- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.481
@ayseankara canim allah yardımcin olsun kolayliklar versin rabbim...dakikalar kaldi minnaki kucağına almaya.cok guzel ve degisik bir duygu bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bune yaa canım çokta iyi olmuş moralini bozan insanlarla görüşmemek en iyisi bu tiplere sinir oluyorum yaaHamile halimizle bizden daha hamile.daha alıngan daha hassas takılan tipler de var.Ben arkadaşım ile ayni anda hamile kalmıştık 2 hafta vardı aramızda. Kan uyuşmazlığı sebebi ile kuzusu melek oldu.Sonra tekrar hamile kaldı o da aynı şekilde melek oldu.şimdi tekrar hamile... şükürler olsun.Bana soru sorar ben de cevaplarım.Ha bi de ben cevap verirken çok detay anlatan bir tipim.
Tüm hamileliğim boyunca 4 yada 5 kez öf kapatalım gebelik mevzuşunu moralim bozuluyor dedi.Yaşadığı zor bir süreç olduğu için konuyu açan o olmasına rağmen hep peki dedim sustum.
Artık en son dayanamadım yeter dedim sorma o zaman soran sen cevap veren ben sus diyen sen Susan ben.Aç kapa Artema musluk değilim dedim.Zor anlar geçiriyorsun ama ben de psikolojik olarak hassas bir dönemdeyim ve hep.alttan alıyorum dedim.Bana küstü.whtsup fln engelledi.İşin komik olayı ne biliyor musun eşi de eşimi engellemiş..... yani değişik bir durum.....üzüldüm ama beni uzebilecek insanların benim hayatımda yeri yok.Hele ben hamile iken beni üzme özgüvenine sahipse insanlar....
Birde arkadaşlar ben suan 37+5 oldum doktor beni 10 gün sonra çağırdı. Uzun değil mi süre.
Cnm benim saglikla kucagina al insallahhhhhKızlar sağ kolunda serum var zar zor yazıyorum. Kapı süsü fln asilinca bebek elbisesi istenince içime sevinç mutluluk doldu valla rahatladım çok mutluyum:)
Desin hayatım sen şüpheli bir durumda dalarsın doktorun başına :) 10 gün sonra gel dedi diye hastanenin kapıları kapanmadı ya bize. Baktın bişeyler var anında gidersin . Bana da 10 gün dedi ama 2 kere daha gittim o arada doğuruyom diyeBirde arkadaşlar ben suan 37+5 oldum doktor beni 10 gün sonra çağırdı. Uzun değil mi süre.

Ay benim erken değil artık gelsin 1 haftaya artık yürüyemiyorum baskı var 2 gündür kızıma bakamıyorum kv ye gönderdim baksın diye..birde bu iştahla haftada 2,3 kilo alırım diye korkuyorumayy deme erken gelmesin bebişlerAğzım durmuyor valla illla bişey yicem hiçbişey yemiyorsam parmakları kemirmeye başlıyorum cok fena
![]()
Canim rabbim sag salim kucaginda gormeni nasip etsin insallah allah anali babali buyutsun 9 aylik yolun misafiri geliyor :))Sağ ol cnm bnm bi heyecan geliyor bir korku smdi bi sakinledim ilk defa duygularım bu kadar çabuk değisiyor.yarın nolcak bakalim:)
Evet canım bi sıkıntı olmadığı müddetce gitmene gerek yok. Ben kızımın aşılarını da hastanede yaptırıyordum, genel muayenesi de yapılıyordu o arada o kadar.Kizlar bisey sorcam dogumun ertesi gunu odaya cocuk doktoru geldi kontrol etti hersey normal dedi 6 gun sonra kontrole gel dedi. Gittik yine bi sikinti cikmadi hersey normal dedi. Olctu tartti fln sikinti yokmus. Sonra da eve geri donduk. Yine su gun gel bugun gel fln bisey demedi. Bidaha gun verilmio mu artik sizde de oyle mi oldu. Topuk kani asi fln isitme testi fln oldu zaten. Asi gunu zaten aile hekimi cagirio. Cocuk doktoruna ihtiyac halinde mi gitcez yani artik
Normal bildiğim kadarıyla burun kananası sma bi tansiyonunu ölç istersen canım.Kızlar oturduğum yerde burnumdan kan geldi..ay panik oldum ilk defa burnum kanıyor
İlkokul staylaaaa tatlım bunlar..... neyse yine bir arkadaşlık vardı ortada hayırlı olsun....bune yaa canım çokta iyi olmuş moralini bozan insanlarla görüşmemek en iyisi bu tiplere sinir oluyorum yaa
Ne tur bir akıntı canım mesela benim sarımtırak akintim oluyor hamileliğin başından beri valla biktim artık bunun için fitil falan da kullan dedi doktorum ama nerdee geçmedi valla iç çamaşırı değiştirmekten yildimKızlar bişey sorucam size, akıntısı olan var mı?