• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki. Belime de ağrı girdi. Makata doğru baskı var. Hastaneye gidiyorum şimdi. Nst de çıkar herşey. Hayırlısı bakalım

Hadi hayırlısı :anneadayı:
Bu makata baskı 2-3 gündür bende de oluyor :KK64:

Arkadaşlar benim de ilk dogumum olacak bu kasılma tam olarak nasıl bişey nasıl oluyor bilenler bana bi anlatabilir mi rica etsem...

1 Kasıma kalmıcak hayırlısıyla bak ebyar ın bi anda sancılar geldi. ses de etmedi hastaneye mi gitti ki acep
Anam doğuruyomuki acabaaa
Ya bende istiom zaman çabuk geçsin
Uyuz doktorum 38.haftada almam diye tutturdu,39u bekle işim yoksa
Gel 7 kasım geeelll

Bu normal dogu. yapanlar acaba bi kac gun onceden belirti yokmuydu bi anda mi geldi.
Kuzum çeşit çeşit türleri var.
herkes başka bişe anlatıyo aniden gelende var sancı ,yavaş yavaş başlayıp artanda , arkadaşımın mesela sadece açılma vardı ,4 cm açılma ile 10gün gezdi , evde hafif sancılanıp doktora gitti 15dk da doğurdu :)

Gel 7 kasım geeelll

Canım bekle bi hafta 38 39 arası cigerler cok gelişiyormuş. Zorunlu bi durum yoksa bırak dursun içerde birazcık daha

Gel 7 kasım geeelll

İnsan birgün birgün diyor sağlığı için ama bi an önce de kavuşmak istiyor. Bizim de 38+5 olmuş olacak. özlüyor insan şimdiden.

Arkadaşlar benim de ilk dogumum olacak bu kasılma tam olarak nasıl bişey nasıl oluyor bilenler bana bi anlatabilir mi rica etsem...

Doktorumun dediği bütün karnın sertleşmesi. ağrılı olması şart değil. mesela benim kasılıp sertleştiğinde nefes almam zorlaşıyor

Canım bekle bi hafta 38 39 arası cigerler cok gelişiyormuş. Zorunlu bi durum yoksa bırak dursun içerde birazcık daha
yok zorunlu durum çok şükür ama işte beklemek herkes gibi banada zor gelio ,nyse hayırlısı ile sağlıkla gelsinde bekleriz bi haftacık dahaa

İnsan birgün birgün diyor sağlığı için ama bi an önce de kavuşmak istiyor. Bizim de 38+5 olmuş olacak. özlüyor insan şimdiden.
Ay hemde nasıl,9ay bitti şu günler geçmio.
bian önce kavuşsam , çok beklettin bizi diyip poposuna şaplatsam minnak minnak.
Kıyamamkiiii...
Neyse ortalama 10-15güne hepimiz doğurmuş olcas inşAllahhhh:dua:

Kızlar sırtımın alt kısmına belime dogru bi ağrı girdi. Ayrica sağ boşlugumdan karnima vuran bi ağrı var. Dogum sancısıyla alakali olabilir mi? Hastaneme 60 km uzak olunca dogumun başladığından haberim olmayacak diye çok korkuyorum

A Antihindistancevizi canım kızımda sancılarım kasıklarıma geliyordu ve sancı geçene kadar hareket dahi edemiyordum, nefesim kesiliyordu. Bunda da belime bi ağrı saplanıyor kasıklarımda hissetmiyorum. Doğum sancın geldiğinde hangi pozisyonu alırsan al o ağrı geçmiyor canım ordan anlarsın ;)

Kızlar sırtımın alt kısmına belime dogru bi ağrı girdi. Ayrica sağ boşlugumdan karnima vuran bi ağrı var. Dogum sancısıyla alakali olabilir mi? Hastaneme 60 km uzak olunca dogumun başladığından haberim olmayacak diye çok korkuyorum
Canım süre tutsan ya düzenli mi değil mi sancıların?? Doğum sancıları düzenli oluyor.

Canlar karnımdaki kasılma şu an 5 dk bire indi ama ağrılı bir sancim Yok. Sadece karnım sağda şişiyor ve nefes alıp vermekte zorlaniyorum. hastaneyi aradık nöbetçi dr 5 dk ya kadar sezaryen ameliyata girecekmiş o yüzden biraz daha evde durayim dedim. Ayy ağrısız sancı olunca sanki yalancı sancı gibi geliyor doğumu konduramiyorum hiç :KK70:

Back
X