• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar selamlar :anneadayı: sizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim :110: he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla :KK48: tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri :bicak: odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta :deli: nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler :anne:Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi :dondurma: neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım:KK49: ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm :110: eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış En Büyük KK bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu:KK48: bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam:110: kazancı bedri çalın anam :eek: ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar :KK76: son derece manidar :KK48: benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a:duduk: benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde :KK49: neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık:duduk: sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda :eek: hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş :bicak: Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya :kusmuk: allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki:KK48: canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda:KK49: hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz:dua: öpüldünüz hepiniz   :KK200: :KK200: gözüm üzerinizde :KK8::KK8:
Gözün aydın canımm Allah analı babalı büyütsün merak ediyorduk seni neyseki güzel haberlerini aldık.balığını bizim yerimize de öp kokla :KK200:

Bende bende gunduz bısey yok suan varya bıldıgın yerimde hop oturup hop kslkıyorum evin içinde turluyorum cok fena kasılıyo karnımın sol tarafı resmen cıkık vuruyor gumgum

Yalniz değilsin ☺ 36+5'teyiz biz de. 27'den beri aynı sancı kasılma basınç hissini yaşıyorum. Erken doğum riski vardı o zamandan beri sancılı. Yavru bu zamana kadar dayandı ama ben çok zorlandım. Sancı ve kasılmaya o kadar alıştım ki doğum sancılarini fark edemem diye korkuyorum. Yürüyemiyorum oturamiyorum zor vallahi

Kızlar selamlar :anneadayı: sizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim :110: he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla :KK48: tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri :bicak: odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta :deli: nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler :anne:Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi :dondurma: neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım:KK49: ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm :110: eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış En Büyük KK bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu:KK48: bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam:110: kazancı bedri çalın anam :eek: ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar :KK76: son derece manidar :KK48: benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a:duduk: benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde :KK49: neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık:duduk: sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda :eek: hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş :bicak: Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya :kusmuk: allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki:KK48: canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda:KK49: hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz:dua: öpüldünüz hepiniz   :KK200: :KK200: gözüm üzerinizde :KK8::KK8:

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşaallah ☺ Hikâyenin devamını heyecanla bekliyoruz

3 yasindaki kizim sürekli anne kardesimi cok merak ediyorum cok heyecanliyim deyip duruyordu cok hosuma gidiyordu bu durum ama bakalim beni neler bekleyecek.simdi de altini ben silecem burnunu silecem banyo yaptiracam.uyutacam.sallayacam vs. Vs:halay::halay::halay: oy oy... Kışın hareketli gececek anlasilan
Aynı düşünce bende de var canım. Kızım göbeğimi açıp kardeşimm diye sevip öpüp duruyor. Onu ayağımda sallayacağım, kucağıma alacağım diyor. Kendinden büyük ya da küçük olsun yönetmeyi, hakimiyet kurmayı çok seviyor. Bazen böyle olması hoşuma gidiyor ama sanırım çok fazla çatışma yaşanacak bizim evde de bu kış:KK11:

Ayni sorun bende de vardi ama ben hakliydim..benim bebegim kuvozde hastaneye gidip geliyordum ve hastaneye gitmem icin 1 bucuk saat yol tepiyordum..evde 2 cocuguma kv bakiyor..buyuk kizim 9 yasinda okuldan gelince yogurt corba yapmis..kizima demiski annen yogurt corbasi yapamiyor hep kestiriyor size oyle yediriyor.benim corbam cok guzel hadi ic felan demis..tabi benim kiz da bana anlatinca sinirler tepeme cikti..aslinda umursamam cunku kadin cahil...ama zaten bunalimdayim lohusalik hali bebegim kuvozde bir de karnimin dikislerine aldirmayarak dolmusa inip biniyorum o kadar yol gidiyorum..bebegi gordugum 10dk..emziremiyorum bebegimi sut sagip goturuyordum..tamamen psikolojim yerlerde..kadinin ettigi laflara bak..bana surekli laf sokmalar..dedim ki ya sabir
Allah sabir versin canim :( Cok zor gercekten cocuklarini sana karsi doldurmaya calismasi :(

