• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ebyar ebyar cnm benimde 5.gun dogru duzgun sutum gelmeye baslamisti. Basta gelmeyince hastanede mama verdiler. Bizde de sarilik olun a zorla uyandirip mama verdik. Sutumde grlince zaten zor uyaniodu sarilikta dolayi uykudan zor aciodu kendini emmiyodu silikon meme denedim olmadi gogsumden bi iki kere cekip birskiodu sariligin artmamasi icin sutumu makine ile sagip 2 saatte bir verdim hemde ne kadar ictigini daha rahat takip ettim. Bizde de 12.3 cikmisti sarilik ertesi gun yeniden olcturmemi istedi doktor artio mu artmio mu kontrol icin cok sukur dusmustu simdi hic kalmadi. Simdi yavas yavas memeye zorlyorum ama yoruluo birakio sagip biberonla vermeye devam ediyorum. Reddetmez memeyi. Biraz kuvvetlensin cenesi cekerler elbet :)

Suan 3.cocugumu buyutuyorum nasipse.diger cocuklarim emdiler surekli.onlarda hicbir sıkinti yasamadim.sunu diyebilirim bebegin annesini emmesi gibi bi baska rahatlik yok.gece uyanir hemen emzirirsin.
Kizim kuvezde biberona alismis.gece uyaninca yada gunduz farketmiyor acikince hemen emsin istiyor.azcik gecikince deli gibi agliyor.sutu sagip bebege icirmek zor is yada dolapta olan sutu veya mamayi icecebilcegi sicakliga getirmek inanki cok źor is.hazırda sicacik sut varken yani anneyi emmesi varken niye biberona alissin.biberon vermek ilk etapta daha iyi gibi duruyor ama sonrasi inanki cok zor.biberon nedir bilmeyen bebegi ne diye alistircaksiniz.bi sekilde zorlayin emsin.gogus ucunuz yoksa o agzina aldimi elbet cikacak emdikce.yarim saat 1 saat ugrasmak lazim biraz sabir gosterip memeyi emmesini saglamak lazim.kizim suan beni emiyor ama doyuramiyor karnini uyuya kaliyor hemen.biberon mecbur veriyorum onda ne ictigini biliyorum en az yarim saat suruyor 60 cc sutu icmesi.
Tabi yine karar annenin.

Kizlar herkese merhabalar. Beni merak edip yazan arkadaslara tesekkur ediyorum opuyorum hepinizi.
Sezeryanin kotu yani bu malesef dogum yaptiktan sonra normal hayatina donmen biraz zaman aliyor. Dogumdan sonra annem kardesim kaynanam ve gorumcem bendeydi bi 8-9 gun kaldilar bildiginiz kaos ortami ne mumkun gelip kk ya girmek :KK48: simdi herkes evine gitti sukur yavrumla basbasa vakit gecirip anne olmayi ogreniyorum. Aklim sizlerde birsuru arkadas dogum yapmis hepsini tebrik ediyorum.
Daha sk gorusurz ins:KK48:
Efe pasamla sizi opuyorumm:anne:

Diger 2 cocugum da prematureydi ama supriz yumurtamda premature ne demekmis onu anladim.
Vaktinde dogan bebegin cene kasi daha kuvvetlidir emis gucu daha yuksek.ben ne kadar zorlamaya calissamda yavrum yoruluyor hemen.daha dogmamis olcakti kuzum.

Kizlar herkese merhabalar. Beni merak edip yazan arkadaslara tesekkur ediyorum opuyorum hepinizi.
Sezeryanin kotu yani bu malesef dogum yaptiktan sonra normal hayatina donmen biraz zaman aliyor. Dogumdan sonra annem kardesim kaynanam ve gorumcem bendeydi bi 8-9 gun kaldilar bildiginiz kaos ortami ne mumkun gelip kk ya girmek :KK48: simdi herkes evine gitti sukur yavrumla basbasa vakit gecirip anne olmayi ogreniyorum. Aklim sizlerde birsuru arkadas dogum yapmis hepsini tebrik ediyorum.
Daha sk gorusurz ins:KK48:
Efe pasamla sizi opuyorumm:anne:
Bundan sonra daha sık girersin insallah.sen nasil oldun iyice toparlandinki seni yalniz birakmislar masallah.
Bebegin nasil.kokla yavrucugu benim yerimede.

