- 20 Eylül 2016
- 129
- 211
- 18
- 49
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım her doğum şeklinin ayrı sıkıntısı var malesef.oyüzden en doğrusunu sen ve doktorun beraber karar verebilirsiniz.Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin tez zamanda bebişine kavuşSelam hanimlae bende bir kasim.annesi olacagm.insa uzun zamandir gruota yoktum.ama ara ara girip okuyordum ozellikle son gunlermde surekli dogum yapan arkadaslari yorumlarnizi takip editorm bebegini kucagana allanlar gozunuz aydn bizlere kolay dogumlar olsn . Ben suan 39 daym 2 gundur hafif hafi adet sancm vardi sabah pembe su geldi kanli uyandigimda bugunde kontrolum vardi gittk doktra nst aldilar sanci bi iki kere 45 flan oldu aonra dr geldi durumu anlattm alttan acikliga bakti 3 cm olmus ister sanciyi burda cek istersen yatis yapalım dedi ama belli bariz bi sancm yoktu oyuzden yatmak istemedm suyumda normaldi suni sanci verecehini aksama dogum yapacagmi soyledi (tahmini dogum zamani sordum) ben yatmadm ciktm disari eve geldm gezdm dolastm avm gittm yurudum simdi evdeym yatiyorm dr sabah gel dedi suan sancm aktif degil normal reglimin2 ci gunu gibi sabah gittigimde suni verebilir napicam cok kararsizim istemiyorm.deyip gerimi donsem bu sekildede dogumun gunler surebilexegini soyleyenler var ama gunumde dolmadi kafam cok karisik kimi suni al hemen dogururan kimi sakin alma cok kotu diyor kadam karisik kesnlikle normal dogum istiyorm ama korkularmda var muayene agrili gecti sabah gidicem yorum ve dualaenizi bekliyorm tskler
Karar veremiyorm tatlim ya hem biranonce kavusmak istiyorm.hem beklesemmi ama.nisan geldi hayta suan bile.lekelenmeler oluyo gece snci artarsa gidicem artmassa sabah gidicem yne acilma olmusmi diye bakacaklar nst flan duruma gore karat verecegm allahm bana bi yol gisterir ins hayirlisi sağlıklısi ile bu gece uzun olacak ins uyuyabilirm heycanliym :))Canım her doğum şeklinin ayrı sıkıntısı var malesef.oyüzden en doğrusunu sen ve doktorun beraber karar verebilirsiniz.Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin tez zamanda bebişine kavuş
Yok yok en başından sizin gününüz 4kasımmış yavru baksana inat etti gelmedi tosun. . Demek ki illa 4kasım istiyo annesi. . Hakkınızda hayırlısı olsun bidenem bak cuma kavuşuyosun artık kesin . .
urashaa canim hakkinda hayirlisi olsun.pasani saglikla kucagina alirisn insallah.
Severim ben onu gelicek annesi guzel guzrl uzmiycek seniSaol bitanem önce sen kavuş yolu aç arkandan hemen gelicem inşallah :) evet inat etti benim sıpa bekledide bekledi 4 kasımı :)
urashaa canim yaa bende senin gibi olacam heralde , günüm bitip bekleyecegime eminim . beklemek zor gerçekten de , ama bebisler için anne karnında her dakika çok önemli . nasıl olsa zamanı gelince cikacaklar , diyip kendimide avutmuyor değilim
Allahım sağlıkla kavusmamizi nasip etsin inşaallah![]()
Sen randevuda bile yazmıyorsun doğumda naparsın bilemiyorum. Ama bu kadar kişi bekletilmez günaaahhAyy inşallah Aydedem. . Yarın akşam ana haber bültenlerini takip edin bakalım antepten haber var mı :) ) )
Kizimdaki doktorumuza almistik sagolsun 9 ay boyunca haddinden fazla ilgilendi riskli gebelikte oldugum icin ve gercekten cook seviyordum.adina ozel kalem yaptirmistik ve verince ogrendik ki kalem koleksiyonu varmis bunu duyumca 2 kat daha sevinmistimKızlar , bi sorum var ?
Doktorunuza doğumdan sonra vermek için hediye aldınız mı?
Arkadaşlarımın çoğu almış doktorlarına.
Adet gibi bişe olmuş ama ben yeni duydum ki doktora ne alınır yahu adam profesor üstünde en iyi marka kıyafetler arabası huhuuw cinsten :) napim bi kilo baklava mı götürsem beni aşar bu hedie olayı![]()
yarından sonra kakalar gazlar ilaçlar sütler mamalar Ay güselmiş gerçekten ben sanırım çiçek götürücem eğer paraya kıyabilirsem iyi marka bi gömlekte olabilir çünkü hep aynı tarz gömlek giyiyo o dikkatimi çekti bi tek :)Kizimdaki doktorumuza almistik sagolsun 9 ay boyunca haddinden fazla ilgilendi riskli gebelikte oldugum icin ve gercekten cook seviyordum.adina ozel kalem yaptirmistik ve verince ogrendik ki kalem koleksiyonu varmis bunu duyumca 2 kat daha sevinmistim
Rabbim en kolay ve hayırlı şekilde bebeğine kavuştursun canım.merak etme Allah yardım eder sen duanı eksik etme.haberdar et bizi vakit ve güç buldukçaKarar veremiyorm tatlim ya hem biranonce kavusmak istiyorm.hem beklesemmi ama.nisan geldi hayta suan bile.lekelenmeler oluyo gece snci artarsa gidicem artmassa sabah gidicem yne acilma olmusmi diye bakacaklar nst flan duruma gore karat verecegm allahm bana bi yol gisterir ins hayirlisi sağlıklısi ile bu gece uzun olacak ins uyuyabilirm heycanliym :))

AmiinnnIyi geceler kizlar yarin cok guzel bir gun olsun insallah

My moonlight
sadece biri
urashaa
My angel and I
mneeee
sedalinka13
Ikra meyra
seyda61
vildan_drs
gonulll @ayseankara
Esaskiz43
Mcada @deliha86 @emnis
Persefon
yaren92 kuzucuklar ya kafasını gözünü yidiklerim çok teşekkür ederim inceliğiniz güzel dilekleriniz için
inşallah ben de kavuşuyorum balığıma yarın sizin de dualarınızla.. şimdi yatıp uyumaya çalışıcam vakit geçsin diye 3 tepsi kurabiye yaptım
hepiniz çok kıymetlisiniz benim için o kadar çok şey paylaştık ki burda zannetmeyin ki bu bi veda konuşması because of you nun soruları bitmez doğum endişeleri biter kakası gazı kusmuğu başlar
yarın güzel bi gün olsun inşallah.. iyi geceler
![]()