2016 kasım erkek anneleriiiii

Kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl artık oturmaya basladiniz mi bide az az bişeyler tatdiriyomusunuz artık
İyiym canm sen nasılsın? Benimki çok oturmak istyo bnde arada kucağımda oturtuyom çok olmamak kaydıyla hep yat çocukların beyni ağrır be ki zaten kendi kafasını kaldırıyor kalkmak istiyor bnde kıyamıyorum anne sütü alıyor gecen yoğurt tattrdim parmağınla sapur şupur yedi brdaha da wermedim

Evet ya kalkiyim diyo benimkide bende yeni yeni az az oturtuyorym bende arada elma suyu veriyorum iciyo sevdi sizin 4 ay bitti demi

Evet ya kalkiyim diyo benimkide bende yeni yeni az az oturtuyorym bende arada elma suyu veriyorum iciyo sevdi sizin 4 ay bitti demi
4 ay 9 günlük canm bgun . O otrtmayi baya araştırdım zararı yok mus tabiki çok ottrmamak kaydıyla . Kucağımda oturuyor napim . Sürekli yoksa kafası ayakta

4 ay 9 günlük canm bgun . O otrtmayi baya araştırdım zararı yok mus tabiki çok ottrmamak kaydıyla . Kucağımda oturuyor napim . Sürekli yoksa kafası ayakta
Aynen ya biz daha bir hafta sonra 4 ayı doldurcaz kilosu nasıl iyimi

Mrb kızlar bende kasım annesi olacaktım ama ekimde geldi oğluşum

Kızlar bebekleriniz dış çıkardı mı nasıl durumlar? Bzimki eskiye göre huysuz çok salya war geçen hafta ateşi çıkıp indi (37.8 i geçmedi) bide parmağımı isiriyorrr . Ama bi şişme yada patlama yok damaklarda sizinkiler nasıl

Benim oğlumda öyle canım hep eli azında hala anne sütümü veriyonun sadice yoksa ekgida verdinmi hic

Benim oğlumda öyle canım hep eli azında hala anne sütümü veriyonun sadice yoksa ekgida verdinmi hic
1 çay kaşığı ev yoğurdu weriyrum her gün. Bzimkide anne sütü aldı we alıyor sadece. Bu hfta tarhana çorbasına başlıcam. 5 ay 7 günlük oldu . Yawastan başlıyorum ben çorba we yoğurtla çorbayı yer mı blmiyrum ki denicem bakalım . Salcasiz ve baharatsiz olucak crbasi

Bizim alttan iki tane dişimiz çıkıyo teyzesi ama bir huysuz ki anlatamam. Damaklar patladı dislerinin ucu göründü artık. Bu kadar cabuk beklemiyordum dogrusu tesadüfen gördüm dişlerini. Biz sebze çorbası ve ev yapımı meyve pureleri yiyoruz artık

Kızlar merhaba nasılsınız ya bişey sorucam bugün doktora gittik ama 5 aydır gittiğimiz çocuk doktoruna değil çünkü izine ayrıldı onun yerine başka doktira gittik oda kalbini dinledi çok az üfurum duydum dedi ama öbür doktor hiç bişey dememisti 5 ay dır kafam takıldı bebeklerde oluyomus zaten sizede bişey dediler hic

Slm kızlar benim bebişim de 8 gün sonra 6 aylık olacak. Ben de sebze püresi ve yğurt veriyorum 2 haftadır. püre ve yoğurdu çok sevdi ama meyveyi sevmedi bizimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…