Canım bence 9 değil 10.gün yap diğer testi de 12.gün yaptirirsin yoksa gün asiri test isteyecekler kolların delik deşik olur9 oluyor :)))
cumartesiyi bekleyecektim ama baktım 9 da yapanlar var şansımı denerim belki
doğruCanım bence 9 değil 10.gün yap diğer testi de 12.gün yaptirirsin yoksa gün asiri test isteyecekler kolların delik deşik olur
Bastırdığın için oluyor. Özellikle bastırmaman gerekiyor. Sadece kolonyalı pamukla üstünü çok sil. Bende hiç morarma yok. Bana eve gelen iğneci anlatmıştıPamukla bastırıyorum canım
Hayırlısı olsun canım inşallah bizde güzel haberlerle gelirizKızlar dün 9. Günüm du kan verdim değer 149 ...sırada yarınki test ve sonra inşallah kalp atışı var inşallah bu kez sonuna kadar gider bebegimi kucağıma alırım .Rabbim bena ve buradaki herkese nasip eylesin ..
Yarın denerim bakalım bendede aynı etki olıcak mı ??Bastırdığın için oluyor. Özellikle bastırmaman gerekiyor. Sadece kolonyalı pamukla üstünü çok sil. Bende hiç morarma yok. Bana eve gelen iğneci anlatmıştı
Benim 13 temmuzda adet olmuştum 28 temmuzda yumurtalarım toplanmıştı 15. Gün oluyorArkadaşlar adetin kaçıncı günü yumurtalar toplanıyor ilk denemem bilgim yok yardımcı olurmusunuz
Ayy inşallah kanda çıkar idrarda hemen çıkmıyo çünküKızlar mrb ben de yine test yaptım çıkmadı akşam kan testi yaptıracağım 9. günüm zaten çıkar olmadigi
Olumsuz düşünme hemen önce bi kanda baktır idrarda çıkmayan kanda çıkar muhakkakYok canım ya olsa idrardada çıkardı 6. gün ebriyosu çünkü kızında transferden sonra 5. günde net çıkmıştı bu olmadı tutmadı eminimde yinede kanda baktirip kesilestirecegim
Tüp bebekte dış gebelik olma şansı var mı ki yaKızlar merhaba
Dün transferimin 9.günüydü..kan testi yaptırdım..82 çıktı!!!
Sanırım hamileyim
Ama geçmişte dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum..yarın tekrar kanda betaya bakılacak..
Umudumuzu kesmeyelim kızlar..
Bu cuma gününde Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...
Canım dr söylemedi mi nasıl kullanmam gerektiğini ben günde 4 tane kullanıyorum dr bana sabah 2 akşam 2 kullan dediEstofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
Ben napıyım haftaya cumartesi gününü beklicemofffffff çarşambaya çok var
Doktoru görmedim hemsire geldi anlattı ama o ara embriyolarımın duumunu sorunca bilgi almaya calışınca kafa gitti dedi mi demedi mi bilmiyorumCanım dr söylemedi mi nasıl kullanmam gerektiğini ben günde 4 tane kullanıyorum dr bana sabah 2 akşam 2 kullan dedi
aslında benim de cumartesiBen napıyım haftaya cumartesi gününü beklicem
Peki arasan sorsan çünkü dr nasıl kullan diyosa öyle kullan canımDoktoru görmedim hemsire geldi anlattı ama o ara embriyolarımın duumunu sorunca bilgi almaya calışınca kafa gitti dedi mi demedi mi bilmiyorum
Eşim bu pazar idrar testi alıyım yap diyo bende erken daha çıkmaz çünkü tek emriyo transfer edildi bana ben çıkmaz diorum olsun altı üstü 3,5 tllik bişi dioaslında benim de cumartesi
erken yapsam demiştim 9.gün falan
onu doktoruna sor canim. ben suan günde 1 taneyle başladım 3 gün sonra 2 icicem ondan 3 gün sonra 4 öyle ilerliyor ve sayı yükseldikçe hepsini birden almamı söyledim doktorum. sen hemen bu ay başladım galiba hazırlığa. senin opu yeni olmamismiydi. dogum kontrol hapi falan vermedimiEstofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
İnşallah cnm 9 yumurta toplandı emvriyolog 5 veya 6 tanesi istenilen seviyede olur küçük ler dollenmez dedi yarın haber verecekler bklm inşallah bu sefer olur da bu eziyetleri unuttururHayirlisiyla güzel yumoslarin olur inşallah
benim de tekEşim bu pazar idrar testi alıyım yap diyo bende erken daha çıkmaz çünkü tek emriyo transfer edildi bana ben çıkmaz diorum olsun altı üstü 3,5 tllik bişi dio
Ama diğer morlukların geçene kadar anlayamazsın kiYarın denerim bakalım bendede aynı etki olıcak mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?