2016 Kasım tüp bebek

9 oluyor :)))
cumartesiyi bekleyecektim ama baktım 9 da yapanlar var şansımı denerim belki
Canım bence 9 değil 10.gün yap diğer testi de 12.gün yaptirirsin yoksa gün asiri test isteyecekler kolların delik deşik olur

Hayırlısı olsun canım inşallah bizde güzel haberlerle geliriz

Bastırdığın için oluyor. Özellikle bastırmaman gerekiyor. Sadece kolonyalı pamukla üstünü çok sil. Bende hiç morarma yok. Bana eve gelen iğneci anlatmıştı
Yarın denerim bakalım bendede aynı etki olıcak mı ??

Yok canım ya olsa idrardada çıkardı 6. gün ebriyosu çünkü kızında transferden sonra 5. günde net çıkmıştı bu olmadı tutmadı eminimde yinede kanda baktirip kesilestirecegim
Olumsuz düşünme hemen önce bi kanda baktır idrarda çıkmayan kanda çıkar muhakkak

Tüp bebekte dış gebelik olma şansı var mı ki ya

Estofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
Canım dr söylemedi mi nasıl kullanmam gerektiğini ben günde 4 tane kullanıyorum dr bana sabah 2 akşam 2 kullan dedi

Canım dr söylemedi mi nasıl kullanmam gerektiğini ben günde 4 tane kullanıyorum dr bana sabah 2 akşam 2 kullan dedi
Doktoru görmedim hemsire geldi anlattı ama o ara embriyolarımın duumunu sorunca bilgi almaya calışınca kafa gitti dedi mi demedi mi bilmiyorum

aslında benim de cumartesi
erken yapsam demiştim 9.gün falan
Eşim bu pazar idrar testi alıyım yap diyo bende erken daha çıkmaz çünkü tek emriyo transfer edildi bana ben çıkmaz diorum olsun altı üstü 3,5 tllik bişi dio

Estofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
onu doktoruna sor canim. ben suan günde 1 taneyle başladım 3 gün sonra 2 icicem ondan 3 gün sonra 4 öyle ilerliyor ve sayı yükseldikçe hepsini birden almamı söyledim doktorum. sen hemen bu ay başladım galiba hazırlığa. senin opu yeni olmamismiydi. dogum kontrol hapi falan vermedimi

Offff yine leke geldi bugün 9. Günüm ://. Tutunmadı galiba 7 ve 8 inci günler çok çok açık renkliydi şimdi daha kahverengi tırnak ucu kadar bişey gelmiş ((( ben adet mi oluyorum anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…