2016 Kasım tüp bebek

Nerede yaptırdınız bizim yaptırmış olduğumuz yer olmuyor tek koyuluyor dedi kesin ve net aöylediler bide si nasıl yaptırdınız bizimkide özeldi
izmirde yaptirdim ben. özel yapildi benimde. doktorumda normalde coguk2 gebelige karşı ama cift embriyo koyulmasi istegimizi geri cevirmedi sagolsun dedigim gibi bi kagit imzalatti tüm sorumluluğu kabul ediyorum vs tarzi

EVET Canım bu akşam crinone jel başlayacam daha önce hiç kullanmadım
Bende kontrole gittim bu ay opu oldu donduruldu kasimda transfer diye heweslnmstim aralikta olucak dedi dgum kontrol hapi verdi kullan dedi baskada bisey soylemedi beklicez bakalim ;(

Bende kontrole gittim bu ay opu oldu donduruldu kasimda transfer diye heweslnmstim aralikta olucak dedi dgum kontrol hapi verdi kullan dedi baskada bisey soylemedi beklicez bakalim ;(
Dinlenmen daha iyi Canım göbeğinde iner biraz rahatlarsın canım

Hımm 1 ay dinlenmen için sanırım canım ay benim inşallah aynı ay olur herşey

Benim transfer pazartesi oldu 2.günümü geride bıraktım 9gün kaldı :)) acıbadem maslak hastanesi bülent tıraşa gidiyorum canım benim
Ay çok güzel canım hadi insallah alırı güzel haberini zor oldumu. Bende diyodum zeynep kamile gitsemmi acaba herkes orayı tavsiye ediyo yazılarda

Ay çok güzel canım hadi insallah alırı güzel haberini zor oldumu. Bende diyodum zeynep kamile gitsemmi acaba herkes orayı tavsiye ediyo yazılarda
Ay kız hiçbişey anlamadımki:) 5dk sürdü yarım saate yakın yattım 3gündürde dinleniyorum. Şükür çok kolaydı bebişlerim benimle. Hepimiz güzel haber veririz işallah:)

Kızlar herkese merhaba;
Beni de aranıza alın bu ay bende inşAllah tüp bebek yaptıracağım..Hemen kısaca öykümü anlatayım 3yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz eşimde sorun yok bende çikolata kisti var ama 2cm çok küçük olduğu için engel değil dediler hep peki engel ne bilmiyorum..İki aşılamadan sonra tüp bebek yapalım dedik temmuzda yaptıracaktık fakat dr tüplerinin biri tıkalı dedi laparoskopi yaptı meğer açıkmış işte böyle bir aksilik çıkmazsa bugünden itibaren tüp bebek işlemlerime başlamış bulunuyorum..Hepimizi pozitif düşünmeye davet ederek giriş yapıyorum inşAllah hepimiz 2017 temmuz annesi olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…