Bulusuruz hastane onlerinde yavru. benimki 350 kiz muayenesi bakalim ilk uc ayi gecirelim insallah. hayirlisiHımm iyi canım aynen orası öyle hemde muayene uygun 55tl bakalım benimde pozitif olsun aynı dr gideriz. Benim tüp dr 100tl muayene istersen ona git
Buluşuruz canımmBulusuruz hastane onlerinde yavru. benimki 350 kiz muayenesi bakalim ilk uc ayi gecirelim insallah. hayirlisi
Bugün bi akrabada hamile oldugunh öğrendi onun 6. Denemesi idi gerçekten çok zor süreç Allahım isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun takvimin cnm.
canim adetin kaçıncı gunu bugun? estrofem hep 1 tanemi icicen. benimde transferim olucak merak ettimBugün Dr da randevum vardı ayın 5.de transfer yapacaklar estrofem başladı günde 1 tane
Bende kullanıyorum illaki kalıyor doktorun kalan okadar o emli degildedi.sıktıgimiz yeterliKızlar merhabalar bu crinone jeli kullananınız var mı aranızda tamamen sıksamda jeli yaptıktan sonra bakıyorum illaki kalıyo içinde cok sinir oldum sizlerdede aynı sorun oluyo mu
Hayırlı olsun canım inşallah tutunur bebişinSelam arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorum dur.ben de tupbebek yaptırdım 16 kasımda transfer oldu.bugun testin vardı ve hamile oldugumu öğrendim.beta 242.1 progesteron 26.fakat beni korkutan kan gelmesi.10. günde başladı iğne kullanıyorum ama hala geliyor.insallah hepimizin tutunur
Cok sinir bozucu deli gibi sıksamda illaki kalıyo...sağol canım cevabın içinBende kullanıyorum illaki kalıyor doktorun kalan okadar o emli degildedi.sıktıgimiz yeterli
Doktorumu aradım ben bende sinir olmustum okadarlik kalabilir demisti.o nemlli değil canimCok sinir bozucu deli gibi sıksamda illaki kalıyo...sağol canım cevabın için
Canim lekelenme gibimi yoksa daha mi fazla doktoruna soyledin mi one diyor bu duruma...Selam arkadaşlar umarım doğru yere yazıyorum dur.ben de tupbebek yaptırdım 16 kasımda transfer oldu.bugun testin vardı ve hamile oldugumu öğrendim.beta 242.1 progesteron 26.fakat beni korkutan kan gelmesi.10. günde başladı iğne kullanıyorum ama hala geliyor.insallah hepimizin tutunur
Insan sirf tüp bebekde deyil ben normal hamile kalmistim ve hayat zoz pembeydi bana esimle ben mutluluktan hergün onla konusuyorduk ilk ögrendiyimde 4 yada 5 haftada dediler cok güzeldi herseyde ulasdi yolk sec kese bebis ama o gün cok kötüydü 8hafta 5gün bana kese bozuldu kalb atisi olmadi almamis lazim dediyinde dünyam yikildi aldirmadim 1hafta her doktora gittim en iyi doktorlara medicana istanbul ama malesef 1hafta gecti ve artik parca kan gelince bende fenalasinca benimkiler beni hastaneye kaldirdilar ve hersey bitti hala kendime gelemedim meyersem esim normal yoldan beni hamile birakamasmis biraksa bille sonuc buymus mecbur tüp bebek ve tek ilacim yeni bir bebek aile ola bilmek icin ona neler neler alindi hepsi duruyor allah kimseyi böyle seylerle sinamasin ama allah ne istiyorsa o olur simdi bebislerimisi koydurmak icin sabirsizla bekliyorus 14tane 1kalitede embrio ulasti cok sükür insallah da daha iyi olur allah bize cok bebisler nasip eder .İnşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyen herkesin kucağını doldursun... bakalım tüp bebek sürecinde kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyo insan... değer katlanacak mı kalp atışı olacak mı diye düşünüp duruyosun
AminAynen öyle Rabbime emanet... Rabbim korusun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah... 5. Gün embriyosuydu :) bir toz zerreciği kadar bile olmazmış 5. Günde :) Rabbimin hikmeti ya
Sağol tatlımDoktorumu aradım ben bende sinir olmustum okadarlik kalabilir demisti.o nemlli değil canim
Canim en dogrusunu herzaman doktorun bilir ama benden tavsiye gercektwn bebek istiyorsan kendini yorma sirt üstü yat stress sakin yapma cünkü bebek gidince geri dönüsü yok kanama benim teyzemin kizindada oldu sürekli simdi ikiz bebisleri var ama tabiki doktorunusu bildirin cekinmeyin 100kerede arasinis yapin evlat sizin evlat olmadi baska doktora daha sorun allah yardimcimis olsun ama hemen panik yapma illa kötü olcak diye birsey yok canim allah kucana almayi nasip etsinCanim lekelenme gibimi yoksa daha mi fazla doktoruna soyledin mi one diyor bu duruma...
Söyledim doktoruma salı günü yine yapalım test dedi yükselme olursa iyi dedi bakalım inşallah öfkelenme şeklinde ama kırmızı renkte.Allahim nasip ederse olur inşallah.Canim lekelenme gibimi yoksa daha mi fazla doktoruna soyledin mi one diyor bu duruma...
Bak canim herseyin ama herseyin inan başi stressdir o yüzden sakin ol takma kafana birsey suan senin karninda bir sorumluluk var neolursa olsun sakin kanmi geldi sakin kolay deyil ama inan en önemlisi bu hayirlisi banada bildirirsen ne cikti sevinirim canimSöyledim doktoruma salı günü yine yapalım test dedi yükselme olursa iyi dedi bakalım inşallah öfkelenme şeklinde ama kırmızı renkte.Allahim nasip ederse olur inşallah.
Sürekli soruyorum doktoruma canım.bizim bu ilk denememiz.ben de ilki normal kendim hamile kaldım ama sonrasında düşük yaşadım.2kez asilama tuttu ama bebekler düştü.genetik tıpa gönderildi sonuclarimiz.orada da iyi çıktı bakalım inşallah olur bu kezCanim en dogrusunu herzaman doktorun bilir ama benden tavsiye gercektwn bebek istiyorsan kendini yorma sirt üstü yat stress sakin yapma cünkü bebek gidince geri dönüsü yok kanama benim teyzemin kizindada oldu sürekli simdi ikiz bebisleri var ama tabiki doktorunusu bildirin cekinmeyin 100kerede arasinis yapin evlat sizin evlat olmadi baska doktora daha sorun allah yardimcimis olsun ama hemen panik yapma illa kötü olcak diye birsey yok canim allah kucana almayi nasip etsin
İnşallah hayırlı haberler veririz burada birbirimizeBak canim herseyin ama herseyin inan başi stressdir o yüzden sakin ol takma kafana birsey suan senin karninda bir sorumluluk var neolursa olsun sakin kanmi geldi sakin kolay deyil ama inan en önemlisi bu hayirlisi banada bildirirsen ne cikti sevinirim canim
Sen suan ama tüp bebekmi yapiyon yada asilamami ona göre basi bilgiler vere bilirim canimSürekli soruyorum doktoruma canım.bizim bu ilk denememiz.ben de ilki normal kendim hamile kaldım ama sonrasında düşük yaşadım.2kez asilama tuttu ama bebekler düştü.genetik tıpa gönderildi sonuclarimiz.orada da iyi çıktı bakalım inşallah olur bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?