Saol canım hepimizin yavrusu analı babalı büyüsün ve Allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın. . Hikayenin devamında eşimin ameliyathanenin önüne zorla inip içeri giren Dr un girdiği şifreyi görüp içeri girme çabası var:) ) ameliyathanede konuşuyolardı ablanın eşini zaptetmek lazım şimdi içeri girecek falan deyip gülüştüler . . Ben ne bileyim benim manyağın bu kadarını yapacağını . . Yukarı çıkarıldığımda bacakları falan hala tam hissetmiyodum zaten. . En güzel yanı ameliyathaneden çıkıyosun ama ayakların falan sıcacık . . Bi süre sonra hafif bi titreme gibi bişey oldu bacaklarımda vücudumda falan. . Tam annemle abimin kvsi öpüşüp kucaklaşırken gözün aydın diye çocuk Dr u girdi odaya kontrole. . Bu kadar mı özlediniz birbirinizi falan dedi bebeği kontrol etti alelacele. . Ben size söyliyim öpüşüp koklaşmayı bırakın bu bebek beni doyurun diyo dedi. . İşte o andan sonra hayatımın en zorlu anları başladı. . Daha bi kaç saat önce gazozuna ilaç atılmadan önceki manikürcü banu Alkan kadar masum olan ben bu anlardan sonra sadece üzerimdeki 3kadın artı minik viyaklamalar çıkaran balığımın çırpınışlarını izledim. . Sorunumuz şu ki meme uçlarım dandikmiş:/ onu çıkarmak için en çok çabalayan abimin Trabzonlu kvsi oldu kadın nasıl ter attı görmeniz lazımdı. . En sonunda dayanamadı ha tüküreyim booyle işe daa diye bastı isyanı. . Sonra anneme döndü em kız kızının göğsünü dedi

kendi öyle yapmış mecburen büyük kızında emip tükürmüş sütü getirmiş hem de ucu çıkarmış

annem şok şeklinde bakarken ben ne münasebet diye feryadı basınca eşimi çağırmaya kalktı 

çok alem kadındı vallahi ya allah razı olsun çok çaba sarfetti kadıncağız . . Gerçi bu kadar çabanın sonucunda yine de yine de uç aldık. . Size tavsiyem ucunda problem yaşayan arkadaşlar mutlaka yanınızda bulundurun hastanede bunlardan. . Silikon uç yani. .