- 5 Ekim 2015
- 58
- 26
- 8
- 38
Canım çok teşekkür ederim sana inşallah bende öyle olurBENIMDE İLK KAN TESTI YAPTIRDIKTAN SONRA BI ANDA BOSLUGA DUSMUSTUM
BUTUN BELIRTILERIM KAYBOLMUSTU
IKINCI TEST ICIN GITTIGIMDE KUS GIBI HISSEEDIYIORFUM RUHUMU
SONRA KAN SONUCUM CKTI IKI YE KATLANMISTI
İnşallah canım ya insallahinşallah aldığın gibi sende kalır bebeğin cnm
yok canım toplanan yumurtalardan olgun lanlara işlem yapılıyor.sonra döllenenlerle devam döllenmeyenler kalıyor çöp oluyo.1 adet döllenmişin var inss ilerler .kızlar
3 yumurtam vardı dün alındı
az önce doktor msj atmış
3 ü de olgun
1 i döllendi diye
diğer ikisi döllenir mi yoksa onlar iptal demek mi bu
doktora sordumda daha dönmedi merak ettim :)
İnşşlstres yapma inşallah yükselir cnm
diğer ikisinin döllenme şansı yok yani dimiyok canım toplanan yumurtalardan olgun lanlara işlem yapılıyor.sonra döllenenlerle devam döllenmeyenler kalıyor çöp oluyo.1 adet döllenmişin var inss ilerler .
Sağol canım benimHADI CANIM GOZUN AYDIN
BOL DINLEN KENDİNİ VE ÖZELLİKLE KAFANI RAHAT BIRAK
Hayırlı canim tedavinin benimde bugün oldu transferim inşallah olumlu olur ikimizinkideSelam arkadaşlar, bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Test tarihim 26 kasım, Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
evet canım yumurta toplandıktan sonra dölleme yapılıyo 1 .gün hemen belli oluyo döllenenler gerisi döllenmemiş oluyo tekrar işlem yapmıyolar bildiğim.diğer ikisinin döllenme şansı yok yani dimi
şu ana kadar olması lazımdı
Hepimiz için okuyorum canım,Rabbim büyük...Bu akşam dilek tesbiğini yapacağım,Allah şimdiden kabul etsin...İnsallah olur cnm dua oku bebislerine
Amin canim insSelam arkadaşlar, bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Test tarihim 26 kasım, Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
İğne kullanmadım tatlım sadece corspin kullandım hergün bu ikincide bende iğne istiycem duydum başka hastalar kullanıyor o zaman anlamadım niye kullanıldığını coraspin verdi diye ekstra gerek yoktur heralde dedimCanım kan pıhtılaşması olabilir senin genetiğinde iki düşük olmadan o teste baktırmıyor dr lar ama Türkiye'de bayanların yüzde kırkında var kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanarak bu sorun çözülmüş oluyor sana vermiş miydi dr un ilk denemende bunları benim kardeşimde var diye testi yaptırmamaya rağmen istedim dr umdan oda yazdı sonuçta zararı olmayan şeyler
Hayırlı olsun arkadaşım şimdiden.Bende genetiğe yollayacağım.Pazartesi yumurtalarım toplandı bugün 3. gün,5. güne ulaşan embriyo ya da embriyolar genetik teste(pgt) gidecek.Oradan gelen en sağlıklı embriyo transfer edilecek.Tüp bebek tedavi ücretinin dışında genetik tanı için embriyo başına 300 dolar gibi bir ücret istiyor benim gittiğim merkez.merhaba arkadaşlar , inşallah bu ay hepimize hayırlı olur ,rabbim yüzümü güldürsün , bende varım aranızda,3. denememiz olacak bu defa genetik test yapalim diye düşünüyoz ama nasıl olur bileniniz varmı aranızda , pazartesi yumurtalarım toplanacak , merakda ediyom bi tarafdan korkuyom
Canım genetik test bende yaptırdım özellerde çok pahalı araştırma hastaneleri yapıyor ücretsizmerhaba arkadaşlar , inşallah bu ay hepimize hayırlı olur ,rabbim yüzümü güldürsün , bende varım aranızda,3. denememiz olacak bu defa genetik test yapalim diye düşünüyoz ama nasıl olur bileniniz varmı aranızda , pazartesi yumurtalarım toplanacak , merakda ediyom bi tarafdan korkuyom
Embriyoya genetik tanı yapılcak anladığım kadarı ile.Onuda devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorumCanım genetik test bende yaptırdım özellerde çok pahalı araştırma hastaneleri yapıyor ücretsiz
sağol arkadaşım, sizinde tedaviniz hayirli olsun inşallah güzel haberlerini alırız, inşallah hayırlısı olur , evet pahalı baya inşallah çekdiğimiz sıkıntılara değer bu defaHayırlı olsun arkadaşım şimdiden.Bende genetiğe yollayacağım.Pazartesi yumurtalarım toplandı bugün 3. gün,5. güne ulaşan embriyo ya da embriyolar genetik teste(pgt) gidecek.Oradan gelen en sağlıklı embriyo transfer edilecek.Tüp bebek tedavi ücretinin dışında genetik tanı için embriyo başına 300 dolar gibi bir ücret istiyor benim gittiğim merkez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?