2016 Kasım tüp bebek

Âminn inşallah rabbim şifasını eksimesin. inşallah çekdiğimiz sıkıntılara değer bu defa, ya oturup kalkarken acayip zorlandım dediğin gibi o kadar iğne vurduyoz bide ağrı kesici vurduksak o an düşünemiyoz galiba

dün transferim oldu
1 saat yatırıp hadi gidebilirsin dediler
saat 1 de oldu 2 de çıktım eve gittim yattım bu sabah işe geldim işim oturarak ağır değil
doktorum ve oradakiler hoplayıp zıplama normal hayatına devam et dediler
ama burada 10 gün yataktan kalkmayanları okuyunca hangisi doğru bilemedim

Ben de aynı tedirginliği hissediyorum. Acaba yatmam mı gerekirdi diye. Benim cumartesi oldu transferim. Çok zorlamamaya çalışıyorum ama günlük işlerimi de hallediyorum tabii. Yatsak tutma ihtimali artar mıydı acaba?

okuduğum bazı yazılarda hareket daha iyi diyordu doğru mu bilemem tabi

merhaba,
yurtdışında ınsanlar ertesı gun ıslerıne donuyormuş.
rahat işleriniz varsa cok dusunmeyın cunku cok yatmakta rahım kasılmasına veya rahme kan gıtmesıne engel oluyormuş
az ve öz hareket cok egılmeden agır kaldırmadan cok yürümeden cok hızlı merdıven ınıp çıkmadan
ışlerinize gıdebılırsınız bence
benımde henüz keseyı gormedıgım ama kanda pozıtıf gıden bır gebelıgım soz konusu
ben ıkı saate yakın hastanede yatıp sonra eve gıttım
ve ertesı gun ayaklanmıştım haftasonundan sonrada işe başladım ustelık ıs yerım sabah 1,10 dk yol
akşam bır buçuk saat suren uzun bı yol
trafıgı hoplaması dur kalk frenı
allaha emanet dıyoruz

Teşekkür ederim canım. Elimde değil cok heyecanlıyım ve tedirginim. İlk olacak umarım sonda olur. Rabbim hepimizin emeklerini boşa cikarmasin

yas kaç canım benımde ilk olacak tüp bebek ted ,

bugun yarın telf bekliyorum cumartesi toplandı , 6 yumurtanın 3 döllenmiş ,
benım 1 kızım var rabbim birtane daha saglıkla bağışlasın , sanada nasip etsin canım

Teşekkür ederim canım. İçime su serptin. Hayırlısı bakalım. İnşaallah sen de bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

benım hala ağrım var
ılk zamanlarda kasık ağrısı mı yumurta toplama agrısımı yoksa vajına gıırısı açtıkları ördek ağzının mı yarattığı agrı anlayamadım sonuçta bı suru ıslem goruyoruz
benım reglımın gectıgı günden berı kasık ağrım var sankı her an reglı olcakmısım gıbı
o yüzden hep tedirginim

benım cumartesi toplantı ve inanılmaz ağrı cektim eve geldikten sorna , merkezden çıkmadan yani toplamadan sonra tekrar muayne etti 2 dr herşey normal sancın geçer dedi , pazar gunu aksam üstü geçti hafifledi yani , bugun 4 yarın 5 gun bakalım nezaman tlf gelecek ,
benden 6 tane toplandı pazar gunu aradılar 3 tanesi döllenmiş , birdahada arayan olmadı
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

benımde merkezden cıkmadan çok agrım var dıye 2 dr tekrar muayne etti , ağrı kesiciyi çok önermıyoruz dayanılmayacak kadarsa iğne vurduralım dedi
ama bana kalırsa biraz ağrı çekin iğne yapmayalım dedi ,
bende olur çekerim acıların kadınııııyımmmm dedim

Evet canimm insaallahh... ilk kalktigim an afedersin lavaboya bile gidememistim cok agriyodu gelmiyordu bisey.. hafifte kan gelmisti hatta peceteye... Allahimm cabalarimizi bosa cikartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…