2016 Kasım tüp bebek

Aaa bu kadar geç mi oluyor hemşire 5 güne olursun dedi. Benim daha iki gün oldu da meraK ettim sorayim dedim. Demek geç olunuyormuş ya. Çok sağol cevap verdiğin için
Rica ederim tatlım ama Progestan kullandıysan bırakınca bi kaç güne kalınlaşmış rahim duvarı sökülebilir benim dondurulacağı belliydi yumurta geliştirici ilaçlardan başka bişe kullanmadım

Rica ederim tatlım ama Progestan kullandıysan bırakınca bi kaç güne kalınlaşmış rahim duvarı sökülebilir benim dondurulacağı belliydi yumurta geliştirici ilaçlardan başka bişe kullanmadım
Progestan ne bilmiyorum: ) ama antibiyotik dışında bişey kullanmıyorum benim yumoşlar da donacak :) inşallah kucaklarimizda bebe olurlarr

Progestan ne bilmiyorum: ) ama antibiyotik dışında bişey kullanmıyorum benim yumoşlar da donacak :) inşallah kucaklarimizda bebe olurlarr
Progestan rahim kalışlaştırmaya yarayan hormon ilacı diyebiliriz :) inşallah sonucu güzel olur benim ilk transfer tuttu çoook sevindim derken olmadı şimdi adet olmayı bekliyorum ğnşallah güzel ilerler bu sefer sizinde inşallah sağlıklı gebelik olur dondurulmuşların tutma olasılığı daha yüksek

Canım mrhb tuttu dustumu acaba benımde 10. Gunum deger 15.29 ama gecenkindede yukseleı degerleri sonra dusus oldu ve korkuyorum allhım tez zamanda hepimize nasıp etsin

Canım mrhb tuttu dustumu acaba benımde 10. Gunum deger 15.29 ama gecenkindede yukseleı degerleri sonra dusus oldu ve korkuyorum allhım tez zamanda hepimize nasıp etsin
Aynen canım tuttu ilk 8gün sonra değerim 40tı 10gün sonra 120 çok sevindim çok güzel yükseldi dedi dr um kese görmeye gittim bi hafta sonra değerim 35 yani düşük ikinci için adetimi bekliyorum ve çok korkuyorum aynısı olur diye senin de mi böyle oldu ilki cnm

Haaa estrofemi verdi evt ama adet olunca başla dedi. Benim de seninki gibi oldu canım. İnşallah bu sefer dediğin gibi senin de benim de burdaki herkesin güzel ilerler tutar ve kucaklarimiza alırız hayırlısı ile

Kızlar iyi geceler öncelikle 10 kasımda tek yumurta transferim oldu.bugun belim çok agriyor adet öncesi gibi ctesi günü kanda gebelik testi yaptirsammi.9 günum olacak (3.gun embiryosu) bu belirti canımı sıktı

Haaa estrofemi verdi evt ama adet olunca başla dedi. Benim de seninki gibi oldu canım. İnşallah bu sefer dediğin gibi senin de benim de burdaki herkesin güzel ilerler tutar ve kucaklarimiza alırız hayırlısı ile
Esrtrofemi transfer edilecek ay ki adetinin ikinci günü başlıyorsun cnm seninde benim gibi olmuş süreç adetin için bekle iki haftayı bulur

Kızlar iyi geceler öncelikle 10 kasımda tek yumurta transferim oldu.bugun belim çok agriyor adet öncesi gibi ctesi günü kanda gebelik testi yaptirsammi.9 günum olacak (3.gun embiryosu) bu belirti canımı sıktı
Benimde 3.gün embriyosuydu transferden 8gün sonra yani o günü De sayarsak 9.gün değerim 40çıktı cnm idrar testi de silik çıkmıştı

İnşallah canım sağol ctesi kanda baktırmak en iyisi galiba rabbim hiçbirimizin emeğini duasını boşa cikarmasin snn ne oldu 40 çıkmıştı değerim demistin

İnşallah canım sağol ctesi kanda baktırmak en iyisi galiba rabbim hiçbirimizin emeğini duasını boşa cikarmasin snn ne oldu 40 çıkmıştı değerim demistin
Evet kan ver direk tatlım ben evde idrar testi var diye öylesine yapmıştı değerim arttı ama kese görmeden düşük oldu benim ama dondurulmuş var şükür onlarla tekrar deniycem ama çok korkuyorum

Çok şükür dondurulmuşun var bnm oda yok umarım bebeğin bu defa seninle kalır
İnşallah gerek kalmaz ya benimle birlikte transfer olan çoğunun gebelik devam etti ve dondurulmuşda yoktu kötü düşünme yeterki ben ilkinde kesin olmadı hiç bir belirti yok diye ağlamıştım bide tek embriyoydu ama tuttu senin inşallah tutmuştur ve devam da eder

İnşallah pozitif ve hayırlı olur cnm ilk adetinle başlayacak mısın beni iki adet sonra çağırmışlardı
Benimki şöyle olacak henüz embriyolarimin durumu belli değil 6 yumurta sadece toplandi eğer embriyolar güzel döllenip 5.güne kaliteli gelebilirlerse ilk adetimle başlayacaz ama embriyo sayısı az olursa doktor histeroskopi yapacak risk almamak adına. 3.denemem çünkü: ( belli değil yani canım. Histereskopiye karar verirse bu adetten sonra yapacak transfer de sonraki edetten sonra olur

Cnm sorun neydi sizde ilk ikisi tutup mı düştü benim de 6 adet yumurtam vardı 5i çok ilerledi ama 3.gün donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…