- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.981
Günaydın kızlar,herkese mutlu pazarlar diliyorum. Sabah ezanından beri uyku yok bende.Oğlumla oturuyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biz taşıyoruz doğuruyoruz eşlere tasa düşüyo sanki ama inan onlar için diil yavrular için susuyoruz işte. . Yoksa ikimiz de içimizde pek tutamıyoruz biliyosun :)) ama daha dün ne yaşadım biliyo musun?? Ben mi abartıyorum nolur bi bak.. Eve çıktık biz dün bi gece yattık yani hastanede.. Normalde dün hastaneye bi kaç saatliğine eşimin şu ünlüüüüüü teyzeleri ve enişteleri gelecekti.. Eeeee dün eve çıkma durumu olunca tamam dedim yine gelirler eve ama bi biz gideriz bi kaç saat sonra gelirler en azından.. Bana göre uygun olan o bile diil yani eve gelince o insanlar sen ağırlamak zorunda kalıyosun neticede.. Neyse daha biz hastaneden yeni çıktık babamdan haber gelmez mi cumaya giderken zile basmışlar son dkda!! Ahhhh duymaz olaydı o zili bi bakmış adamcağız karşısında 6kişilik kutsal konsey gibi kv kp 2teyze 2 enişte!! Yani canım ben altımda hasta bezi, yüzüm gözüm yediğim serumlardan balon gibi olmuş eve döndüğümde evimde bu insanlar beni bekliyodu zaten!! Çıldırdım var ya.. Dahası yolda bu durumu dile getirince eşim öyle bi üste çıktı ki nasıl mı?? Çirkeflikle tabii şimdi kovucam hepsini evdeeeennn bilmemne.. Annem de sakın oğlum öyle bişey yaparsan biz de gideriz babanla öyle saçmalık mı olur ailen senin falan dedi.. İnan normalde asssslaa duracağım bi yer diildir ama sustum.. Bi de eve gelince o yarısı da yerin altında olan kv kapıyı açtı elimden portbebeyi almaya çabalıyo.. Öyle bi çektim ki uyuyo önce odasına gidecek dedim..Sen dikişlisin falan dedi bişey olmaz dedim kaldırdım geçtim odaya.. Yine de teyzeleri ilk defa gördüğüm için gittim güleryüzle hoşgeldiniz dedim annem bebeği getirdi bi de kucaklarına verdi ve noldu biliyo musun o teyzeler böönn bönn annemin suratına baktılar soğuk soğuk.. İnsanlar değişik gerçekten.. Sonra eşim aldı yemeğe götürdü bunları dışarıya ve akşamın kaçında döndü eve.. Bebeğimin de benim de dün ona ihtiyacımız vardı.. Güya annesine söylemiş hep bunu yapıyorsun düşüncesiz hareket ediyorsun bi daha evime almam falan.. İnanmıyorum biliyo musun.. Daha şimdi yavrumu emziriyorum göğüslerim yara bere kan içinde. . Dedi ki eşim annelerin hakkı ödenmez ben de daha dün dedim ki bi daha böyle geleceksen gelme anneme günaha girdim falan dedi. . Artık dayanamadım senin annen hak etti ben susuyorum sen de sus bence dedim. . Böyle işte. . Hepsi allaha havale . .
Doğuma son 9 gün kaldı bakalım Doğumdan sonra bizim neler olacak. İyi ki annem yanımda olcak ama o kadar huzurluyum ki annem herkesin hakkından gelir çünkü biliyorum
sen dediğim gibi stres yapma şakın bebiş de stress olur bu sefer bak.konuşmak dertleşmek istersen biz hep buralardayız biliyosun Uyku mu?o da ne? Daha doğmadan uykuya hasret bıraktı beni sıpacıkGünaydın kızlar,herkese mutlu pazarlar diliyorum. Sabah ezanından beri uyku yok bende.Oğlumla oturuyoruz :)

Ben sonrasini dusunuom kuzum kv demle napcamCanım bitecek inşallah çok çok az kaldı. . Hayırlısı olsun hakkında
Cnmm nolur sabret.benide kaburga ağrım mahvetti.sabır geçecek hepsi...
