Tuttu demek galiba hep öyle diyorlarkızlar nolur cevap yazın dün transferimin 6.günüydü 2tane 3.gun embriyosu yerleştirildi dün akşam crinone jel hafif pembeli geldi bu ne demek
Cnm ne zaman yapacaksın testiniBenimde bugün 6 ci.gün Transferimin ve 4cu trasfer diğer 3 kimyasal oldu
Benim 11.11.2016 transfer sizinde aynı sanırım kan 1 damla kahverengi geldimi bebek tuttu diyorlar bende hiç bir şey yokAllahim.inşallah adet olucam die korkuyorum umarım. kızlar hepimizin yüzü gülsün artık
Bn pazar günü yapıcam insallah yok cnm bnm transferim 9 unda oldu dün 6.günüydü bgn 7 sen ilk günü sayıyorsun sanırım senin söylediğin tarihe göre daha 5.gününBenim 11.11.2016 transfer sizinde aynı sanırım kan 1 damla kahverengi geldimi bebek tuttu diyorlar bende hiç bir şey yok
Bu arada b4litim yok demişsin bnm de yok onlara takılıp kendini üzme bunlar fosta çıkabilirEvet transfer gününde sayiyorum doğru 5 bugün
Valla bacim tam 1 yıl doluyor bu 4 cü transfer son 3 embio kalmıştı 3 de koyuldu ya sabir ya allah Cenabı allahım yüzümüze baksin emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah cumlemizeinBu arada b4litim yok demişsin bnm de yok onlara takılıp kendini üzme bunlar fosta çıkabilir
Amin cnm hepimizin bnm de 1 asilma 2.tup bebbegün 2.transferi ya nasipValla bacim tam 1 yıl doluyor bu 4 cü transfer son 3 embio kalmıştı 3 de koyuldu ya sabir ya allah Cenabı allahım yüzümüze baksin emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah cumlemizein
Hiç kolay değil valla işkence resmen 13 gün say tahlil ol bitmiyo pozitif diyelim 3 gün sonra bida 3 gün sonra bida tahlil benimkilwer 97 çıkmıştı sonuncu transfer 16 ci gün 65 düştü ve bitti bide kese gör sonra kalp atışı ömürlerden ömür gidiyor allahım yardimcimiz olsun insallahAmin cnm hepimizin bnm de 1 asilma 2.tup bebbegün 2.transferi ya nasip
Benim bir damla kahverengi geldi 6.günümdeBenim 11.11.2016 transfer sizinde aynı sanırım kan 1 damla kahverengi geldimi bebek tuttu diyorlar bende hiç bir şey yok
Gözün aydın canım.Bu da çok iyi bir şey...Allah hayırlısını versin,güzel haberlerini bekliyoruz
bılıyor musunuz kendımızı cok strese sokuyoruz
evet bende streslıyım 11. gun 59 du degerım bugun ıkıncı test gunum akşama yaptıracağım kan testı
normalde o kadar umutla ve heyecanla olumlamalarla başlamıştım
ancak merak ettiğim iki topiği takip ederken aslında ne kadar cok kendımızı stere soktuğumuzu gordum
birimiz bısey hıssetmıyorum dıyor
dığerımız akıntı geldi diyor
dıgerımız aa bende gelmedı dıyor
aslında yardım ederkende bı kafa karışmasına neden oluyoruz
arkadaşlar sunu unutmayın herkes bunyesıne gore belırtılerını yasıyor
bırımızde olan dıgerımızde olmadı dıye uzulmeyelım
mesela ben dünden berı kasıklarımda reglı ağrısı var dıye uzuluyorum ruh halım degıstı
ama bı kac arkadaşımla konuştum
benı bı güzel sılkedıler varsa bebegın uzuosun onu kasıosun kendını dıe aynen öle
6 saat sonra öğrenıcem bakalım değer katlandı mı
işte anneliğin zorluğu sınavı taaa buralarda başlıo bizim için
allah sonumuzu hakkımızda hayırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?