- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.401
Deneyeyim canımDegsmiyo Kurabiyenin tadı canjm. Bn çaylı kahveli yaptım nefis yemek tariflerinde var hc tadı degsmjyor
sen Nasıl oldun bebiş nasıl?Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyeyim canımDegsmiyo Kurabiyenin tadı canjm. Bn çaylı kahveli yaptım nefis yemek tariflerinde var hc tadı degsmjyor
sen Nasıl oldun bebiş nasıl?Ediyorum zaten canim sabahtan beri hala beklemedeyiz o mutlu anin haberiniTabiisi etiketlerim aşkısı dua et kuzum inşallah herşey yolunda gitsin . .
İyi yaparsın canım elinin altında hazır dursun doğumdan sonra bunları yapmak pek mümkün olmiycak gibi en azından hazır almaktan iyiÖyle mi süper bende yapayım bizde de pek misafir uzun kalmaz ama canım falan çeker diye koyayım ben.poğacayı ben de denemiştim tadı değişik geldi banada
Bnm hala ağrılarım var cnm göğüs acısı da var oturup kalkmak da zor oluyor.ama bebeğim çok iyi çok sukur:) emi yor uyuyor aglamiyor fazla.uslu bnm sarı ördeğim teyzesi:)Deneyeyim canımsen Nasıl oldun bebiş nasıl?
Kesinlikle canım ölçülü yediğimizde kilo da almayız inşallah.İyi yaparsın canım elinin altında hazır dursun doğumdan sonra bunları yapmak pek mümkün olmiycak gibi en azından hazır almaktan iyi
İnşKesinlikle canım ölçülü yediğimizde kilo da almayız inşallah.![]()
Oyy yesinler onun uslu hallerini maşallah onaBnm hala ağrılarım var cnm göğüs acısı da var oturup kalkmak da zor oluyor.ama bebeğim çok iyi çok sukur:) emi yor uyuyor aglamiyor fazla.uslu bnm sarı ördeğim teyzesi:)
Oyy maşallah yesinler o ördeğiBnm hala ağrılarım var cnm göğüs acısı da var oturup kalkmak da zor oluyor.ama bebeğim çok iyi çok sukur:) emi yor uyuyor aglamiyor fazla.uslu bnm sarı ördeğim teyzesi:)
Geçmiş olsun canım inş tez zamanda toparlanır çok zor minicik bedeni ile bide hasta olmuş yavrucakBugun bide dolu doluo kusuo Allahim ya napacagmi sasrdm ya
Ay valla bizdede var öle anlayışsız akrabalar,ben inat ettim sadece şerbet içirip yollıcam :) ama şöle bişe var sevdiğim insan olsa isterse 5 saat otursun çoğunu sevmem ondan batıyolar bana.yok fazla yorma kendini ,olduğu kadar olsun ,o enerji sana lazım olcak sonra saklaHaklisin canım dediğin çok mantıklı ama gelip gitmez ki benim çevremdekiler illa çay falan birşeyler vermek lazım, biraz sarma biraz da borek yapıp atiyim barı ama bugün degil bugün 2 tepsi kurabiye bana yetti

Insallah kuzum yaaa baya zorlaniyorum artikSenın işinde zor cadıyla tabıkı gecer bugunlerde sonra bı bskmışşın sen gezmelerde ada kardesıne bakar olmuş![]()
11kasımda birlikteyiz o zaman canım. İnşallah . Benimde 11 kasımKizlar galiba benimki 11 kasim olcak ptesi haber vericem size
Sağol canım haklisinAy valla bizdede var öle anlayışsız akrabalar,ben inat ettim sadece şerbet içirip yollıcam :) ama şöle bişe var sevdiğim insan olsa isterse 5 saat otursun çoğunu sevmem ondan batıyolar bana.yok fazla yorma kendini ,olduğu kadar olsun ,o enerji sana lazım olcak sonra sakla![]()
Aynen doktorlara hemşirelere saydırıyodur içinden hehe :) Rabbim gönlü gibi güzel doğumlar nasip etsin

ve bekler 6 gun daha da surpriz yapmaz bize