Bu arada şimdi 36+6'yiz. Prolutonsuz 9. Günümüz ve kesinlikle doğumu geciktirici etkisi olduğunu düşünüyorum. Igne olmadığım 4. günden beri sancim kasılmam çok arttı. hastaneye yatmadan önceki halimize döndük. ama çok şükür artık doğum beklediğimiz için önemli değil.
Iyi çok şükür canım ama pek ememiyo süt sagip doyurmaya çalışıyorum hala hastanedeyiz biraz sarı inşallah oda geçerse çikcaz 1 haftalık olduk bile. Senin bebeğin nasıl takip edemiyorum forumu
Canim dr bebege giden kan akisini kontrol ediyor mu? Acikcasi buraya yazip kimseyi uzmek ya da strese koymak istemiyodum. Fakat tedbirinizi almaniz icinde yazmak istedim. Kul kula sebep yuce Allah cumlesine sebep. Belki bi faydam olur. Ben gecen sene cok saglikli bi hamilelik gecirdim. Temmuz ayinin 25 inde oglum dunyaya geldi 39. Haftasinda ve 3.5 kg oncesinde gittigim hastaneden malesef gordugum karisik ruyalar yuzunden vaz gectim. Yetisemeyiz korkusuyla uzakti evimize 1 saat mesefedeydi. Eve yakin 10 dk lik mesafede olan baska hastaneye gectim. Doguma 1 hafta kala ama kaderden oteai bos iste... dogumdan 1 gun once suyum geldi sizinti seklinde aksam 6 gibi hemen bi heycan gittik hastaneye 10 dk da ordaydik zaten. Dr lar gitmisfi benim dr u aramadilar icapci veliyomus acil durumda. Olsun dedik dr farketmez gelsin biride.. ebe aramis sancisi acilmasi yoksa bebegin kalp atislarida iyiyse beklesin sabah dr u alsin demis. Acil bi durum olursa gelirim demis. Bekledik sabahi hareketi kalp atislari normaldi gece tuvalets gidio geliyodum hasta bezimde bi sey yoktu sefaf su zaten giden. Sabah amelyat icin hazirlanirken hafif yesilimsilik vardi fakat zaten doguma gidiyoxum bu arada bebek iri catin dar normal yapamazsin dediler. Ben tabi ilk gebelik o yesilimsilik bebegin kakasi i yaptigina isaretmis. Gule oynaya gittim bebegim dogdu yanagima getirdiler fakat cok boguk sesi takilarak agladi. Dr kanarya gibi diyede eapiri yapti meger cocugum su yutmus. Bana soylemediler hazirlamak icin goturduler. O arada anneme soylemisler biraz su yutmus hava verilcek diye. Benim dikis bitti odaya girdim pesinden bebegi getirdiler sonra uc dort saat normal emzirme cabasi annemd morarma tikanma hisederseniz aninda getirin demisler. Sut hemen gelmeyince dr mama verin dedi mama yerken tikandigini hisetmis annem ve hemen dr a goturmusler. Kuveze alindi enfeksiyon nedeniyle malesef 5 . Gunde kaybettim yavrumu cok zor sureclerdi kimseyi korkutmak degil amacim sadece sonrasindaki tecrubelerimi anlatayimda belki birilerini isine yarar. Cok sukur simdi yeniden bi oglum olucak.bu surecte kk da sezeryanla dogum yapio bebegini kaybedenler forumnda bi cok arkadasla destek olduk bir birimize orda kan pihtilasmasi nedeniyls kayiplar cok olmus. Anne karninda bebege besin ve oksijen gitmiyor. Bebegin kiloso veri kaliyor son haftasinda normali beklerken kayip yasayanlar var. Sonradan genetik testlerde cikti cogunu pihtilasma dr sana oyle bi sey olsa bebek bu vakte gelmez diyor ama malesef yaniliyolar bazen pihtilasma az oluyo gec etkiliyor. Dopler yapsin ve kqn akisina baksin bebegin. Direnc vqrmi be ege giden kan akiminda bu lar onemli nolur yqnlis anlamiyin. Amacim bu surecte kimseyi tedirgin etmek degil ama o kadar emek ve heycanla beklerken Allah kimsenin