• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benm esim bebege bise olur diye ilk baslarda cok korkuyodu yani ilk uc ay icerisinde sadece 2 kez birlikte olmustuk daha snrasinda korktugu icin birlikte olmadik doktor bir sakınca yok dese bile terettut ettigi icin bise olmadi :)) zaten bi sure sonra sende istemiyorsun soguyorsun gibi bise oluyo

Senin bebis kaç kilo doğdu ki çok az vermiş sin doğum sonrası.
Ben ilkinde 85 le doğuma girdim çıkınca tartildim 69 kiloydum :))
2950 doğmuştu canım. E bunun suyu, eşi bilmemnesi de var. Şok olmuştum tartıya çıkınca.

Son 1 aya kadar normal devam ediyorduk ama artık azalttık. Ayrıca ben doğumu kolaylaştırdığına da inanmıyorum canım.
Bizim hiç olmadı sıkıntı orda bu durumda çatı muayenesi nasıl olur bilmem korkuyorum artik az değil 9 ay yani :eek:

Kızlar ilişki durumunuz nasıl ??:eek: ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum :110:
Biz ayda bir yapardık canım da 7-8.ayda daha dötümü kaldırcak halim kalmadığından hiç bişi yapamıyoruz. Ama bugün dedim hem yürüyüşe başlıcaz hemde çalışmalar yapıcaz dedim, gözler açıldııı:KK57::KK57: bu akşam yanaşıyo ama hiç halim yok yaaa nasıl yapçazz hiiççç bilmiyorummm :KK70:

Benm esim bebege bise olur diye ilk baslarda cok korkuyodu yani ilk uc ay icerisinde sadece 2 kez birlikte olmustuk daha snrasinda korktugu icin birlikte olmadik doktor bir sakınca yok dese bile terettut ettigi icin bise olmadi :)) zaten bi sure sonra sende istemiyorsun soguyorsun gibi bise oluyo
Evet iste soğukluk oldu bide artık esimden çekinir hale geldim :))

Biz ayda bir yapardık canım da 7-8.ayda daha dötümü kaldırcak halim kalmadığından hiç bişi yapamıyoruz. Ama bugün dedim hem yürüyüşe başlıcaz hemde çalışmalar yapıcaz dedim, gözler açıldııı:KK57::KK57: bu akşam yanaşıyo ama hiç halim yok yaaa nasıl yapçazz hiiççç bilmiyorummm :KK70:
:KK48: benimkine de öyle diycem çalışma falan da vereceği tepki su olur.
Bebek olsun die gün aşırı ilişki dedin yakama yapistin şimdide dogsun die yapiscan. Neden hep sen isteyince oluyor da ben isteyince sorun çıkıyor der kesin :KK48:

Bebek olsun die gün aşırı ilişki dedin yakama yapistin şimdide dogsun die yapiscan. Neden hep sen isteyince oluyor da ben isteyince sorun çıkıyor der kesin :KK48:
Hehehe :KK73: ben istediğim zaman olur anca de rsin sende :KK73:
Benimki de bebek düşündüğümüz ay hemen olmaz düşüncesi vardı ama ben gün aşırı yapıştım yakasına :KK74: tecavüze uğradım resmen demiştii:confused::confused: o ayda hemen hamiş kaldım :KK71: Bizimki hep benim istediğim zaman yanaştı ama yazık hiiçç şikayeti yok. Kıyamam yaaa :rolleyes:

:KK70:Hahaa ayni bnimki o isteyince olsun istiyoduu simdi korkuyo biz baya yol kat ettik ilkimiz bende korkuyom ne yalan soyleyim istek 0 zaten dr da konusmadi hic bu konuda 8 ayda toplasan 5 ancadir o dereceyiz :KK16::21:

Kızlar ilişki durumunuz nasıl ??:eek: ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum :110:
Sık olmamakla birlikte bir ay öncesine kadar normal devam ediyordu, ıkı gün önce tekrar başladık bakalım . iki günde bir olur diye düşünüyorum. sırf bebis gelsin diye

Sabaha kadar takip dedi doktorum.nst de düzenli bir sancı çıkmadı. Ben çıksam Olmaz mı dedim. Bebeğin hareketleri yavaşlarsa su gelirse yada sancılar sık şiddetli olursa gidicem. Benim hala belime ağrı giriyor ya hayırlısı bakalım sabah a ne olur
Allah yardimcin olsun canim inşaallah çok bekletmeden gelir minigin

Hehehe :KK73: ben istediğim zaman olur anca de rsin sende :KK73:
Benimki de bebek düşündüğümüz ay hemen olmaz düşüncesi vardı ama ben gün aşırı yapıştım yakasına :KK74: tecavüze uğradım resmen demiştii:confused::confused: o ayda hemen hamiş kaldım :KK71: Bizimki hep benim istediğim zaman yanaştı ama yazık hiiçç şikayeti yok. Kıyamam yaaa :rolleyes:
Bizimde öyleydi iste bide hemen olmadı 5. Ayimda hamile kalabildim adamı bunalttim artık :KK48: en son tamam dedim rahat ol artık ara verelim çocuk fikrine dedim o ayda sadece bir kere yanaştım adama oda yumurtlama zamanı ya tutarsa dıe tuttu :KK48: tek iliskiyle oldu bebis :)) o ay içerisinde kaç kere yanastiysa adamı geri çevirmiştim yazık :halay:

Ay sen söleyince banada garip geldi.biz yasaklıydık hep en başından beri.bi süre daha böle gidecek mecbur

:KK70:Hahaa ayni bnimki o isteyince olsun istiyoduu simdi korkuyo biz baya yol kat ettik ilkimiz bende korkuyom ne yalan soyleyim istek 0 zaten dr da konusmadi hic bu konuda 8 ayda toplasan 5 ancadir o dereceyiz :KK16::21:
Sizde yine olmuş biz sadece beraber yatıyoruz uyku arkadaşım :KK30: istek falan kalmadı adam yazık korkudan konusunu açmayı bırak sarilmaya korkuyor :KK70:

Aynı durumdayz cnmcm.ben doğumu kolaylaştırır Die düzenli olcak Artık dediydim ammmaa ben dedim ben caydim.hiiicc pas vermiorm.veremiyrm.çok agirlastm.akşamları hele pertm.naapalm:( sağolsun anlio Yani :)

Back
X