• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bem sanırım lohusa depresyonuna simdiden gırdım durup durup agladım bugun eşime catıyorum annem arasa iki laf edıp aglıyorum sezeryan olacagim için sucluluk duygusu hıssediyorum yavrum kendı degıl ben onun dogum tarihini sectım sankı ona haksızlık edıyormuşum gıbı .. :hasta:

Kızlar mide durumlarınız ne alemde. Benimki berbat. Çok kötü fena yanıyo. Çıkartmak zorunda kalıyorum. Gaviskon işe yaramıyo. Rahat huzur bırakmadı bu mide yanmaları bulantıları
O durum bende de çok kötü :( akşam olunca başlıyor gece çıkarmadan rahat bırakmıyor uyutmuyor çıkarınca biraz rahatlayip uyuyabiliyorum yoksa uyurken çıkaracak duruma geliyor maalesef

Ayyy cok az kalmis canim sana da nasil durumlar heyecan filan var mi:anneadayı: gerci son 2 gun daha cok hissedilir herhalde.. benim belirsiz boyle bekliyoruz ne zaman gelcek diye yollarda mollarda gelmesin de:KK48:
YA pskolojim bozuk ağlama krizlerim var benimseyemiyorum bebeği çok fenalardayım aslında bilmiyorm iyiyim diyemem hufff sıkıntılıyım kaygılıyım bisürü şey ya heves kaçtı eşim annem ablam destekk oluyo sürekli ama geçmiyo içimdeki sıkntı geçer gibi oluyo geri geliyo doğuncada böyle olmaktan korkuyorum sonradan oldum böyle 10 gündür faln kaldım öyle işte nolcaksa dua ediyorum hep dilimdedirde nebiliyim :(((""

Kızlar bem sanırım lohusa depresyonuna simdiden gırdım durup durup agladım bugun eşime catıyorum annem arasa iki laf edıp aglıyorum sezeryan olacagim için sucluluk duygusu hıssediyorum yavrum kendı degıl ben onun dogum tarihini sectım sankı ona haksızlık edıyormuşum gıbı .. :hasta:
Ay canım benimmm duyguların normal ama sezeryan konusunda sakın öyle düşünme,bende kendim istedim sezeryanı.ki millet şimdi 37de keyfi sezeryn oluyor bian önce rahatlamak için biz baya bekliyoruz gelişimi tamamlansın iyice die.ayrıca bizim pskolojimz hangi doğum şeklinde daha iyi olcaksa , bebişimiz için de o daha iyi olacak çnkü bizim iyi hissetmemiz demek onun iyi hissetmesi demek.Dua et bolbol hepsi gelip geçecek.stres falan hepsi normal bendede var herkesi haşlayasım ve sürekli ağlayasım :)

Doğum yaptım Ben 3330 gr 51 cm ali Kaan spinal anestezi eh fena değil geçti detay vermiyim En iyisi :)
Mrb bugün sordum bende dra hangisi diye epiduralı önerdi bebeğe anestezi geçmiyo dedi spinalde çok baş ağrısı oluyo dedi nettende baktım baş ağrısı herkes şikayetçi gerçekten. bide ablam 2 kere epidural oldu rahattı ondanda özendim bakalım hayırlısı..

Eşime kalsa 14 ü diyecekmiş doktora hafta başı olunsun babalık izni rahat rahat kullansın diye :)))) dedim ki tabi her Birgün bana işkence sana birşey olduğu yok dayanamıyorum artık ne kadar erken verirse o kadar iyi ben 11.11 düşünüyorum Can'ım yanı tahminime göre o zamanı verecek gibi ..bakalım belki aynı gün gideriz ..oğlumu 38+2 de almıştı buda 38+3 oluyor Ozaman
Valla bende 14 unu hic bekleyemem bir an once olsun bitsin

YA pskolojim bozuk ağlama krizlerim var benimseyemiyorum bebeği çok fenalardayım aslında bilmiyorm iyiyim diyemem hufff sıkıntılıyım kaygılıyım bisürü şey ya heves kaçtı eşim annem ablam destekk oluyo sürekli ama geçmiyo içimdeki sıkntı geçer gibi oluyo geri geliyo doğuncada böyle olmaktan korkuyorum sonradan oldum böyle 10 gündür faln kaldım öyle işte nolcaksa dua ediyorum hep dilimdedirde nebiliyim :KK43:((""
Kuzum hepsi geçecek.doğum stresi sıkıntısı hormonlar hepsi tavan yapmış durumda.sadece normal oldugunu bil,bende sana yakınım yani.doğumdan sonra kısa süreliğinede oyle olabilirmiş ama kesinlikle geçecekmiş anneme olmuş 2.doğumundan sora.

