3 gündür yatıyoruz bakalım.seninle aynı gün alırmışiz güzel haberlerimizimeraklıyız napalım :))))
Verdin mi kanHayırlı olsun bugün benim tahlil gunum
başka çare yok sabredicez inşallah güzel haber alalımdaKız sabırlı ol 9.gün çıkar ama
hadi hayırlı haberler inşallahHayırlı olsun bugün benim tahlil gunum
inşallahh3 gündür yatıyoruz bakalım.seninle aynı gün alırmışiz güzel haberlerimizi
Hayirli guzel sonuclar al inşaallahEvet verdim cok korkuyorum hiç belirti de yoktu zaten
belirti herkeste olmazkiEvet verdim cok korkuyorum hiç belirti de yoktu zaten
Aminnnn inşallah dua edin lütfenHayirli guzel sonuclar al inşaallah
etmemmiii hep ediyorum canımm. Başka kişilerin birbirine ettiği dua daha cabuk kabul olurmus.. edelim inşaallahAminnnn inşallah dua edin lütfen
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gel rabbim gönlüne göre hayırlısını versinEvet verdim cok korkuyorum hiç belirti de yoktu zaten
Allah razı olsunetmemmiii hep ediyorum canımm. Başka kişilerin birbirine ettiği dua daha cabuk kabul olurmus.. edelim inşaallah
Evt cnm hatrladm tabki evet 4.cu denemem sende tekrar dendn galba inşallah güzel habelr verrsn bizeMerhaba nasılsın beni hatırladın mı mart topiginden tekrar denedin galiba
İnşallah ne asamadasin şu anEvt cnm hatrladm tabki evet 4.cu denemem sende tekrar dendn galba inşallah güzel habelr verrsn bize
10 günm beklym işte ama tutmadı sanrsam ıdrar testleri negatif cktı gerçi ben alstm artk uzulmymİnşallah ne asamadasin şu an
Tek mi çift embriyo mu transfer edildi belki test bozuktur hemen öyle umutsuzluğa kapılma dur bakalım hasbunallahi venimel vekil de10 günm beklym işte ama tutmadı sanrsam ıdrar testleri negatif cktı gerçi ben alstm artk uzulmym
Cift cnm dyrm cnm.çok. dua edym olrsa mucize olcak zatn Yumrtalar 2.ci kalite idi bazn de dym belki ondan ckmamastr ne blm hersy ksmet ben allah a hiç evlat ver bana diye dua etmemdm hep hakkmdda hayrli ise bana hayrli evlat ver allah m dedm onun ferahlıği var ıcmde belki hakkmda hayrlsi buTek mi çift embriyo mu transfer edildi belki test bozuktur hemen öyle umutsuzluğa kapılma dur bakalım hasbunallahi venimel vekil de
İnşallah canım kalitesine bakma bazen bakıyorsun kaliteli olmayan embriyo bile tutuyor bakıyorsun en kaliteli embriyo bile tutmayabilir bunlar nasip işiCift cnm dyrm cnm.çok. dua edym olrsa mucize olcak zatn Yumrtalar 2.ci kalite idi bazn de dym belki ondan ckmamastr ne blm hersy ksmet ben allah a hiç evlat ver bana diye dua etmemdm hep hakkmdda hayrli ise bana hayrli evlat ver allah m dedm onun ferahlıği var ıcmde belki hakkmda hayrlsi bu
Evt cnm sen nptn kcnci bu tedavnİnşallah canım kalitesine bakma bazen bakıyorsun kaliteli olmayan embriyo bile tutuyor bakıyorsun en kaliteli embriyo bile tutmayabilir bunlar nasip işi
Benim ilki dış gebelik oldu 3 ayda bhc 0 oldu sonrasında ise kendi haline bıraktık bu ikinci inşallah hayırlısı olurEvt cnm sen nptn kcnci bu tedavn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?