Benim hsg cekildi tatlım temiz çıktı. ben normal yolla hamile kaldım düşük oldu o yüzden benden istememiştirCanım benim Laparoskopi de doktorum anladı tüplerimin yapışık olduğunu hsg normal çıkmıştı ama olduğum ameliyat sonrasında anladım normal yolla hamile kalamıycağımı
Aynen canım belki bu ay yumurta toplanır sadece diger aya atabilir bakıcaz artılKız azcık kalmış 9gün. Benden sonrada sana gün saycaz gör bak güzel sonuçlar alcaz mis olucak:)
Neden diğer aya atsınki 2nde olsam bile ay sonuna öğrenirsin sonucunu :)Aynen canım belki bu ay yumurta toplanır sadece diger aya atabilir bakıcaz artıl
Bu aymı olcak senin transferin bazıları bir diger ay yapıyo canım rahim dinlensin die aynı ay yapmıyolarNeden diğer aya atsınki 2nde olsam bile ay sonuna öğrenirsin sonucunu :)
Pazartesi oluyo bile Allahın izniylr :) herşey normale neden olmasknki :)Bu aymı olcak senin transferin bazıları bir diger ay yapıyo canım rahim dinlensin die aynı ay yapmıyolar
İnşallah canım bende öyle istiyorum herşey normal bakalım şimdilik hadi pazartesiden sonra artık gün sayarız ohh yat artık bende aynısını yapcam eşimede naz tabiPazartesi oluyo bile Allahın izniylr :) herşey normale neden olmasknki :)
Ahahah ben 3-4gündür yatıyom arada nazımıda yapıyom :) ay sayalım sayalımya:)İnşallah canım bende öyle istiyorum herşey normal bakalım şimdilik hadi pazartesiden sonra artık gün sayarız ohh yat artık bende aynısını yapcam eşimede naz tabi
Hayırlısı allahtan cnm moralini bozma devam tedaviyekızlar bugün adetimin 7. günü doktor kontrolüm vardı. 4 tane yumurta görünüyor 3ü 10-12 arasında sağda 1 tane de solda 8 mm büyüklüğünde geçen seneki tedaviye göre az ama hayırlısı Allahtan. endumetrium da 5,5 imiş
İnşallah Allahtan hayırlısı son tedavim olarak düşünüyoruz nasipte ne varsa o. sizde de mi rezerv azlığı vardı. yaşınız kaç tedaviye başladınız mı ? başladıysanız sizin ne kadar yumurtanız görünüyor.Hayırlısı allahtan cnm moralini bozma devam tedaviye
Canım ben başlamadım bir hafta gibi süre var daha yaşım 35İnşallah Allahtan hayırlısı son tedavim olarak düşünüyoruz nasipte ne varsa o. sizde de mi rezerv azlığı vardı. yaşınız kaç tedaviye başladınız mı ? başladıysanız sizin ne kadar yumurtanız görünüyor.
Allah yardımcın olsun. bende bi hevesle başlamıştım içimde bilinmez bir heyecan vardı. bugün 4 yumurtayı görünce biraz enerjim düştü ama unutmayı pozitif devametmeyi düşünüyorum.Canım ben başlamadım bir hafta gibi süre var daha yaşım 35
Canım zaten kaliteli lazım sana bi tanede olsa kaliteli olsun çok olması kaliteli oldugu anlamına gelmiyorki 20 tane olur kalitesiz olur o dahami iyi önemli olan kalitesi tatlımAllah yardımcın olsun. bende bi hevesle başlamıştım içimde bilinmez bir heyecan vardı. bugün 4 yumurtayı görünce biraz enerjim düştü ama unutmayı pozitif devametmeyi düşünüyorum.
canim normalde yaş problemi yoksa ve ilk denemeyse devlet tek embriyo zorunluluğu getirmis ama ben özelde yaptirdim bi kagit imzalayip iki tane koydurdukArkadaşlar merhaba.Bende kasım da tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse .7 yıllık evliyim .Allah hepimiz yardımcısı olsun .Bişi merak ediyorum doktora sormayı unuttum.29 yaşındayım tek embriyo mu transfer ediliyor yoksa 2 mi biliyor musunuz?
insallah hepsi kalitelidir cnm. bide arkadan bi kac tane de daha büyüyüp gelebilir. biliyorsun önemli olan sayi değil kalite. kiminde 15 yumurta toplaniyor sadece 1 kaliteli embriyo oluyor kiminde 4 yumurta toplaniyor 4ü de kaliteli oluyorAllah yardımcın olsun. bende bi hevesle başlamıştım içimde bilinmez bir heyecan vardı. bugün 4 yumurtayı görünce biraz enerjim düştü ama unutmayı pozitif devametmeyi düşünüyorum.
Dondurulmus mu deniyosun canmMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı iyi geçti doktorum herşey güzel dedi ilaçlara devam haftaya salı da transferim yapılacak kısmet olursa
Nerede yaptırdınız bizim yaptırmış olduğumuz yer olmuyor tek koyuluyor dedi kesin ve net aöylediler bide si nasıl yaptırdınız bizimkide özeldicanim normalde yaş problemi yoksa ve ilk denemeyse devlet tek embriyo zorunluluğu getirmis ama ben özelde yaptirdim bi kagit imzalayip iki tane koydurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?