- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.601
Ay sanki epidural olma der gibi yazmışsın :) valla kafada kura kura normal doğurcam ben bu çocuğu heraldeİnşallah olmazsın canım. Ben kombine olmuştum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sanki epidural olma der gibi yazmışsın :) valla kafada kura kura normal doğurcam ben bu çocuğu heraldeİnşallah olmazsın canım. Ben kombine olmuştum.
İnşallah canım ya iyi haberler veririz burdan birbirimizeBana da hep suyu iyi dedi bu nemlilikte daha 2 3 gündür başladı zati bunu telden sormak istemiyorum doktoruma cumayada az kaldı zaten hayirli haberlerlerle döneriz inşallah canım
İnşallah canım az kaldı bizedeKoktu canım valla. İnşallah sizin de kokacak yakında

Saglicakla kucagina aldinya cnm simdi baska seyler dusunme gozun aydinKızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun bendede basta sutle ilgili sikinti oldu makine varsa makineyle sag gelmese de sag. Hem ucu cikio makine cekince hem sut gelio yavas yavasHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Ben sezeryan oldum. 3.gun yikandiktan sonra sutum gelmeyr basladi o da cok az az . Makineyle ceke ceke artti. Makineden biberona ordan bebege :) sonra iyice artio zaten sikma canini senHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
yaren92 yarın senin bebişle kavuşma günün heyecan var mı?1 kasım benim diye diye kimseye kaptırmadın gününü
![]()
ayy demeyin öyle adım çıkacak 1 kasımlı diye Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Allah analı babalı büyütsün canım. Ne gün ne gün diye diye doğurdun takvim bitmeden. doğumun zor olmuş ama sonu güzel ağrıların hemen biter sütün çabuk gelir inşallah mis gibi kokla kuzunu canımHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
ben gibi cici hanım hanımcık bi kadın ne yapabilir ki güzel dileklerde bulunmaktan başka
benim yüzümden olmuş olsa
urashaa ya etki eder o da doğururdu
![]()
19.gün yapılmıştı.inşallah çıkmaz..takma kafana 2saatte bir emzir girer düzene.Isitme testinde karni tok olsun muhakkak.dogduktan hemen sonra yapildiysa o yuzden sorun olabilir.bi daha ki kontrolde bi sorun cikmaz insallah.
Kilo alimi az bizim o kafama takiliyor 2 haftada 100 gr almis.boyu uzamis 1 ayda 2 cm.
Gozun aydin cnm saglikla kavustunHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Maşallah yavruna Gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallahHayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Ben gün almamıştım ki 1 kasıma![]()