emegini bosa goturmesin. Biz melek annesiyiz diye teselli ettik kendimizi yinede Rabbim kimseye yasatmasin. Insallah herpiniz saglikla alirsiniz kucaginiza ve omurlu olurlar insallah. Hos ne kadar uyarsakta kaderde ne varsa o geliyor basa ben yakin hastaneyd gectimde ne oldu verende alanda yuce Allah ama basta dedigim gibi belki birine faydam olur diye yaziyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah...Günaydın kızlarrr..dünden beri aklım karışık son 3 haftadır her gıdışte bebiş 100er gram eksık cıkıyor. 3300_3150_3050 seklınde.tamam az degıl ama boyle düşerse hep ne olur kafama takıldı.dr normal dıyor ölçümlerde artı eksı oynama olabılır dıyor.canım hep asagı mı oynuyor bu ölçüm sabit bile değil.karnı 2 hafta gerı cıktı bu etkılıyor sanırım
Bi doğum en eğlenceli bu şekilde anlatılırdı kuzum maşallah sanaKızlar selamlarsizi çok çok özledim inanın.. ya arkadaş insan görmediği kişileri bu kadar mı benimsermiş vallahi şaştım. . Şu an beyaz kuzum babasının senfonik horultusu eşliğinde uyuyo şükürler olsun:) ) doğum güzel geçti aşırı derecede sakindim
he bacılar ben de korktum kendimden zati şoka mı girdim nedir bilmiyorum valla
tek düşündüğüm şu saatler geçsin ve bir an önce yavruma kavuşayım oldu.. Neyse küçük abim eşi ve kvsi İstanbul'dan geldiler bi de eşimle annem vardı hastanede.. Neyse işlemler başladı önüme "abiye" esprisiyle seda sayan önlüğünü koydu hemşirenin biri
odaya abimin eşiyle geçtim utanma duygumun haşa olduğu saatler olduğu içün ben sütyeni sen arkanı dön de çıkarayım falan dedim hatta
nerden bilirdim ki birazdan abimin eşi ve hatta kvsi benim bi topa sahip olmayı beceremeyip çil yavrusu gibi dağılan meme uçlarımı en ince ayrıntısına kadar incelicekler
Memelerime otopsi yapılsa bu kadar incelenir ve çekiştirilirdi
neyse ameliyata geri dönüyorum. . Öncelikle o sedyeyle bi yere gitme olayı ne ilginç dünyayafarklı bi açıdan baktım anacım
ilk girişte beni çocuğun biri karşıladı yavrucak çok samimiydi. . Korkma abla burası da bi nevi ev gibi falan dedi. . Ya dötümden büyük tavan lambalarıyla ne evi yavrum demek istedim ama demedim dişlerimi sıkıp güldüm
eşim medeni karpuz havasında ya da görmemişin oğlu olmuş da diyebiliriz her önüne gelene bahşiş dağıtmış
bunun en güzel yanı ameliyathanedeki hemşire kızın benim istediğim bi kaç Poza karşılık uzun metraj film çekmesi oldu
bi de bana habire istek parçamı sormaları vallahi baydı arkadaş o kadar sakin görünürken tansiyonum olmuş 8/14 daha bana diyolar ki ne çalam
kazancı bedri çalın anam
ya sabır. . Nilüfer geldi o an aklıma saolsunlar onlar da bana haram geceleri çaldılar
son derece manidar
benim anestezi uzmanı karı kesin manyaktı tüm operasyon boyunca eşinin ailesine anne baba demesini kıskanmasını anlattı benim zavallı Dr a
benim Dr un bi ara kafasını benim tarafa geçirip şaşkın bakışlarla anam biz bu çocuğa ters mi demiştik sorusu karşısında bocaladım hay allah bi geç bakiiim şu tarafa bi de ben bakiiiimm kız demek istedim salak bana neyi soruyosun çocuk önünde rahim bağırsak hepsi senin önünde
neyse benim balık tekrar ters dönmüş meğer. . Bu durumda bana rahat bastıramadılar ve benim organlar kaldı mı anam ssana yayık ayranı gibi dağınık