Benim sipada 51 cm 3kiloydu canim en son bakalim pazartesi ne cikicak boyu iyide kilosu az gibi simdilik minnosumun .
Hiç kilo boy takılma.ben şimdiye kadar ölçümler aynı çıktı diyeni duymadım.bi doğuyolar herşeyleri heryerleri dengeli.kilo falan normal ki senin bebişin kiloda gayet iyi.benimki hep 1hafta önde gitti en başından beri ,genetik olabilir biz uzun boylu balık etliyiz.sağlıkla doğsunda minnaklarımız kilo boy okadarda önemli değil.:dua:

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım. Çok sevindim. Balığını öp benim için

Bugün de dogurmadimmmmmmm :(
39+4 olduk dr 41 e kadar yolu var diyor ama benim.bekleyecek halim kalmadı sezaryen yapın dedim Üzgünüm yapamam dedi beklicez dedi tamam bekleyelim de düzenli olmayan sanci yaşıyorum valla korkuyorum gerçek sanci gelir de bilmeden yollarda dogururum diye allahım sen yardım et bir avazda kurtulalim hem çok korkuyor hem de deli gibi dogsun istiyorum hayırlısı olsun....

Canim aslinda emse uyumasa hicbir sorun yok ama surekli uyuyor iste uyurkende emmiyor..15 aylik olan kizim 2500gr dogmustu gunluk kilo alimi 80gr di..doktor cok sasrmisti..ve de simdi de kilosu cok guzel o cok cabuk buyudu ama gaz problemimiz vardi..bunda simdilik gaz problemi yok ama kilo alimi da cok yavas.ben hic mama vermedim sadece anne sutu veriyorum..kuvozdeyken sanirsam mama da vermisler emzirirken baslarda agzini yuzunu burusturuyordu sanirsan limon vermissin :confused:
Merhaba ben ekim annelerindenim, burayı da arada okuyorum. Emmiyor uyuyor diyince yazmak istedim. Hastanede hemşireler bebeğimi ilk getirdiklerinde memeye koydular ve "cenesinin altını okşarsan emme refleksini uyarır, küçük oldugu için çabuk yorulur memede uyursa çenesini sev" dediler. Gercekten de emmesi durunca çenesini 2-3 kere gıdıklıyorum emmeye devam ediyor. Belki bir faydam dokunur, sevgiler.

Arkadaslar merhaba 32 hftalik hamileyim ve bebegimin kilosu 2300 cikti doktordoguma kadar 4 e yakin olur dedi ben normal dogum istiyordum ama bu sekilde olursa sezeryan olcak sanirim sizcede haftasina gore bebegin kilosu nasil

Bugün de dogurmadimmmmmmm :KK43:
39+4 olduk dr 41 e kadar yolu var diyor ama benim.bekleyecek halim kalmadı sezaryen yapın dedim Üzgünüm yapamam dedi beklicez dedi tamam bekleyelim de düzenli olmayan sanci yaşıyorum valla korkuyorum gerçek sanci gelir de bilmeden yollarda dogururum diye allahım sen yardım et bir avazda kurtulalim hem çok korkuyor hem de deli gibi dogsun istiyorum hayırlısı olsun....
Evet deli gibi korkup ,deli gibi doğsun istemek :) bnde aynı durumdayım.Rabbim sağlıkla kavuştrsun:dua:

Evet deli gibi korkup ,deli gibi doğsun istemek :) bnde aynı durumdayım.Rabbim sağlıkla kavuştrsun:dua:

Amin imsallah. Telefon uygulamalarına göre 3 gün sonra günüm doluyor. Nasıl bir doğum bekliyor coookk merak ediyorum yada sanci süreci? Sen de normal bekliyordun değil mi sancin falan başlarsa yazarsın değil mi benim yazacağım yok bu gidişle dün de rüyamda fil dogurdum filler 12 ay hamile kaliyomus ya psikolojim bayagi iyi yani hahahhaa

Bugün de dogurmadimmmmmmm :KK43:
Ayniyiz canim ya benim de gunum doldu pazartesi sabah erkenden gel dedi en fazla cumaya kadar beklerim olmassa suni sanci o da olmassa sezeryan dedi. Allah kendi sancimizla tez vakitte dogum yapmamizi nasip etsin. Cok skldm bende

Back
X