Diger 2 cocugum da prematureydi ama supriz yumurtamda premature ne demekmis onu anladim.
Vaktinde dogan bebegin cene kasi daha kuvvetlidir emis gucu daha yuksek.ben ne kadar zorlamaya calissamda yavrum yoruluyor hemen.daha dogmamis olcakti kuzum.
Kurban olsunlar ona da cenesine de :KK46: valla benim itte cok bogazli masallah hem herseferinde emziriyorum hem de ustune sagdigim sutten veriyorum anca doyuyor :anne: gece gunduz beni de emdigi icin sadece biberona alismadi sukur ikisi bir goturuyoruz :KK46:

Bundan sonra daha sık girersin insallah.sen nasil oldun iyice toparlandinki seni yalniz birakmislar masallah.
Bebegin nasil.kokla yavrucugu benim yerimede.
Ben cok daha iyiyim sukur canim. Sezeryandan dolayi hic sknti cekmedim sukur ama goguslerimden cok cektim. Dogum yaptigim gun geldi sutum hatta fazla sut uretimi oldu gogus kanallarim tikandi sisti kizardi ates yapti goguslerim tas gibi olmasina ragmen ucundan sut akmadi. Emzirmekten uclari yara oldu kopma noktasina geldi. Kanallar acilsin diye 2 saatte 1 sut sagdim aralarda emzirdimm cok cileli zamanlardi valla :KK14: goguslerim anca anca duzeliyor anca cocumun tadini cikariyorum :anne:

Ayy çok şükür canım iyi olmasına çok sevindim suni işe yaramış mı. Ekim görünümlü ateş parçası geldi sağlıkla çok şükür :KK200:

Yok canim suni de acilma olmamis sezeryanla dogum yapti. İkisi de saglikli ya cok sukur. Buarada sen de almisin yavrunu kucagina hayirli olsun canim. Op kokla pasayi yerime

:halay:yanliz degilim ohh ya benimle aynı sıkıntıları yaşayan insanları tanimak iyi geliyor bana, bak mesela bu sabahta resmen adet sancıları karnıma karnıma girdi kendimi sıcak banyoya zor attım dedim doguruyormuyum yoksa Allah tan doktora gitcem bugün neyim var neyim yok acaba
Günümüzde yakinmis kuzum zaten. Evi toparladim bugün sanki dip köşe temizlik yaptım.kaburgalarima gerçekten çok baskı oluyor. Az kaldı hayırlısı ile kucağımıza alsak bebisleri

gonulll gonulll canim biberon ve sut hakkinda yazdiklarini okudum.benim 2.cocugum olacak insallah.kizim 3 yasinda.sut ve biberon sıkıntısı ben coook yasadim.goguslerim cok buyuktu sutum geldi ama o kadar az ki sagmama ragmen 30 cc 40 cc anca.ne okuduysam denedim ki sadece 4 5 lt su icen bi insanim ben.şırınga kucuk gelmeye baslayinca mwcbur biberona gectik falan derken 5.5 ay mama anne sutu seklimde devam ettik ve sonra beni birakti yoktu zaten sütüm.kilo alimi olmadigi icin doymadigini cok agladigini söyledi sarilikta sınırda oldugu icin mamayi tavsiye etmisti.ayrica annemin de ayni olmus ablamin da... Simdi nasil olacak bilmiyorum stres yapmak istemiyorum psikolojinin etkisi büyüktür eminim.sen benden daha tecrübelisin.tavsiyen var mi benim icin

Back
X