sonra da ben tepede bi lamba vardı ona bakma gafletinde bulundum. . Lan derinden inceleyince bi baktım katman katman bişeyler var orda
hipnoza mı girdim naptım bilmem baktım da baktım mal gibi o lambaya meğer o gördüğüm benim rahimmiş
Anaaamnm bi değişik oldum bi şekil oldum bacılar benim mide başladı bulanmaya
allahım kafamı yana çevirdim de kusmadım neyse ki
canlar emzirme lohusalık cennetine giriş bir konularına daha sonra gireyim benim balığım uyandı. . Haaa bu arada şu salak usg ölçülerine vallahi inanmayın canlar ben kafa büyük bacaklar kısacık b alien bekliyodum çok normal dünyalar tatlısı bi yavrum oldu 3kilo 50cm boyunda
hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için iyi ki varsınız. . Allah bu mutluluğu bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin bunu. . Çooookk başka bi duyguymuş gerçekten size emanet muhtaç bi canlı var. . İnşallah o emanetlere yetebiliriz
öpüldünüz hepiniz  
![]()
gözüm üzerinizde
![]()
balığına da sanada maşallah allah uzun ömürler versin.bizde sünnet olduk dün o yüzden 2 gündür giremedim kuzum yeni okudum. Darısı sizinde başınıza inşallahAllah analı babalı büyütsün maşallah size.Kızlar öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese cok teşekkür ederim. Çarşamba sabah suyum boşaldığı icin sancı verildi ancak 7 saatin sonunda 1 cmden fazla açıklık olmadı ve bebegimin başı dogum kanalina girmedi. Doktorum ilk kez bu kadar değişik bir çatı kemigi gorüyorum dedi. Benim icin ilginç bir vakasin diye de ekledi. Tabi ben o esnada ne kadar ilginç kemiklerimin oldugunu degil büyük korkum sezeryanı düşünüyordum. 7 saat sancı çekerken o kadar rahattım ki hemsireler espri yapip güldügüm icin senin gibi sancı çeken olmadı buralarda deyip duruyordu. Neyse efenim beni acil sezeryana aldilar. Giderken asansörde hemsireler kız artık gülümsemeyi kes acil diye seni araya aldırdık gibi uyarilarda bulundular. Iki ah uh diyerek ameliyathaneye girdim. İste o an benim icin karmaşa başlamıştı çünkü bana spinal mi yapalım epidural mi diye soruyorlardi. O ana kadar normal dogum yapacağından emin olan ben ikisi hakkinda hicbir sey biledigimi fark ettim, bizim kızlar combocuydu diye düşündüm bir an. Ama ben ikisini de anlamiyorum siz hangisini tavsiye ediyorsaniz onu yapalim dedim sanki bebege bez tavsiyesi aliyorsun bi arastır ögrensene de mi? Neyse sen acilsin spinal yapalim dediler ve her sey bir anda olup bitti. Onca dogum sancisina gık demeyen ben o gaz sancısindan resmen ağladım. Neyse efenim gece gazimi çikarttım amma doktorum sanki bakü-ceyhan boru hattı döşemis iceriye bi horultu bi gurultudur gidiyor. Ha bir de şu medical korse olayi var ki giyebilene aşk olsun. Gelgelelim neticede minnacık bir bebek dünyaya getirdim. 2680 gr 47 cm olarak dogdu oglum. Küçük, minnak bir dünya güzeli duruyor karşımda. Ben bile bu kadar güzel bir sey yapabildigime inanamıyorum. Allah'ıma şükürler olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı, sağlıklı sıhhatli ömürler versin.
Allah uzun ömürler versin oğluna canım. Zor olsada oğluna kavuştun umarım bundan sonra herşey daha kolay geçer.Canım arkadaşlarım kusura bakmayın kendime yeni yeni geliyorum.Bebek doğum kanalında olduğu için zor bir Sezeryan geçirdim anca toparladım kendimi.Şükürler olsun Rabbim e oğlum da ben de iyiyiz.
