2016 Kasım tüp bebek

Kızlar dün kardeşim söyledi akupunktur ile kısırlık tedavisi diye araştırdım biraz özellikle tüp bebek sürecinde kadının yumurtsliklatin dengeli uyarılmasını sağlamak tutunmayı kolaylaştırmak için bu süreçte akupunktur desteği başarıyı arttiriyormus hatta sperm azlığı olan erkek te de sperm sayısını falan cogaltiyormus hiç duyan deneyen var mi tutmazsa bu deneme bi dahakine de bunubmu denesem para tuzağı midir ki bilemedim bilgisi olan yszsin

Arkadaşlar transferden 5-6gün sonra alt karın bölgesinde ağrı çeken oldu mu?

Hanımlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin bende önümüzdeki hafta içi yumurta toplatıcam inşallah hayırlısı ile bu özlem biter hepimiz için inşallah kendinizi kasmayın kafa ne kadar desekte rahatlamıyor ama herşey de beyinde bitiyor bütün hormonlar beyinden yönetiliyor o yüzden kafanızı rahatlatmaya bakın ne düşünürseniz o olur Allahın izniyle hayır düşünün hayır olsun inşallah hepimize de annelik nasip etsin Rabbim sonuçlarınızı merakla bekliyorum birde e 2 değerleriniz yumurta toplama işlemi öncesi neydi paylaşırsanız sevinirim

Canım özür dilerim evet yanlış anlamışım.Ama olsun umudumuzu kaybetmek yok,hayırlısıyla her şey güzel olacak inşallah.

Kizlar transferden sonra yediginiz ananasi abartmayin, dusuk yapar. Hic yemeyin demiyorum ama biri iyi dedi diye de abartmayin. Eltimin bebegi dogumu gecikmisti. Ona cokca ananas yedirtmisti doktorlar dogum cabuk gelsin diye. Yani ananasin boyle bir etkisi oldugu kesin.

kızlar nolur cevap yazın dün transferimin 6.günüydü 2tane 3.gun embriyosu yerleştirildi dün akşam crinone jel hafif pembeli geldi bu ne demek
Canım acık kırmızı pembe ve az mıktarda geldı ıse senı umutlandırmak ıstemem ama cok büyük ıhtımalle yerleşme kanamasıdır. Ben de gecen denememde Transferın 9. Gunu test gününe 3 gun kala yasamıştım. Test gunu degerım de 124 çıkmıştı. Allah hayırlısını versın canım ınsallah

Arkadaşlar negatıf sonuçlara sabır dılıyorum. Benım de 5. Denemem o yüzden ne hıssettıgınızı bılıyorum. Toparlıyor ınsan hayat devam edıyor.en kısa surede güzel sonuçlara ulaşmanızı dılıyorum.
Ayın 15-16-17 test günlerı olan arkadaşlarımız sonuçlarınızı paylasın ne olur güzel haberler..

Evet canim.hepimizin imtihanı da böyle işte. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Rabbim yardımcımız olsun kızlar dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kişinin kendine ettiği duadan daha makbuldür mümin kardeşine ettiği dua hepimiz ve gelecek meleklerimiz Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…