Sen de mi normal bekliyorsun canım benim de aynı günüm ama benim sezeryan olacak.. benimde yukarıda hatta oturtmuyor bile kaburgalarımı ittiriyor sürekli daha yeni döndü zaten..[/QUOTE kizim da benim de oyleydi kaburgalrim cok acirdi hic asagiya inmedi nerdeyse.simdi oglus ise hic yukari cikmadi hep asagida idrar torbami rehin almış halde cok fena baski ve agri var

Selam kızlar. Doktordaydım bugün. Nst de herşey normal çıkınca doktorum alttan muayene edeyim dedi normali denemek için. Muayenede hiç canım acımadı ama ilk doğum zor olduğu için tahrip olmuş yumuşak dokuların dedi çok moralim bozuldu :( sonuç itibariyle normal doğum iptal kemiğim çok çıkıntılıymış. Sezeryan için tarih vermedi. Sancın başlayana kadar bekleyeli, ne kadar çok anne karnında durursa o kadar iyi dedi. Benden haberler bu kadar kızlar. Birde nedense dişlerim ağrıyor bu bi kaç gündür :(
Öpüyorum hepinizi ;)

Sen de mi normal bekliyorsun canım benim de aynı günüm ama benim sezeryan olacak.. benimde yukarıda hatta oturtmuyor bile kaburgalarımı ittiriyor sürekli daha yeni döndü zaten..
Normal istiyorum ama çatı muayene olmadım henüz yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktorum çatı muayene yapsın nst istesin artık benden, inan çok kötü oluyorum tatlım ya bebek kaburgalarimi acıtıyor çok yukarda, yuruyemiyorum vajinama iğneler batıyor yatinca zor kalkiyorum valla bende

Kuzum hepsi geçecek.doğum stresi sıkıntısı hormonlar hepsi tavan yapmış durumda.sadece normal oldugunu bil,bende sana yakınım yani.doğumdan sonra kısa süreliğinede oyle olabilirmiş ama kesinlikle geçecekmiş anneme olmuş 2.doğumundan sora.
İnsallah yaa insallah beynim eski halini alsin artik yoruldum dayanamiyorum

Normal istiyorum ama çatı muayene olmadım henüz yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktorum çatı muayene yapsın nst istesin artık benden, inan çok kötü oluyorum tatlım ya bebek kaburgalarimi acıtıyor çok yukarda, yuruyemiyorum vajinama iğneler batıyor yatinca zor kalkiyorum valla bende
Nst ister canım büyük ihtimal.. benim 10 gün önce nst istedi gerçi sancı çıkmadı en fazla 40 çıktı bakalım yarın Nasıl olacak sonuç

Ay canım benimmm duyguların normal ama sezeryan konusunda sakın öyle düşünme,bende kendim istedim sezeryanı.ki millet şimdi 37de keyfi sezeryn oluyor bian önce rahatlamak için biz baya bekliyoruz gelişimi tamamlansın iyice die.ayrıca bizim pskolojimz hangi doğum şeklinde daha iyi olcaksa , bebişimiz için de o daha iyi olacak çnkü bizim iyi hissetmemiz demek onun iyi hissetmesi demek.Dua et bolbol hepsi gelip geçecek.stres falan hepsi normal bendede var herkesi haşlayasım ve sürekli ağlayasım :)
Of bılmıyrm canım yaa elimde degıl cabucak gece gitse bugunler biliyorum gidecek guzel gunler yakında

Nst ister canım büyük ihtimal.. benim 10 gün önce nst istedi gerçi sancı çıkmadı en fazla 40 çıktı bakalım yarın Nasıl olacak sonuç
İnş canım istesin artık ben bazen çok acı cekiyorum belki sancim var hiç haberim yok içim rahat etsin artık, doğru yarin seninde kontrol günün hayırlı haberlerle gel inş

Back
X