• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy tamda soracak birini arıodum...benim de minnoş oğluşum 11 inde 2 şini dolduruyor.bu arada hala minnoş diyorumoğlumu ihmal etmeden Allah izin verirde kızım sağlıkla doğarsa nasıl işgileneceğm die düşünmekten mahvoldum.kardeşi olduğu nü nasıl anlattın yada ne yapmalıyım
Hamileyken hep karnimi sevdiriyordum kardes var burda gelcek yakinda diye.pek anlamasada seviyordu.zaten bi abisi var.yazin kuzen yegen hepsiyle bir aradaydi oyuzden cocuklari seviyor.
Doguncada kuvezden ciktiktan sonra yavrum kizima bak kardesi getirdik sana dedik o hemn sevmeye basladi.halada oyle cok seviyor gelip gelip oper sever eliyle nazik nazik.daha bi de bana anne sev anne op kardesimi der.anne emzir diyo bide.cok sukur bi problem yasamadik.sadece cok bana dustu hemen anne beni kucagina al der.kardesinin eldivenlerini cikartip ellerini opuyor yicem seni diye espiri yapiyor yaramaz.
Insallah sende bir sorun yasamazsin.hemen alisir kardesine.

Canim aslinda emse uyumasa hicbir sorun yok ama surekli uyuyor iste uyurkende emmiyor..15 aylik olan kizim 2500gr dogmustu gunluk kilo alimi 80gr di..doktor cok sasrmisti..ve de simdi de kilosu cok guzel o cok cabuk buyudu ama gaz problemimiz vardi..bunda simdilik gaz problemi yok ama kilo alimi da cok yavas.ben hic mama vermedim sadece anne sutu veriyorum..kuvozdeyken sanirsam mama da vermisler emzirirken baslarda agzini yuzunu burusturuyordu sanirsan limon vermissin :confused:
Seninle benim birazcik isimiz zor.azcik kilo alip toparlansalar problem kalmaz o zmn insallah.
Biz kilo alamayinca mecbur mamaya basladik.kutu bitince sadece sut ile 1 hafta deneme yapicam kardesleri gibi yine iyi kilo alirsa mamayi birakcam.zaten pek mama sevmiyor agzindan akita akita bitiriyor.60 cc hazirliyorum ama 45 cc anca iciyordur gerisi agzindan emerken sızıyor.bazen mamayi kusuyor.
Sut ictiginde oyle bir problem yasamiyoruz cok sukur.doktora sorcam bakalim sali gunu mamayi sevmediginden mi bunlar diye.hala manisadaki doktoruyla gorusuyorum Allah razi olsun herzaman ariyabilirsin diyo.bizim burda dogru duzgun doktor yok.

because of you because of you sen bendende cesaretliymissin o ısiga bakmamak icin tek gozum kaymasin bakmayayim diye ayri bir caba sarfettim onca acimin icinde.sen birde izlemissin bravo sana.spinal konforluymus degilmi.
Masallah sana ve bebegine cok sukur iyiymissiniz.guzel gunler gorsun yavrucak insallah.

Yok canim yalniz degilsin sekil 1 ben.aksam 7 8 gibi basliyor ve sabaha kadar malesef o agriyi çekiyorum.kizimda yasamadim ama bu oglus cok agri veriyor bana
Bugun benimde sabaha kadar agrim oldu yaa sanki bacagimin arasinda birsey var kapayamadim .erkek cocuklarinda rahim agrisi yogunlukta oluyormus sanirim ne kadar dogru bilmiyorumda kizdada bel agrisi yogun oluyor diyorlar.

Herkese Günaydın bende Allahin izniyle perşembe günü yavrumu normal dogumla kucağıma aldım Allah isteyen herkese versin suan tek derdimiz hala sutum gelmedi mama veriyoruz Allahim in yardım eder ve sutum gelir dua edin kızlar :KK43:
Hayirli saglikli uzun omurler insallah.

Kızlar selamlar :anneadayı: sizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim :110: he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla :KK48: tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri :bicak: odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta :deli: nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler :anne:Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi :dondurma: neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım:KK49: ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm :110: eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış En Büyük KK bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu:KK48: bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam:110: kazancı bedri çalın anam :eek: ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar :KK76: son derece manidar :KK48: benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a:duduk: benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde :KK49: neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık:duduk: sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda :eek: hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş :bicak: Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya :kusmuk: allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki:KK48: canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda:KK49: hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz:dua: öpüldünüz hepiniz   :KK200: :KK200: gözüm üzerinizde :KK8::KK8:
gunaydınn bende heycanla bu yaziyi bekliodum:) bizde seni özledk canim ama senın cok tatli mazeretın vardi :) masallah sanada mehmet emreye de :KK200: oglunla artk guzel gunler sızın olsn canim

Kızlar selamlar :anneadayı: sizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim :110: he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla :KK48: tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri :bicak: odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta :deli: nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler :anne:Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi :dondurma: neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım:KK49: ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm :110: eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış En Büyük KK bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu:KK48: bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam:110: kazancı bedri çalın anam :eek: ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar :KK76: son derece manidar :KK48: benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a:duduk: benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde :KK49: neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık:duduk: sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda :eek: hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş :bicak: Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya :kusmuk: allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki:KK48: canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda:KK49: hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz:dua: öpüldünüz hepiniz   :KK200: :KK200: gözüm üzerinizde :KK8::KK8:
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :dua: iyi hoş geçmiş ameliyatında anestezicin dr dert yanarken sende açılsaydın azcık kv konularından :halay: bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim, benim bebişin bacak boyunada 2 hafta geri diyolar inşallah normal doğar ve sağol rahatladım açıkçası.

Kızlar selam.

Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar
selam canim :) gecmiş olsun allah size bagişlasin ateşini masallah onada :) musait oldugunda detaylari beklioruz :halay::nazar:

because of you because of you kuzum maşallah sana ve kuzuna. Rabbim hayırlı, analı babalı büyütsün. Yanlız benim bütün hikayede takıldığım tek yer lamba oldu:KK53: ben şimdi meraktan kesin bakarım oraya hee:oha:

Ohh ne guzel bir hikaye baslangıcı devamını bekliyoruz kuzuncundan fırsat kaldıkca detayları tum cıplaklıgıyla yaz bıze canım:KK54:allah analı babalı buyutsun :anneadayı::nazar:

because of you because of you sen bendende cesaretliymissin o ısiga bakmamak icin tek gozum kaymasin bakmayayim diye ayri bir caba sarfettim onca acimin icinde.sen birde izlemissin bravo sana.spinal konforluymus degilmi.
Masallah sana ve bebegine cok sukur iyiymissiniz.guzel gunler gorsun yavrucak insallah.
Cnm sen ne acısı cektin bukadar ameliyatta sürekli söleyip duruosun,acı içinde ameliyat mı yapılır ,evet hissiyat var ,ama spinalde olsa epiduralde olsa acı duyan ameliyatta hiç duymadım.sana naptılar kuzum ameliyatta etkisinden kurtulamamışsın :(

Back
X