- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 39
özeldeyim bu defa böyle olsun,pahalı falan ama yapılsın istoyoruz denemekde fayda var hiç olmazsa sonunda yaptırsaydık demeyelim diye düşünüyozCanım genetik test bende yaptırdım özellerde çok pahalı araştırma hastaneleri yapıyor ücretsiz
hayırlı olsun transferin canım
evet bu grup biraz ağır ama olsun varsın biz kamlumbağa hızında olalım ama dularımız tavşan hızında olsun
lütfen sende dinlenmene hıc dusunmemeye bak
ben öyle yaptım
ilk ıkı gun annemde kaldım çay sohbetı tv dizi vs
sonrakı gun evıme gectım evde de aynı seyler dızı tv yatak
4. gun işe başladım 1,5 saat servıs yolculuğum var
işe başladığım hafta dıkkat ederek evde cok ıs yapmadan keyfe keder arkadaşlarla buluştum vs zamanı gecırdım
peki bır sey soracam doktor benden başka bır tarıhte takrar kan isteyecek mı
yoksa artık keseyemı bakarlar
mail attım ama daha cvp vermediler
Çok doğru bir karar bence.Benim daha önce iki kez normal yolla olan bebeklerimin 7 haftalıkken kalpleri durdu.Bu ilk tüp bebek tedavimiz.O yüzden doktor,tekrarlayan kayıp olduğu için genetik tanı şart dedi.Bizde istiyorduk zaten.Toplam 4 tane embriyo var zaten,ikisi iyi kalite ikisi orta.İkisi gitse genetik tanıya 2000 tl gibi bir ücret çıkacak.Allah yardımcımız olsun da,sağlıklı hayırlı bebeklerimizi alalım kucağımıza..özeldeyim bu defa böyle olsun,pahalı falan ama yapılsın istoyoruz denemekde fayda var hiç olmazsa sonunda yaptırsaydık demeyelim diye düşünüyoz
Çok doğru bir karar bence.Benim daha önce iki kez normal yolla olan bebeklerimin 7 haftalıkken kalpleri durdu.Bu ilk tüp bebek tedavimiz.O yüzden doktor,tekrarlayan kayıp olduğu için genetik tanı şart dedi.Bizde istiyorduk zaten.Toplam 4 tane embriyo var zaten,ikisi iyi kalite ikisi orta.İkisi gitse genetik tanıya 2000 tl gibi bir ücret çıkacak.Allah yardımcımız olsun da,sağlıklı hayırlı bebeklerimizi alalım kucağımıza..
canım benım de 3.gun transferı bugun 9.gunum..yarın sabah belkı yapabılırım test..5 gun erken sonuç verenden aldım..ama cok korkuyorum..aynen bende de hıc belırtı yok..kasıklarımdakı gerılımler de gıttı..Umarim öyledir ya kasık ağrılarım geçti goguslerim de okdr acımıyor sanki belirtiler kuş oldu uçtu o yüzden yaptım bnm ki 3,gun embriyosuydu
tatlım fazla yumurta toplanmış bence kesin dondurulacak kalitede embriyoların oluşacaktır dondurulmuşların tutma olasılığı çok daha fazla inşallah öyle olurSelam canlar bugün opu oldu 14 yumurta toplandı hemşire içerde çok yumurta var dedi onları baskilayip vücut atsın diye orgalutran verdi birde bana tarlusal verdi dr embriyolar kaliteli olursa dondurup 2 ay sonra transfer edexez dedi ama kaliteli olmazsa hemen transfer dedi ama tarlusal adet gelsin diye şimdi kafamda deli sorular ya embriyo kaliteli olmazsa ve transfer derse tarlusal kullandığım için adetimde gelecek hafta gelir dra soruyum diyorum ama bugün çok soru sordum aramaya cesaret ediyorum
Cnm yarın yapacaksan o teste hoşa para verme hem garanti olur git kanda gör derim bnm moralim bozuldu eşim de saçmalama kanda görmeden inanmam dedi bndee bgn yaptım o testten bnm 8,güncanım benım de 3.gun transferı bugun 9.gunum..yarın sabah belkı yapabılırım test..5 gun erken sonuç verenden aldım..ama cok korkuyorum..aynen bende de hıc belırtı yok..kasıklarımdakı gerılımler de gıttı..
İnşallah canım benim dr da cok umutlu konuştu inşallah bu defa olur dr da tutma olasılığı daha fazla diye donduracam dedi inşallah hayırlısı olsun hepimiz içintatlım fazla yumurta toplanmış bence kesin dondurulacak kalitede embriyoların oluşacaktır dondurulmuşların tutma olasılığı çok daha fazla inşallah öyle olur
Teşekkür ederim canım yarın inşallah iyice döllenirler yarını iple çekiyorum seninde inşallah güzelce kat kat artsın değerin inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı bize inşallah canımGünaydın Arkadaslar,
Milyaay hayırlı olsun opu gunun inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız canım.
benim de 03 kasımda transferim olmuştu
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı
canım bugün opu oldum şu içmeye gerek yok aksine opuya hazırladılar tuvaletin varsa yap öyle gidelim dedi bende idrarını yaptım geçtimKızlar birşey soracagim ctesi opu var bu işlem öncesi bol su icmek gerekiyormu doktor birşey demedi burda transferde diye yazanlar olmuştu
Hayırlısı olsun canım inşallah sonuçları iyi olur. Agrin varmi peki ne durumdasincanım bugün opu oldum şu içmeye gerek yok aksine opuya hazırladılar tuvaletin varsa yap öyle gidelim dedi bende idrarını yaptım geçtim
Canım şuan ağrım yok ama ilk çıktığımda ilk defa bu kadar ağrım sancim oluyor daha önceki denemelerde bu kadar sancim olmamıştı ama ilk defa bu kadar yumurta oluyor belki o yüzden inşallah yarın döllenmeleri hakkında bilgi verecekler bu arada biz aynı gün başlamıştık sanki seninle dimiiiHayırlısı olsun canım inşallah sonuçları iyi olur. Agrin varmi peki ne durumdasin
7sinde başladım canım bugece catlatma ignesi var benim ilk denemem başıma geleceklerden habersizim çokta heyecanliyim hepimiz gibi. İnşallah canım kalbine göre verir rabbim ve bu sefer kucagina almayı nasip eder pozitif düşün hepCanım şuan ağrım yok ama ilk çıktığımda ilk defa bu kadar ağrım sancim oluyor daha önceki denemelerde bu kadar sancim olmamıştı ama ilk defa bu kadar yumurta oluyor belki o yüzden inşallah yarın döllenmeleri hakkında bilgi verecekler bu arada biz aynı gün başlamıştık sanki seninle dimiii
Amin canım inşallah hepimize nasip olur annelikBende 7sinde başladım canım inşallah rabbim hepimize nasip eder son denemelerimiz olur sendende inşallah kaliteli bol bol yumurta toplanır cnm
13 gün sonra adet oldum ben genelde hep aynı yani 13-14gün buluyor adet görmenKızlar merhaba bişey sormak istiyorum. Yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?