Canim dr bebege giden kan akisini kontrol ediyor mu? Acikcasi buraya yazip kimseyi uzmek ya da strese koymak istemiyodum. Fakat tedbirinizi almaniz icinde yazmak istedim. Kul kula sebep yuce Allah cumlesine sebep. Belki bi faydam olur. Ben gecen sene cok saglikli bi hamilelik gecirdim. Temmuz ayinin 25 inde oglum dunyaya geldi 39. Haftasinda ve 3.5 kg oncesinde gittigim hastaneden malesef gordugum karisik ruyalar yuzunden vaz gectim. Yetisemeyiz korkusuyla uzakti evimize 1 saat mesefedeydi. Eve yakin 10 dk lik mesafede olan baska hastaneye gectim. Doguma 1 hafta kala ama kaderden oteai bos iste... dogumdan 1 gun once suyum geldi sizinti seklinde aksam 6 gibi hemen bi heycan gittik hastaneye 10 dk da ordaydik zaten. Dr lar gitmisfi benim dr u aramadilar icapci veliyomus acil durumda. Olsun dedik dr farketmez gelsin biride.. ebe aramis sancisi acilmasi yoksa bebegin kalp atislarida iyiyse beklesin sabah dr u alsin demis. Acil bi durum olursa gelirim demis. Bekledik sabahi hareketi kalp atislari normaldi gece tuvalets gidio geliyodum hasta bezimde bi sey yoktu sefaf su zaten giden. Sabah amelyat icin hazirlanirken hafif yesilimsilik vardi fakat zaten doguma gidiyoxum bu arada bebek iri catin dar normal yapamazsin dediler. Ben tabi ilk gebelik o yesilimsilik bebegin kakasi i yaptigina isaretmis. Gule oynaya gittim bebegim dogdu yanagima getirdiler fakat cok boguk sesi takilarak agladi. Dr kanarya gibi diyede eapiri yapti meger cocugum su yutmus. Bana soylemediler hazirlamak icin goturduler. O arada anneme soylemisler biraz su yutmus hava verilcek diye. Benim dikis bitti odaya girdim pesinden bebegi getirdiler sonra uc dort saat normal emzirme cabasi annemd morarma tikanma hisederseniz aninda getirin demisler. Sut hemen gelmeyince dr mama verin dedi mama yerken tikandigini hisetmis annem ve hemen dr a goturmusler. Kuveze alindi enfeksiyon nedeniyle malesef 5 . Gunde kaybettim yavrumu cok zor sureclerdi kimseyi korkutmak degil amacim sadece sonrasindaki tecrubelerimi anlatayimda belki birilerini isine yarar. Cok sukur simdi yeniden bi oglum olucak.bu surecte kk da sezeryanla dogum yapio bebegini kaybedenler forumnda bi cok arkadasla destek olduk bir birimize orda kan pihtilasmasi nedeniyls kayiplar cok olmus. Anne karninda bebege besin ve oksijen gitmiyor. Bebegin kiloso veri kaliyor son haftasinda normali beklerken kayip yasayanlar var. Sonradan genetik testlerde cikti cogunu pihtilasma dr sana oyle bi sey olsa bebek bu vakte gelmez diyor ama malesef yaniliyolar bazen pihtilasma az oluyo gec etkiliyor. Dopler yapsin ve kqn akisina baksin bebegin. Direnc vqrmi be ege giden kan akiminda bu lar onemli nolur yqnlis anlamiyin. Amacim bu surecte kimseyi tedirgin etmek degil ama o kadar emek ve heycanla beklerken Allah kimsenin emegini bosa goturmesin. Biz melek annesiyiz diye teselli ettik kendimizi yinede Rabbim kimseye yasatmasin. Insallah herpiniz saglikla alirsiniz kucaginiza ve omurlu olurlar insallah. Hos ne kadar uyarsakta kaderde ne varsa o geliyor basa ben yakin hastaneyd gectimde ne oldu verende alanda yuce Allah ama basta dedigim gibi belki birine faydam olur diye yaziyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah...
Maşallah kuzum sende aldın kuzunu kucağına. 400 msj birikmiş okuyamadım hepsini sen ve @because of you isim arayarak buldum doğum msjınızı. Bizde sünnet olduk sürekli ağlıyor göğsümde susuyor topiğe giremiyorum. Aklım sizde ama başka doğuran varsa herkesin gözü aydın olsun. Ateş paşanında ömrü uzun olsun inşallah doya doya kokla mis kokuluyu sanada geçmiş olsun canım.Kızlar selam.
