- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.501
10 a 6 tansiyonum normal ...-çocukluğumda dahil hiç burnum kanamamıştı panik oldum ..Normal bildiğim kadarıyla burun kananası sma bi tansiyonunu ölç istersen canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 a 6 tansiyonum normal ...-çocukluğumda dahil hiç burnum kanamamıştı panik oldum ..Normal bildiğim kadarıyla burun kananası sma bi tansiyonunu ölç istersen canım.
Mrb kizlar yine hastane icin hazirlaniyorum artik teleferik filan mi kurdurtsak evden hastaneye bakalim bugun oglumuz neler yapiyo buyumus mu 3 gunde
Olmaz mı hem de nasılKızlar bişey sorucam size, akıntısı olan var mı?
Beni de 37+4 iken iki hafta sonra gel dedi, tam 15 gün sonra yani.. Ama saydı tabii, bebeğin hareketleri azalırsa, nişan gelirse, suyun gelirse, kasılmalar olur ve sıklaşırsa mutlaka ara, diye tembihledi.Birde arkadaşlar ben suan 37+5 oldum doktor beni 10 gün sonra çağırdı. Uzun değil mi süre.
Bana da oldu bikac defa cnm normal heralde kan hacminin yukselmesindenKızlar oturduğum yerde burnumdan kan geldi..ay panik oldum ilk defa burnum kanıyor
Ohooo, 3. aydan beri benim, mantar mı acaba diye örnek bile alındı, ama değilmiş,gebelikle ilgili olduğu çıktı. Son zamanlarda iyice arttı.( Beklenen durum) Çamaşır dayanmıyor. Endişe etme yani normal bir durum.Yine de doktora sor için rahat etsin.Kızlar bişey sorucam size, akıntısı olan var mı?
Asi oldugu zaman aratip soyluolar dimi asisi var dieEvet canım bi sıkıntı olmadığı müddetce gitmene gerek yok. Ben kızımın aşılarını da hastanede yaptırıyordum, genel muayenesi de yapılıyordu o arada o kadar.
Gerek yoksa goturmem de hani biseyi eksik kalmasin die dedim olcumdur tahlildir flndisikartal87 oglumu her ay ozel bi dr ye goturdum 10 gun sonra kontrol derdi yine goturdum.dusunjyorumda suan gereksizmis bence.ilk cocuk diye belki goturduk.
Bi problem olmadan gotrumk gereksiz gibi geliyor bana.saglik ocagi kilo vs olcumu yapiyor zaten.
Yinede sana kalmis.tecrube olunca gerek yokmus gibi geliyor.
Hayır hastenede yaptırırsan arayıp söylemiyorlar. Zaten bi aşı defteri, aşı kartı gibi birşey veriyorlar sana ya da vermişlerdir büyük ihtimalle çünkü doğar doğmaz aşılıyorlar bebekleri. Orda yazıyor aşı yapılması gereken aylar. Sen kendin takip edebilirsin.Asi oldugu zaman aratip soyluolar dimi asisi var die
Canim cok sukur gayet sağlıklı bir bebeğin varmış. Allah muhtaç etmesinde sende gitme bebegin ile 2 aKizlar bisey sorcam dogumun ertesi gunu odaya cocuk doktoru geldi kontrol etti hersey normal dedi 6 gun sonra kontrole gel dedi. Gittik yine bi sikinti cikmadi hersey normal dedi. Olctu tartti fln sikinti yokmus. Sonra da eve geri donduk. Yine su gun gel bugun gel fln bisey demedi. Bidaha gun verilmio mu artik sizde de oyle mi oldu. Topuk kani asi fln isitme testi fln oldu zaten. Asi gunu zaten aile hekimi cagirio. Cocuk doktoruna ihtiyac halinde mi gitcez yani artik
Allah'a şükür bebegin gayet sağlıklı ki doktor çağırmamis inşallah hiç ihtiyacın olmaz. Bebeginin hiçbir sağlık problemi olmasa bile bu zaman diliminde 2 ayında yeniden git kalça kemiği ölçüsünü yapsınlar önemli bir test benim ilk cocugumda sıkıntı vardı çok şükür atlattık erken tedavi çok önemli. Himm birde tabi bebegin için herseyin en iyisini sen bilirsin ama 1 numara büyük bez kullanırsan kalça kemiği çıkıntılı için önlem almış olursun. Saglicakla büyüt insallahh.Kizlar bisey sorcam dogumun ertesi gunu odaya cocuk doktoru geldi kontrol etti hersey normal dedi 6 gun sonra kontrole gel dedi. Gittik yine bi sikinti cikmadi hersey normal dedi. Olctu tartti fln sikinti yokmus. Sonra da eve geri donduk. Yine su gun gel bugun gel fln bisey demedi. Bidaha gun verilmio mu artik sizde de oyle mi oldu. Topuk kani asi fln isitme testi fln oldu zaten. Asi gunu zaten aile hekimi cagirio. Cocuk doktoruna ihtiyac halinde mi gitcez yani artik
Saglik ocagi takip ederse ariyorlar seni birde asi kartinda su tarihte gelceksin diye de yaziyorlar.9.ayda kan tahlili var baska da bir tahlil yok.Gerek yoksa goturmem de hani biseyi eksik kalmasin die dedim olcumdur tahlildir fln
@ayseankara doğuruyor sırayaren92 ye geliyorr
ikinizede güzel doğumlar canlarım benim.
@Nilke doğurdu mu bilen varmı? Merak ediyorum. Hiç ses etmedi.

Kızlar çok sağolun ya gerçekten laf olsun diye diil. . Artık temcit pilavı gibi aynı konuların dönüp durmasından çok bunaldım. . Kısacası bu kadar açık açık daannnn diye söylememize rağmen kv iki kız kardeş ve onların eşleriyle yanımıza geliyomuş hem hastaneye hem eve.. ne diyim ki ameliyathaneye girsinler çıkış anını da görsünler içleri rahat etmez. . Neyin gösterişi neyin hesabı anlamadım. . Takmamam lazım biliyorum elimde diil çok bunaldım aynı salak sorunlardan. . Yavruma da üzüldüm dün onlar yüzünden çocuğu da kastım. . İyi ki varsınız kuzucuklar . . Eski halime dönücem inşallah bi kaç saate. . Şu an yüzüm zaten şişti ağlamaktan vallahi aydıncığıma döndü:/
Beni de 37+4 iken iki hafta sonra gel dedi, tam 15 gün sonra yani.. Ama saydı tabii, bebeğin hareketleri azalırsa, nişan gelirse, suyun gelirse, kasılmalar olur ve sıklaşırsa mutlaka ara, diye tembihledi.
Nilkeyi bende merak ediyorum
Bugün de doğuramadım biz yine uslu uslu günümüzde doğacaz artık zorakihep erken doğum derken bi ümit bekledim gelir diye gelmedi
![]()