• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Öyle mi süper bende yapayım bizde de pek misafir uzun kalmaz ama canım falan çeker diye koyayım ben.poğacayı ben de denemiştim tadı değişik geldi banada
İyi yaparsın canım elinin altında hazır dursun doğumdan sonra bunları yapmak pek mümkün olmiycak gibi en azından hazır almaktan iyi

Off bebegim sariliktan kurtulamio ya kafayi yicem sutume iyi diolar ama bebegim mememde uyuyo esimde mama verdirio yine sararmaya basladi canim cok skilio ya :(

Bnm hala ağrılarım var cnm göğüs acısı da var oturup kalkmak da zor oluyor.ama bebeğim çok iyi çok sukur:) emi yor uyuyor aglamiyor fazla.uslu bnm sarı ördeğim teyzesi:)
Oyy maşallah yesinler o ördeği:KK36:ne güzel canım ya kavuştun darısı başımıza yaz buraya arada merak ederiz sizi ağrılarında azalır inşallah canım

Haklisin canım dediğin çok mantıklı ama gelip gitmez ki benim çevremdekiler illa çay falan birşeyler vermek lazım, biraz sarma biraz da borek yapıp atiyim barı ama bugün degil bugün 2 tepsi kurabiye bana yetti
Ay valla bizdede var öle anlayışsız akrabalar,ben inat ettim sadece şerbet içirip yollıcam :) ama şöle bişe var sevdiğim insan olsa isterse 5 saat otursun çoğunu sevmem ondan batıyolar bana.yok fazla yorma kendini ,olduğu kadar olsun ,o enerji sana lazım olcak sonra sakla :dua:

Ay valla bizdede var öle anlayışsız akrabalar,ben inat ettim sadece şerbet içirip yollıcam :) ama şöle bişe var sevdiğim insan olsa isterse 5 saat otursun çoğunu sevmem ondan batıyolar bana.yok fazla yorma kendini ,olduğu kadar olsun ,o enerji sana lazım olcak sonra sakla :dua:
Sağol canım haklisin :KK200: dinleniyim biraz

Back
X