izmirde yaptirdim ben. özel yapildi benimde. doktorumda normalde coguk2 gebelige karşı ama cift embriyo koyulmasi istegimizi geri cevirmedi sagolsun dedigim gibi bi kagit imzalatti tüm sorumluluğu kabul ediyorum vs tarziNerede yaptırdınız bizim yaptırmış olduğumuz yer olmuyor tek koyuluyor dedi kesin ve net aöylediler bide si nasıl yaptırdınız bizimkide özeldi
EVET Canım bu akşam crinone jel başlayacam daha önce hiç kullanmadımDondurulmus mu deniyosun canm
Aynen banada canım senin yaş kaçDoktorum bana da kaç tane istiyorsun dedi iki tane dedik tamam dedi
31 Canım ikinci denemem birincide iki istedik olmaz dediler senin transfer ne zaman canımAynen banada canım senin yaş kaç
Bende kontrole gittim bu ay opu oldu donduruldu kasimda transfer diye heweslnmstim aralikta olucak dedi dgum kontrol hapi verdi kullan dedi baskada bisey soylemedi beklicez bakalim ;(EVET Canım bu akşam crinone jel başlayacam daha önce hiç kullanmadım
Ben 23 yasinda olmama ragmen istersen 2 olabilir dedi siz karar werin dedi ama ben kararsizim31 Canım ikinci denemem birincide iki istedik olmaz dediler senin transfer ne zaman canım
Dinlenmen daha iyi Canım göbeğinde iner biraz rahatlarsın canımBende kontrole gittim bu ay opu oldu donduruldu kasimda transfer diye heweslnmstim aralikta olucak dedi dgum kontrol hapi verdi kullan dedi baskada bisey soylemedi beklicez bakalim ;(
Tedavi başlıcak canım ayın 1 gibi transfer bilmiyorum ne zaman olur31 Canım ikinci denemem birincide iki istedik olmaz dediler senin transfer ne zaman canım
Hımm 1 ay dinlenmen için sanırım canım ay benim inşallah aynı ay olur herşeyBende kontrole gittim bu ay opu oldu donduruldu kasimda transfer diye heweslnmstim aralikta olucak dedi dgum kontrol hapi verdi kullan dedi baskada bisey soylemedi beklicez bakalim ;(
Aynen tatlım sen ne yaptın.
Bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun cnmAynen tatlım sen ne yaptın.
Benim transfer pazartesi oldu 2.günümü geride bıraktım 9gün kaldı :)) acıbadem maslak hastanesi bülent tıraşa gidiyorum canım benimBu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun cnm
Ay çok güzel canım hadi insallah alırı güzel haberini zor oldumu. Bende diyodum zeynep kamile gitsemmi acaba herkes orayı tavsiye ediyo yazılardaBenim transfer pazartesi oldu 2.günümü geride bıraktım 9gün kaldı :)) acıbadem maslak hastanesi bülent tıraşa gidiyorum canım benim
Tedavi başladıktan sonra gerisi kendiliginden gelirTedavi başlıcak canım ayın 1 gibi transfer bilmiyorum ne zaman olur
Ay kız hiçbişey anlamadımki:) 5dk sürdü yarım saate yakın yattım 3gündürde dinleniyorum. Şükür çok kolaydı bebişlerim benimle. Hepimiz güzel haber veririz işallah:)Ay çok güzel canım hadi insallah alırı güzel haberini zor oldumu. Bende diyodum zeynep kamile gitsemmi acaba herkes orayı tavsiye ediyo yazılarda
İnşallah cnmAy kız hiçbişey anlamadımki:) 5dk sürdü yarım saate yakın yattım 3gündürde dinleniyorum. Şükür çok kolaydı bebişlerim benimle. Hepimiz güzel haber veririz işallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?