- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 39
Âminn inşallah rabbim şifasını eksimesin. inşallah çekdiğimiz sıkıntılara değer bu defa, ya oturup kalkarken acayip zorlandım dediğin gibi o kadar iğne vurduyoz bide ağrı kesici vurduksak o an düşünemiyoz galibaBende de anestezinin etkisi gecince cok agri olmustu opudan sonra.. ilk basta dayanilmicak gibiydi sonradan sonradan azaldi agri kesici vurdurtmadim. Ama etkisi baya sürüyordu o hassaslik egilip kalkarken ozellikle.. Rabbim şifa versin emeklerimizi boşa cikarmasin canim.Not: okadar iğne vurulurken korkmadim da oanda agrim olmasina ragmen igne vurcaklar diye korktum vurdurmadm hayaw ne cekiyosun agriyi vurdur iste demi
Merhaba nasılsın beni hatırladın mı mart topiginden tekrar denedin galibaOncelikle tebrik ederm sizn idrar da ckmsmydi pozitif
Ben de aynı tedirginliği hissediyorum. Acaba yatmam mı gerekirdi diye. Benim cumartesi oldu transferim. Çok zorlamamaya çalışıyorum ama günlük işlerimi de hallediyorum tabii. Yatsak tutma ihtimali artar mıydı acaba?dün transferim oldu
1 saat yatırıp hadi gidebilirsin dediler
saat 1 de oldu 2 de çıktım eve gittim yattım bu sabah işe geldim işim oturarak ağır değil
doktorum ve oradakiler hoplayıp zıplama normal hayatına devam et dediler
ama burada 10 gün yataktan kalkmayanları okuyunca hangisi doğru bilemedim
okuduğum bazı yazılarda hareket daha iyi diyordu doğru mu bilemem tabiBen de aynı tedirginliği hissediyorum. Acaba yatmam mı gerekirdi diye. Benim cumartesi oldu transferim. Çok zorlamamaya çalışıyorum ama günlük işlerimi de hallediyorum tabii. Yatsak tutma ihtimali artar mıydı acaba?
Ben de aynı tedirginliği hissediyorum. Acaba yatmam mı gerekirdi diye. Benim cumartesi oldu transferim. Çok zorlamamaya çalışıyorum ama günlük işlerimi de hallediyorum tabii. Yatsak tutma ihtimali artar mıydı acaba?
dün transferim oldu
1 saat yatırıp hadi gidebilirsin dediler
saat 1 de oldu 2 de çıktım eve gittim yattım bu sabah işe geldim işim oturarak ağır değil
doktorum ve oradakiler hoplayıp zıplama normal hayatına devam et dediler
ama burada 10 gün yataktan kalkmayanları okuyunca hangisi doğru bilemedim
Teşekkür ederim canım. Elimde değil cok heyecanlıyım ve tedirginim. İlk olacak umarım sonda olur. Rabbim hepimizin emeklerini boşa cikarmasin
Teşekkür ederim canım. İçime su serptin. Hayırlısı bakalım. İnşaallah sen de bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.merhaba,
yurtdışında ınsanlar ertesı gun ıslerıne donuyormuş.
rahat işleriniz varsa cok dusunmeyın cunku cok yatmakta rahım kasılmasına veya rahme kan gıtmesıne engel oluyormuş
az ve öz hareket cok egılmeden agır kaldırmadan cok yürümeden cok hızlı merdıven ınıp çıkmadan
ışlerinize gıdebılırsınız bence
benımde henüz keseyı gormedıgım ama kanda pozıtıf gıden bır gebelıgım soz konusu
ben ıkı saate yakın hastanede yatıp sonra eve gıttım
ve ertesı gun ayaklanmıştım haftasonundan sonrada işe başladım ustelık ıs yerım sabah 1,10 dk yol
akşam bır buçuk saat suren uzun bı yol
trafıgı hoplaması dur kalk frenı
allaha emanet dıyoruz
Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinmerhaba,
yurtdışında ınsanlar ertesı gun ıslerıne donuyormuş.
rahat işleriniz varsa cok dusunmeyın cunku cok yatmakta rahım kasılmasına veya rahme kan gıtmesıne engel oluyormuş
az ve öz hareket cok egılmeden agır kaldırmadan cok yürümeden cok hızlı merdıven ınıp çıkmadan
ışlerinize gıdebılırsınız bence
benımde henüz keseyı gormedıgım ama kanda pozıtıf gıden bır gebelıgım soz konusu
ben ıkı saate yakın hastanede yatıp sonra eve gıttım
ve ertesı gun ayaklanmıştım haftasonundan sonrada işe başladım ustelık ıs yerım sabah 1,10 dk yol
akşam bır buçuk saat suren uzun bı yol
trafıgı hoplaması dur kalk frenı
allaha emanet dıyoruz
merhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun ,bekleme sürecinde olanlarda inşallah hayırlı haberlerinizi alırız ,bu gün obu oldum 8 yumurtam toplanmış ağrım var daha devam ediyor, oturunca kalkarken zorlaniyom sizde olmuşmuydu bu ağrı ya
Âminn inşallah rabbim şifasını eksimesin. inşallah çekdiğimiz sıkıntılara değer bu defa, ya oturup kalkarken acayip zorlandım dediğin gibi o kadar iğne vurduyoz bide ağrı kesici vurduksak o an düşünemiyoz galiba
Evet canimm insaallahh... ilk kalktigim an afedersin lavaboya bile gidememistim cok agriyodu gelmiyordu bisey.. hafifte kan gelmisti hatta peceteye... Allahimm cabalarimizi bosa cikartmaÂminn inşallah rabbim şifasını eksimesin. igelmiyorduekdiğimiz sıkıntılara değer bu defa, ya oturup kalkarken acayip zorlandım dediğin gibi o kadar iğne vurduyoz bide ağrı kesici vurduksak o an düşünemiyoz galiba
Slm hayırlı olsun kaçıncı gündesinki 9 gün cikiyo5. gün embriyosu da 12. günü mü beklemeli daha erken çıkar mı acaba testte
Daha ilk günündeSlm hayırlı olsun kaçıncı gündesinki 9 gün cikiyo
meraklıyız napalım :))))Daha ilk gününde
Kız sabırlı ol 9.gün çıkar ama5. gün embriyosu da 12. günü mü beklemeli daha erken çıkar mı acaba testte
Hayırlı olsun bugün benim tahlil gunumKız sabırlı ol 9.gün çıkar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?