2016 kasım erkek anneleriiiii

Canada sewilmezmi bn orda dil okuluna faln gtmk istemustim cok guzel kalkinmis biulke

ugrasılır mı kzıım ya boyle guzel boswer. kendı cocugunu kendın kesfetceksın dusunsene herseyıne karısıldını bnm hayatta en sewmedım seylerden bırıdr huyum yanı. oyuzden bı bakıma mutluyumm
Aaa ozmn bnde bktim iyiyim gidin diyim napimm bn de gelemem:)

Aaa ozmn bnde bktim iyiyim gidin diyim napimm bn de gelemem:)
1 ay kalsın lar yeter ıste :) dogur gelsınler bnı ozamn anlarsın ne demek ıstedımı bn suan uzagımm ohhh mıssss esım arada soylenıyo karısıyo okdr dusun yanı erkekler bıle karısıyor sana daha ne dıııımmmmmmm :)))))

Es karışsın cnmmmm nolckk ondan:)))bnmki idrak edemedi karnm buyumedi ya dha:) bde ilki olmadiya 3ay cok heveslenme z:)

Es karışsın cnmmmm nolckk ondan:)))bnmki idrak edemedi karnm buyumedi ya dha:) bde ilki olmadiya 3ay cok heveslenme z:)
bnm de karnım yokken ole karsmazdı cok. snra tekmeler basladı cnsyet ogrenıldı falan gece uyutmammalar ws. yanı bebek bıreysellestıgı ıcın artık o da mudahale edıyor. mesela bnm oglumn sımdıden huyları wr gece muz yemeden yatarsam uyumuyor. bazen almayı unutyrum yanıma esım getrıyo gece kalkıp yanı ona gre hayatı sekıllendrdık

Reactions: mnt
Waaayy beeee:))) simdiden muzcu ^)super adini ne koycnnnn

yabancı ısımlerı sewmıyrum ya. bıde benlıgınden kaybetmesın türk cocugu o . yoksa kapılır gıder

Hyr okunuşu yabancida olan. Selin cellin dion war mesela. Deniz dennis. Lara melissa.kuz cok da erkk az.bu tarz.yine selin koycaksin yabnci okurken soykerkn yabanclik cekmicek. Irem dedurtemiotm zorlanıyor lar.

Hyr okunuşu yabancida olan. Selin cellin dion war mesela. Deniz dennis. Lara melissa.kuz cok da erkk az.bu tarz.yine selin koycaksin yabnci okurken soykerkn yabanclik cekmicek. Irem dedurtemiotm zorlanıyor lar.
ahahaha aynen ısımlerde baya sıkıntı yasanıyor canm :))))

anladım ne demek ıstedını smdı de. ne bılım esım uygar ıstedı kırmadım :)

Guzel isom en azindan i ù ç yok. Bnmki de kiz da olsa erkek de olsa deniz diordu ya bakalm ben hala karar weremedm tabiki bnm dedigim olcak:)

senın ınglzce nasıl pekı ? bnm az wr soylenenı anlyrum cmle kurarken braz zorlanıyrum

Guzel isom en azindan i ù ç yok. Bnmki de kiz da olsa erkek de olsa deniz diordu ya bakalm ben hala karar weremedm tabiki bnm dedigim olcak:)
denız de cok gzel ısıım :) yanlız sole dyım ne kdr onemsersın blmıyrum ama 2 ısım koymak we kuranı kerımden bı ısıım olması hem anne babaya farzmıs hem sünnet bılgın olsun yınede:)

Bakariz:) iki isim kalabalık gb gelio bde nasil seslncmbn kararsz kalirim:)))

kizlar ben de size katilayim, benimkide erkek :) 2-3 gundur ara ara kasikda hafif agri oluyor, sizde nasil durum? ama kanama falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…