2016 Kasım tüp bebek

Hic bir zarari olmaz cnm rahat ol. bende ilk kizimda kalp atimini duymak icin alt muayene olmustum...

Sıra bana geliyo sanırım korku başladı bende canım iyice

Sıra bana geliyo sanırım korku başladı bende canım iyice
Korkma cnm icin rahat olsun. relax no stress sadece sabir ile dua ederek beklicez cnm. sonuc ne olursa olsun Rabbim hayirlisini versin insallah. ve insallahda hayirlisi ile guzel haberler verceksin bize canimcim.

Canım ben bu hamilelik günlüğünü ekleyemedim Nasıl yapıcam

Korkma cnm icin rahat olsun. relax no stress sadece sabir ile dua ederek beklicez cnm. sonuc ne olursa olsun Rabbim hayirlisini versin insallah. ve insallahda hayirlisi ile guzel haberler verceksin bize canimcim.
İnşallah tatlım sen napıyosun görüşemedik kontrol pazartesimi

Canım ben bu hamilelik günlüğünü ekleyemedim Nasıl yapıcam
Profilinde kisisel bilgilere tikla ac biraz asagilara in orada muhtemel dogum tarihini soran bir kutucuk var. oraya dogum yapacagin tarihi gir canim cikar. hayirli olsun bebisi cnm.

İnşallah tatlım sen napıyosun görüşemedik kontrol pazartesimi
Evet askim ya pazartesi heycanla bekedeyim bende. insallah hayirlisi ile keseyi gorce sonrada pit pit atan minik kalbini duycaz insallah. cok heycanliyim. bu surecten insallah sizlerde geciceksiniz.

Evet askim ya pazartesi heycanla bekedeyim bende. insallah hayirlisi ile keseyi gorce sonrada pit pit atan minik kalbini duycaz insallah. cok heycanliyim. bu surecten insallah sizlerde geciceksiniz.
Kuşum hadi hayırlısı ile duyarsın pıtı hep aynı doktoramı gideceksin. Sen benden önce oldugun iyi bak herşeyi sende öğreniyorum bende inşallah pozitifi görürüm çarşambaya az kaldı

Kuşum hadi hayırlısı ile duyarsın pıtı hep aynı doktoramı gideceksin. Sen benden önce oldugun iyi bak herşeyi sende öğreniyorum bende inşallah pozitifi görürüm çarşambaya az kaldı
Yok tatlim ayni doktorda devam edemem muayenesi pahali bana gore senin merkezde kizimdaki gittigim doktorum var orada goreve baslamis. belki ona gidebilirim diye dusunuyorum. bide dogum uzerine orasi tam tesekkullu bakalim hayirlisi insallah.

Yok tatlim ayni doktorda devam edemem muayenesi pahali bana gore senin merkezde kizimdaki gittigim doktorum var orada goreve baslamis. belki ona gidebilirim diye dusunuyorum. bide dogum uzerine orasi tam tesekkullu bakalim hayirlisi insallah.
Hımm iyi canım aynen orası öyle hemde muayene uygun 55tl bakalım benimde pozitif olsun aynı dr gideriz. Benim tüp dr 100tl muayene istersen ona git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…