Hadi inşallah lütfen haber verDayanamadım ben de test günümden bir gün önce tahlil yaptırdım. Henüz çıkmadı. Dualarınızı bekliyorum...
Canım benide heyecanlandırdin inşallah olumlu olurDayanamadım ben de test günümden bir gün önce tahlil yaptırdım. Henüz çıkmadı. Dualarınızı bekliyorum...
Galiba yanlis anladin cnm .ben mayista yaptirdim tup bebek.ozmnda oyle olmustum cnm ama negatif lldu dondurulmuslarim var daha denemedim ama boyle birsey yasayip negatif goren varmi diye sormak istedim .ama ins seninki hayirlisi olur bebislerini yazdim icimden geldi kucagina alirsin ins
Yapma ya çok üzüldüm ya sabir ya allah yola devam benimde transferin 5 ci günü coj korkuyorumKocaman bir negatif. .hayırlısı Allahtan.Yılmak yok yola devam hayırlısıyla...
Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarımız sizinleYapma ya çok üzüldüm ya sabir ya allah yola devam benimde transferin 5 ci günü coj korkuyorum
Kuzum üzülme demek çok saçma gelecek ama sabır sabır sabirKocaman bir negatif. .hayırlısı Allahtan.Yılmak yok yola devam hayırlısıyla...
Evet canim.hepimizin imtihanı da böyle işte. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..Kuzum üzülme demek çok saçma gelecek ama sabır sabır sabir
Canım acık kırmızı pembe ve az mıktarda geldı ıse senı umutlandırmak ıstemem ama cok büyük ıhtımalle yerleşme kanamasıdır. Ben de gecen denememde Transferın 9. Gunu test gününe 3 gun kala yasamıştım. Test gunu degerım de 124 çıkmıştı. Allah hayırlısını versın canım ınsallahkızlar nolur cevap yazın dün transferimin 6.günüydü 2tane 3.gun embriyosu yerleştirildi dün akşam crinone jel hafif pembeli geldi bu ne demek
Benım de 8 ınde transferım oldu pazar test gunum cmt yapıcam :)Bn pazar günü yapıcam insallah yok cnm bnm transferim 9 unda oldu dün 6.günüydü bgn 7 sen ilk günü sayıyorsun sanırım senin söylediğin tarihe göre daha 5.günün
Can'ım senın durum nedır test günün ne zamandı ? Umarım güzel şeylerin habercısıdırBenim bir damla kahverengi geldi 6.günümde
Evet canim.hepimizin imtihanı da böyle işte. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Canım bana hemşire 10.gün gel sesi teste Cuma ya denk geliyor ama erken mi acaba birde yarın yani 9.gün idrar da baksam çıkar mıCan'ım senın durum nedır test günün ne zamandı ? Umarım güzel şeylerin habercısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?