Biz dogduk :) sabah yatısımız yağıldı suni sancı aldık sancılar oturdu ama acılma olmadı. 15:30 gibi sezeryana alındık (epidural diye konusmustuk ama anestezistim dünya tatlısı bir bayan kombine yapalım rahat et dedi.)çünkü Ateş kanala girmiyordu,acılma olmuyordu yarın tekrar deneyebilirsik ana Ateşin günün geçirmesi bizi korkuttu. Her neyse 16:16 da Ateşim 3536 gram 52 cm olarak dogdu. İkimizde iyiyiz çok şükür. Dogum anıbda hepinizi tek tek düşündüm dua ettim tüm doguracaklara. Allah vakitlice hepimize nasip etsin ana olmayı. Biraz toparlanayım detaylarıyla yazarım tekrar
canım benimde kordonda tek damar eksik yirmili haftalardan beri bacak boyu otuzdan beride karın çevresi geri kalıyor şuan 36 haftalığım. Kan akışı ise normal görünüyor. Akışta sorun yoksa neden oluyor acaba beslenmeme de dikkat ediyorum. Çok düşük kiloyla doğar diye korkuyorum. Şuan 2200 gr . Seninki bu haftalarda kaç gr dı hatırlıyor musunCnm başın sağolsun.Rabbim sabrını vermiştir İnşallah.Şimdi sagsalim kucağına alcksn bebegini.
Dediğin gibi Bu yaşananlar hep deneyim.ve hepimzn başına geleblck şeyler.Allah m yavrularimzi bize bağışlasın.9 Ay karnında taşıyıp kucağına alıp kaybetmek ayrı zor.ama Bu ihtimal maalesef var.Benim heran kaybedeblcgm aklıma gelio.Hayat bu kadermzde nasibmzde Ne var bilemyrz.hayat tecrübeler bizlere buseyle öğretio elbette.bende bunu öğrendim.Her ihtimal Her durum hep kafamda.Allah m muhafaza etsin Tabi.Ne kadar ihtimali bilsen de Allah m yaşatmasın.başa gelince böyle soğukkanlı olunamaz gibime de gelio.
Bebeğinn hareketleri falan normal miydi cnm.bi de kan akışını kontrol ettirin demissn.kan akisıyla bebeğini kaybetmenn alakası var mi.su ve pislik tuttuğu için gibi anladm.
Benm bebegmn göbek kordonna 1 damar eksik.gelişimi biraz geriden gelio kilosu yani.ama doktorum sürekli damardaki akışı kontrol edio.dopler e de girdim.şükür Herşey yolunda şimdilik.
Kuzum ben yarın doğuruyorum biraz geç kaldım :) benim ağrılar bebek büyüdüğü için çok.Allah yardımcın olsun senindeBen kaburga agrisini 2 ay çok fazla çektim ağlıyordum.buz biraz rahatlatıyor. Birde yoğurt ve sütten tiksinmis içemiyordum. Şu 2 3 haftadır hergün bir bardak içmeye çalışıyorum. Rahatladı dene istersen

Benim kaybim malsef kan pihtilasmasindan degildi canim. Kac dr gittim otopsi raporlariyla prolarmi demezsin. Enfeksiyon nedeniyle bebek kaybi cok nadirmis. Basina gelen olay yolda yururken kafana tugla dusup olmek gibi bi sey dedi drlar. Evet son ana kadar hareketleri normaldi enfeksiyon sebep oldu sadece Mevlam bana bagislasaydi her sekilde tutunurdu hayata. Bebegimi kaybetikten sonra benim gibi yuregi yanan annelerle ayni forumda bir birimize dedtek olduk. Ordaki arkadaslarin cogu pihtilasma yuzunden kaybetmisti. Pihti plasantadaki damari tikayinca bebekte gelisim geriligi baslaiyo kanla besin ve oksijen gidiyor bebege . Arkads kilo kaybetigini yazinca o yuzden yazdim baktirmasinda fayda var ultroson cihazi iyi bi dr da kan akisina ara ara baksin dr lar. Genelde kiloya bakiyolar boyunu olcuyolar dopler pek yapmiyolar. Dr larin geneli pihtilasma olsa bebek 30 haftalara gelmez deniliyir ama ilk bebegini saglikla dunyaya getirip ikinciyi dogumda malesef kayip yasayanlar var. Ustelik forumdaki cok atkadas 35. Haftasindan sonra kaybetmisti drlar pihtilama olmaz olsa bu kaar yasamaz demisler agiz birligi yapmis gibi cogu dinlemeyip testleri yapti ve bi cogunda pihtilasma cikti. Simdi sukur hepsi tedbirini alarak igne ve kan sulandiriciyla bebeklerini kucagina aliyolar. Inanin yaxip yazmama konusinda cok teredut ettim ama bi yanima belki birine fayasi olur diye yazmami istedi. Kimse stres yapmasin ben ilk yavrumu kaybettim ama bikiyorum ki herkes kaderini yasar. Bu benim kaderimde mevlam mukafatini Ahitette verir insalah ogluma orda kavusurum. Bu dunyada saglikli omurlu ve hayirli evlatlar nasip eder insallah. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Senin durumun farkli eminim dr un zaten bu durumu gozeterek kontrol ediyodur. Erkenden farkedilmis en azindan. Allah saglicakla aldirsin insalah kucagina ve buyutmeyi nasip etsin.Cnm başın sağolsun.Rabbim sabrını vermiştir İnşallah.Şimdi sagsalim kucağına alcksn bebegini.
