2016 Kasım tüp bebek

inşallah bu defa olur birazcık umudum var inşallah yıkılmayız yine, bu gün hiç kalkmadım sadece iğne vurdurmaya giderken yürüdüm biraz

Reactions: zkd
Sadece transfer günü yattım.onun dışında doktorum normal işine devam et dedi.sadece yorucu aktivitelerde bulunmak dedi.evet goguslerde hassasiyet oldu bende

banada hemşire iki gün dinlen kalkma demişdi ,demekki ağır işler hariç oturmakda bi mahsuru yok evdekiler yat beni oturmuyorlar sağolun cevaplarınız için

inşallah bu defa olur birazcık umudum var inşallah yıkılmayız yine, bu gün hiç kalkmadım sadece iğne vurdurmaya giderken yürüdüm biraz
Ben transferden sonraki gün ve hala hergün iğne ye yürüyerek gidip geliyorum inşallah bişey olmayacak Rabbim in izniyle

Burdayim tatliyim yoruldum bugun erken yattim oylesine tv ye bakiniyorum. sen nasilsin takipteyim yazilanlari.

Cnm insallah guzel hayirli sonuc alicaksin. bende bundan bir hafta once aynen senin gibiydim. sabir sabir sabir

Aynen seninde çıkmamıştı üzülmüştük
Evet cnm ne kadar uzulmustum sen taniksin idrar tavsiye etmem ki 12. gundu ustelik benim. kaldiki senin daha 10 ama istrsen kan yaptir fakat bu seferde 3 kez kan vermek zorunda kalicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…