Canada sewilmezmi bn orda dil okuluna faln gtmk istemustim cok guzel kalkinmis biulkebu sene nısanda geldım bn yenı yanıı . 2 aylıktı bebegım buraya geldım de . ben aılemden ayrı okudum ıcın trkıyede alısıktım zaten uzak kalmaya e bıde bebek telasına dusunce alıstım ya sewdım ben burayı
Aaa ozmn bnde bktim iyiyim gidin diyim napimm bn de gelemem:)ugrasılır mı kzıım ya boyle guzel boswer. kendı cocugunu kendın kesfetceksın dusunsene herseyıne karısıldını bnm hayatta en sewmedım seylerden bırıdr huyum yanı. oyuzden bı bakıma mutluyumm
baslıcam ınsallah bebek brazcık toplasın kendıne gelsın seneye yaza anca baslarım amaCanada sewilmezmi bn orda dil okuluna faln gtmk istemustim cok guzel kalkinmis biulke
1 ay kalsın lar yeter ıste :) dogur gelsınler bnı ozamn anlarsın ne demek ıstedımı bn suan uzagımm ohhh mıssss esım arada soylenıyo karısıyo okdr dusun yanı erkekler bıle karısıyor sana daha ne dıııımmmmmmm :)))))Aaa ozmn bnde bktim iyiyim gidin diyim napimm bn de gelemem:)
Es karışsın cnmmmm nolckk ondan:)))bnmki idrak edemedi karnm buyumedi ya dha:) bde ilki olmadiya 3ay cok heveslenme z:)1 ay kalsın lar yeter ıste :) dogur gelsınler bnı ozamn anlarsın ne demek ıstedımı bn suan uzagımm ohhh mıssss esım arada soylenıyo karısıyo okdr dusun yanı erkekler bıle karısıyor sana daha ne dıııımmmmmmm :)))))
bnm de karnım yokken ole karsmazdı cok. snra tekmeler basladı cnsyet ogrenıldı falan gece uyutmammalar ws. yanı bebek bıreysellestıgı ıcın artık o da mudahale edıyor. mesela bnm oglumn sımdıden huyları wr gece muz yemeden yatarsam uyumuyor. bazen almayı unutyrum yanıma esım getrıyo gece kalkıp yanı ona gre hayatı sekıllendrdıkEs karışsın cnmmmm nolckk ondan:)))bnmki idrak edemedi karnm buyumedi ya dha:) bde ilki olmadiya 3ay cok heveslenme z:)
Waaayy beeee:))) simdiden muzcu ^)super adini ne koycnnnnbnm de karnım yokken ole karsmazdı cok. snra tekmeler basladı cnsyet ogrenıldı falan gece uyutmammalar ws. yanı bebek bıreysellestıgı ıcın artık o da mudahale edıyor. mesela bnm oglumn sımdıden huyları wr gece muz yemeden yatarsam uyumuyor. bazen almayı unutyrum yanıma esım getrıyo gece kalkıp yanı ona gre hayatı sekıllendrdık
esım maymun dıyor :) uygar batın olucak bakalım kısmetse :)Waaayy beeee:))) simdiden muzcu ^)super adini ne koycnnnn
Yurt dışında yasicsksaniz yabanci turkce karisij koysana.batin ilk duydum karizma isimler:)esım maymun dıyor :) uygar batın olucak bakalım kısmetse :)
ahahaha aynen ısımlerde baya sıkıntı yasanıyor canm :))))Hyr okunuşu yabancida olan. Selin cellin dion war mesela. Deniz dennis. Lara melissa.kuz cok da erkk az.bu tarz.yine selin koycaksin yabnci okurken soykerkn yabanclik cekmicek. Irem dedurtemiotm zorlanıyor lar.
anladım ne demek ıstedını smdı de. ne bılım esım uygar ıstedı kırmadım :)Hyr okunuşu yabancida olan. Selin cellin dion war mesela. Deniz dennis. Lara melissa.kuz cok da erkk az.bu tarz.yine selin koycaksin yabnci okurken soykerkn yabanclik cekmicek. Irem dedurtemiotm zorlanıyor lar.
denız de cok gzel ısıım :) yanlız sole dyım ne kdr onemsersın blmıyrum ama 2 ısım koymak we kuranı kerımden bı ısıım olması hem anne babaya farzmıs hem sünnet bılgın olsun yınede:)Guzel isom en azindan i ù ç yok. Bnmki de kiz da olsa erkek de olsa deniz diordu ya bakalm ben hala karar weremedm tabiki bnm dedigim olcak:)
ılk bnde 2 ısım ıstemedım dedın gıbı kalabalk geldı .. ama snra batın ı ekledık yıne de olsun dedık :)Bakariz:) iki isim kalabalık gb gelio bde nasil seslncmbn kararsz kalirim:)))
geeell sende canım katıl bızee :))benımde agrım war sol kasıkta ozellıkle 2,3 gundurkizlar ben de size katilayim, benimkide erkek :) 2-3 gundur ara ara kasikda hafif agri oluyor, sizde nasil durum? ama kanama falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?