Dediğin gibi Bu yaşananlar hep deneyim.ve hepimzn başına geleblck şeyler.Allah m yavrularimzi bize bağışlasın.9 Ay karnında taşıyıp kucağına alıp kaybetmek ayrı zor.ama Bu ihtimal maalesef var.Benim heran kaybedeblcgm aklıma gelio.Hayat bu kadermzde nasibmzde Ne var bilemyrz.hayat tecrübeler bizlere buseyle öğretio elbette.bende bunu öğrendim.Her ihtimal Her durum hep kafamda.Allah m muhafaza etsin Tabi.Ne kadar ihtimali bilsen de Allah m yaşatmasın.başa gelince böyle soğukkanlı olunamaz gibime de gelio.
Bebeğinn hareketleri falan normal miydi cnm.bi de kan akışını kontrol ettirin demissn.kan akisıyla bebeğini kaybetmenn alakası var mi.su ve pislik tuttuğu için gibi anladm.
Benm bebegmn göbek kordonna 1 damar eksik.gelişimi biraz geriden gelio kilosu yani.ama doktorum sürekli damardaki akışı kontrol edio.dopler e de girdim.şükür Herşey yolunda şimdilik.
Emerek meme ucu çıkarmakSaol canım hepimizin yavrusu analı babalı büyüsün ve Allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın. . Hikayenin devamında eşimin ameliyathanenin önüne zorla inip içeri giren Dr un girdiği şifreyi görüp içeri girme çabası var:) ) ameliyathanede konuşuyolardı ablanın eşini zaptetmek lazım şimdi içeri girecek falan deyip gülüştüler . . Ben ne bileyim benim manyağın bu kadarını yapacağını . . Yukarı çıkarıldığımda bacakları falan hala tam hissetmiyodum zaten. . En güzel yanı ameliyathaneden çıkıyosun ama ayakların falan sıcacık . . Bi süre sonra hafif bi titreme gibi bişey oldu bacaklarımda vücudumda falan. . Tam annemle abimin kvsi öpüşüp kucaklaşırken gözün aydın diye çocuk Dr u girdi odaya kontrole. . Bu kadar mı özlediniz birbirinizi falan dedi bebeği kontrol etti alelacele. . Ben size söyliyim öpüşüp koklaşmayı bırakın bu bebek beni doyurun diyo dedi. . İşte o andan sonra hayatımın en zorlu anları başladı. . Daha bi kaç saat önce gazozuna ilaç atılmadan önceki manikürcü banu Alkan kadar masum olan ben bu anlardan sonra sadece üzerimdeki 3kadın artı minik viyaklamalar çıkaran balığımın çırpınışlarını izledim. . Sorunumuz şu ki meme uçlarım dandikmiş:/ onu çıkarmak için en çok çabalayan abimin Trabzonlu kvsi oldu kadın nasıl ter attı görmeniz lazımdı. . En sonunda dayanamadı ha tüküreyim booyle işe daa diye bastı isyanı. . Sonra anneme döndü em kız kızının göğsünü dedikendi öyle yapmış mecburen büyük kızında emip tükürmüş sütü getirmiş hem de ucu çıkarmış
annem şok şeklinde bakarken ben ne münasebet diye feryadı basınca eşimi çağırmaya kalktı 
![]()

çok alem kadındı vallahi ya allah razı olsun çok çaba sarfetti kadıncağız . . Gerçi bu kadar çabanın sonucunda yine de yine de uç aldık. . Size tavsiyem ucunda problem yaşayan arkadaşlar mutlaka yanınızda bulundurun hastanede bunlardan. . Silikon uç yani. .