İyiym canm sen nasılsın? Benimki çok oturmak istyo bnde arada kucağımda oturtuyom çok olmamak kaydıyla hep yat çocukların beyni ağrır be ki zaten kendi kafasını kaldırıyor kalkmak istiyor bnde kıyamıyorumKızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl artık oturmaya basladiniz mi bide az az bişeyler tatdiriyomusunuz artık
Evet ya kalkiyim diyo benimkide bende yeni yeni az az oturtuyorym bende arada elma suyu veriyorum iciyo sevdi sizin 4 ay bitti demiİyiym canm sen nasılsın? Benimki çok oturmak istyo bnde arada kucağımda oturtuyom çok olmamak kaydıyla hep yat çocukların beyni ağrır be ki zaten kendi kafasını kaldırıyor kalkmak istiyor bnde kıyamıyorumanne sütü alıyor gecen yoğurt tattrdim parmağınla sapur şupur yedi brdaha da wermedim
4 ay 9 günlük canm bgun . O otrtmayi baya araştırdım zararı yok mus tabiki çok ottrmamak kaydıyla . Kucağımda oturuyor napim . Sürekli yoksa kafası ayaktaEvet ya kalkiyim diyo benimkide bende yeni yeni az az oturtuyorym bende arada elma suyu veriyorum iciyo sevdi sizin 4 ay bitti demi
Aynen ya biz daha bir hafta sonra 4 ayı doldurcaz kilosu nasıl iyimi4 ay 9 günlük canm bgun . O otrtmayi baya araştırdım zararı yok mus tabiki çok ottrmamak kaydıyla . Kucağımda oturuyor napim . Sürekli yoksa kafası ayakta
7.600 Gr çıktı boyunda 61,5 cm .Aynen ya biz daha bir hafta sonra 4 ayı doldurcaz kilosu nasıl iyimi
Mansallah kilosu iyi benkide 3 aylıkken 6 buçuk kiloydu boyuna 63 cm di7.600 Gr çıktı boyunda 61,5 cm .
Bnm.bebis 2300 Gr 47 cm doğdu ama ondan az canmMansallah kilosu iyi benkide 3 aylıkken 6 buçuk kiloydu boyuna 63 cm di
Hyrli olsun sende biz gibisin . Kasımda bebek doğmadı galibaa :)))))) senn bebis nasillllMrb kızlar bende kasım annesi olacaktım ama ekimde geldi oğluşum
Çok hareketli sürekli kucak isteyen bi bebekHyrli olsun sende biz gibisin . Kasımda bebek doğmadı galibaa :)))))) senn bebis nasillll
Oysss ysinler onu minnakkkk :))))Çok hareketli sürekli kucak isteyen bi bebek
Mansallah canım çok iyiBnm.bebis 2300 Gr 47 cm doğdu ama ondan az canm
İns böyle devam eder bebislerimizz :))Mansallah canım çok iyi
Benim oğlumda öyle canım hep eli azında hala anne sütümü veriyonun sadice yoksa ekgida verdinmi hicKızlar bebekleriniz dış çıkardı mı nasıl durumlar? Bzimki eskiye göre huysuz çok salya war geçen hafta ateşi çıkıp indi (37.8 i geçmedi) bide parmağımı isiriyorrr . Ama bi şişme yada patlama yok damaklarda sizinkiler nasıl
1 çay kaşığı ev yoğurdu weriyrum her gün. Bzimkide anne sütü aldı we alıyor sadece. Bu hfta tarhana çorbasına başlıcam. 5 ay 7 günlük oldu . Yawastan başlıyorum ben çorba we yoğurtla çorbayı yer mı blmiyrum ki denicem bakalım . Salcasiz ve baharatsiz olucak crbasiBenim oğlumda öyle canım hep eli azında hala anne sütümü veriyonun sadice yoksa ekgida verdinmi hic
Bizim alttan iki tane dişimiz çıkıyo teyzesi ama bir huysuz ki anlatamam. Damaklar patladı dislerinin ucu göründü artık. Bu kadar cabuk beklemiyordum dogrusu tesadüfen gördüm dişlerini. Biz sebze çorbası ve ev yapımı meyve pureleri yiyoruz artıkKızlar bebekleriniz dış çıkardı mı nasıl durumlar? Bzimki eskiye göre huysuz çok salya war geçen hafta ateşi çıkıp indi (37.8 i geçmedi) bide parmağımı isiriyorrr . Ama bi şişme yada patlama yok damaklarda sizinkiler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?