2016 Kasım tüp bebek

kızlar
3 yumurtam vardı dün alındı
az önce doktor msj atmış
3 ü de olgun
1 i döllendi diye
diğer ikisi döllenir mi yoksa onlar iptal demek mi bu
doktora sordumda daha dönmedi merak ettim :)

Slm arkadaşlar bu benim 4. Tup bebek denemem inşl busefer olsn allhım herkeze versin tez zamanda 8 kasımda 5.gün dondurulmuş emriyo transferim oldu dayanamayıp 8. Gün idrar yaptımda çift çizgi cıktı dun tekrarladımda koyulaşması gerekirken dahada silik çıktı bugun 10. Gunum kan verdim 15.29 çıktı biraz sevincliyim biraz üzücü kızlar

kızlar
3 yumurtam vardı dün alındı
az önce doktor msj atmış
3 ü de olgun
1 i döllendi diye
diğer ikisi döllenir mi yoksa onlar iptal demek mi bu
doktora sordumda daha dönmedi merak ettim :)
yok canım toplanan yumurtalardan olgun lanlara işlem yapılıyor.sonra döllenenlerle devam döllenmeyenler kalıyor çöp oluyo.1 adet döllenmişin var inss ilerler .

yok canım toplanan yumurtalardan olgun lanlara işlem yapılıyor.sonra döllenenlerle devam döllenmeyenler kalıyor çöp oluyo.1 adet döllenmişin var inss ilerler .
diğer ikisinin döllenme şansı yok yani dimi
şu ana kadar olması lazımdı

Kizlar ya benim doktorum ne embriyonun kalitesinden bahsetti ne tutup tutmama ihtimalinden bahsetti kac gun sonra teste gidecemi bile belirtmediler sonradan ilaclarla ilgili arayinca "test gunune kadar kullan "dedi bende test gunu ne zaman deyince "11 gun sonra "dedi transfer sirasinda ben sordum embriyonun kalitesini" eh iste orta seker "dedi bide bu ayin 10 nda opu oldum 12 de transfer herkes 3 .gun veya 5.gun embriyosu transfer edilirken bana ni ye iki gunluk transfer edildi aceba emriyodan pek umitli degildide yada 3.gune kalirsa bolunmeyip daha kotuye gitmeden bi an once transferi yapalim mi dedi aceba.
( esim azosperm oldugu icin 18 yumurta dan sadece 2 si dollendi o da pek kaliteli degildi)
ondan mi benle hic bisiy paylasmadi ki
Offf cok uzattim ama toparlayamadim

HADI CANIM GOZUN AYDIN
BOL DINLEN KENDİNİ VE ÖZELLİKLE KAFANI RAHAT BIRAK
Sağol canım benim
Selam arkadaşlar, bugün transferim gerçekleşti çok şükür. Test tarihim 26 kasım, Rabbim tüm bekleyenlere sabır versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Hayırlı canim tedavinin benimde bugün oldu transferim inşallah olumlu olur ikimizinkide

İğne kullanmadım tatlım sadece corspin kullandım hergün bu ikincide bende iğne istiycem duydum başka hastalar kullanıyor o zaman anlamadım niye kullanıldığını coraspin verdi diye ekstra gerek yoktur heralde dedim

merhaba arkadaşlar , inşallah bu ay hepimize hayırlı olur ,rabbim yüzümü güldürsün , bende varım aranızda,3. denememiz olacak bu defa genetik test yapalim diye düşünüyoz ama nasıl olur bileniniz varmı aranızda , pazartesi yumurtalarım toplanacak , merakda ediyom bi tarafdan korkuyom

Hayırlı olsun arkadaşım şimdiden.Bende genetiğe yollayacağım.Pazartesi yumurtalarım toplandı bugün 3. gün,5. güne ulaşan embriyo ya da embriyolar genetik teste(pgt) gidecek.Oradan gelen en sağlıklı embriyo transfer edilecek.Tüp bebek tedavi ücretinin dışında genetik tanı için embriyo başına 300 dolar gibi bir ücret istiyor benim gittiğim merkez.

Canım genetik test bende yaptırdım özellerde çok pahalı araştırma hastaneleri yapıyor ücretsiz

sağol arkadaşım, sizinde tedaviniz hayirli olsun inşallah güzel haberlerini alırız, inşallah hayırlısı olur , evet pahalı baya inşallah çekdiğimiz sıkıntılara değer bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…