2016 Kasım tüp bebek

Yok canim doğum kontrol hapı vermedi cumartesi opu oldum persembe adet 5 gun üstüne geldi cok beklermedi. Benim kontrole kadar hep 3 yani 13 gun boyunca. Senin kontrol ne zamam?

Kızlar merhaba:
Herkese tedavisinin hayırlı olmasını gönlündekinin hakkında hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum, kızlar benim dün transferim oldu bu 3. Denemem,siz nelere dikkat ettiniz özellikle hamile kalan arkadaşlar bu süreci nasıl geçirdiniz? Kızlar benm içimde hep bir korku oluyor embriyolar dışarı çıkar mı diye böyle bir şey olur mu? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar bugn 3.günüm belim ve birazda kasıklarım ağrıyor normal mi. Kalkıp biraz mutfakta uğraştım ondan mı oldu acaba. Başına gelen var mı

Offff yine leke geldi bugün 9. Günüm ://. Tutunmadı galiba 7 ve 8 inci günler çok çok açık renkliydi şimdi daha kahverengi tırnak ucu kadar bişey gelmiş ((( ben adet mi oluyorum anlamadım ki
Bence yarın test yaptır varsa çıkar yoksa ilaclari bırakırsın adet olursun

Yarın test yaptırıcam inşallah bakalım allahtan hayırlısı
Seni korkutmak istemem ama benim önceki tedavimde 9.gün kahverengi lekeler geldi sonra test yaptırdım 10 çıktı gün asiri test yaptım gitgide yükseldi ama dış gebelik çıktı sonucu o yüzden en azından test yaptırıp ne olduğunu görmüş olursun

Allah korusun ya inşallah öyle bişey değildir çpk geçmiş olsun sana da Rabbim bi daha yaşatmasın... benim gelen leke gibi bişey de değil çok çok az 7. Ve 8. Günlerde de beyaza dönük pembe kahverengi bişeyler geldi... bakalım Allahtan hayırlısı inşaşlah kötü bişey değildir. İnşallah tutunduğunun belirtisidir diye dua ediyorum

Maşallah nazar değmesin.
Benim test gününden 10 gün sonra cagirdi dr. ama ben 12 gün sonra ayın 3 ünde gidebileceğim tam 6 hafta olmuş olacak.geçen denemede nasip olmadı bu sefer duyarım inşallah

Yaş 32 canım. Ctesi toplandi yarin sabah transferim var. Aradilarmi seni transfer icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah

aynı gun tranfer imiz yapılmış canım çok sukur iki embrıyo transfer yapıldı , rabbım sağlıkla bir evlat daha nasip etsin bize ,
5 saat kadar yattım başka il olduğu için 2 saat yol sürdü eve geldiğimden beri ihtiyaçlar için kalkıyorum ,
yatmaktan biraz belim ağrıyor ama tahlil gününe kadar evdeyim raporda alacam ,
sana kaçtane transfer yapıldı canım sende bir agrı falan varmı, hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun birtane olsun bizim olsun inşallah

Kızlar dondurulmuş tedavisinde transferden önce spor yapan var mi? Ben tüp bebek tedavisinden once duzenli spor yapıyordum ve özledim acaba transfere kadar devam edebilirmiyim doktorumu göremediğim için sormadım kendisi pek de ulaşılanilir degil zaten. Ve kilo aldınız mı ben 4 kilo aldım bile nolcak bu hal

Hayırlı olsun canım. Benimde iki embriyo transfer edildi. Yatiyorum dunden beri. Bir agrim yok dedigin gibi yatmaktan belim ağırdı. 6aralik dedi test icin sana ne zaman gun verdi. İnş tutunur bebislerimiz

Hayırlı olsun canım. Benimde iki embriyo transfer edildi. Yatiyorum dunden beri. Bir agrim yok dedigin gibi yatmaktan belim ağırdı. 6aralik dedi test icin sana ne zaman gun verdi. İnş tutunur bebislerimiz

banada 6 aralık için gun verdiler , bugünler geçermi bilmiyorum. sen nerede yaptırdın canım kaça mal oldu
hayırlısı olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…