- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Yok canim doğum kontrol hapı vermedi cumartesi opu oldum persembe adet 5 gun üstüne geldi cok beklermedi. Benim kontrole kadar hep 3 yani 13 gun boyunca. Senin kontrol ne zamam?onu doktoruna sor canim. ben suan günde 1 taneyle başladım 3 gün sonra 2 icicem ondan 3 gün sonra 4 öyle ilerliyor ve sayı yükseldikçe hepsini birden almamı söyledim doktorum. sen hemen bu ay başladım galiba hazırlığa. senin opu yeni olmamismiydi. dogum kontrol hapi falan vermedimi
ne güzel fazla bekletmemissin seni. benim kontrolde 10 gün sonraYok canim doğum kontrol hapı vermedi cumartesi opu oldum persembe adet 5 gun üstüne geldi cok beklermedi. Benim kontrole kadar hep 3 yani 13 gun boyunca. Senin kontrol ne zamam?
Var canım benim ilk tüp denemem dış gebelik oldu o yüzden bunda da aynı şey olacak diye çok korkuyorumTüp bebekte dış gebelik olma şansı var mı ki ya
Bence yarın test yaptır varsa çıkar yoksa ilaclari bırakırsın adet olursunOffff yine leke geldi bugün 9. Günüm ://. Tutunmadı galiba 7 ve 8 inci günler çok çok açık renkliydi şimdi daha kahverengi tırnak ucu kadar bişey gelmiş((( ben adet mi oluyorum anlamadım ki
Yarın test yaptırıcam inşallah bakalım allahtan hayırlısıBence yarın test yaptır varsa çıkar yoksa ilaclari bırakırsın adet olursun
Seni korkutmak istemem ama benim önceki tedavimde 9.gün kahverengi lekeler geldi sonra test yaptırdım 10 çıktı gün asiri test yaptım gitgide yükseldi ama dış gebelik çıktı sonucu o yüzden en azından test yaptırıp ne olduğunu görmüş olursunYarın test yaptırıcam inşallah bakalım allahtan hayırlısı
Yellu dr kontrolune gittinmi kese ve kalp atisi içinSabah öğle akşam canım. Tok karnına
Allah korusun ya inşallah öyle bişey değildirSeni korkutmak istemem ama benim önceki tedavimde 9.gün kahverengi lekeler geldi sonra test yaptırdım 10 çıktı gün asiri test yaptım gitgide yükseldi ama dış gebelik çıktı sonucu o yüzden en azından test yaptırıp ne olduğunu görmüş olursun
Gayet iyi yarın güzel haber alırızİnşallah cnm 9 yumurta toplandı emvriyolog 5 veya 6 tanesi istenilen seviyede olur küçük ler dollenmez dedi yarın haber verecekler bklm inşallah bu sefer olur da bu eziyetleri unutturur
Harika bir haber buheyy yalnız değilsin..5. gün embriyosu şu an pgt incelemede ve sadece bitanecik...İnşallah sağlıkla gelirse bende o dönemde transfer olacağım. Herşey güzel olacak inşallah...
Gunde 3 oldugunda sabah 1 aksam 2 yaziyor benim cizelgemdeEstofem kullanan arkadaşlar gunde 3 kullanmam gerekiyor acaba hepsini bir mi almam gerekiyor yoksa sabah ögle aksam seklinde mi?
Gittik canım. 5+5te keseyi ve bebeği gördük. Kalp atımınıda görmüştük ama pıtpıtları geçtiğimiz salı günü duyduk. Dr küçük diye dinletmemişti. Çok iyiyiz şükür. Sen ne durumdasın?Yellu dr kontrolune gittinmi kese ve kalp atisi için
Maşallah nazar değmesin.Gittik canım. 5+5te keseyi ve bebeği gördük. Kalp atımınıda görmüştük ama pıtpıtları geçtiğimiz salı günü duyduk. Dr küçük diye dinletmemişti. Çok iyiyiz şükür. Sen ne durumdasın?
Yaş 32 canım. Ctesi toplandi yarin sabah transferim var. Aradilarmi seni transfer icin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin inşallah
Çıldırdığımın resmi o31 kasım olucaktı
Hayırlı olsun canım. Benimde iki embriyo transfer edildi. Yatiyorum dunden beri. Bir agrim yok dedigin gibi yatmaktan belim ağırdı. 6aralik dedi test icin sana ne zaman gun verdi. İnş tutunur bebislerimizaynı gun tranfer imiz yapılmış canım çok sukur iki embrıyo transfer yapıldı , rabbım sağlıkla bir evlat daha nasip etsin bize ,
5 saat kadar yattım başka il olduğu için 2 saat yol sürdü eve geldiğimden beri ihtiyaçlar için kalkıyorum ,
yatmaktan biraz belim ağrıyor ama tahlil gününe kadar evdeyim raporda alacam ,
sana kaçtane transfer yapıldı canım sende bir agrı falan varmı, hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun birtane olsun bizim olsun inşallah
Hayırlı olsun canım. Benimde iki embriyo transfer edildi. Yatiyorum dunden beri. Bir agrim yok dedigin gibi yatmaktan belim ağırdı. 6aralik dedi test icin sana ne zaman gun verdi. İnş tutunur bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?