Tatlım ilk bhcg kaç çıkmıştı seninBen de vercem yarın artışa bakmak için hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklı hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun
Amin canım inşallah darısı sizlere olsun... ilk üç gün genelde yattım ama arada kalktım namaz kıldım yemek yedim hani sırf yatmadım dikkatli ol kendini kasma çok... yeme içme de çok dikkat edemedim açıkçası
Sadece transfer günü yattım.onun dışında doktorum normal işine devam et dedi.sadece yorucu aktivitelerde bulunmak dedi.evet goguslerde hassasiyet oldu bende
Olur tabi neden olmasınnn inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğiniz:)inşallah bu defa olur birazcık umudum var inşallah yıkılmayız yine, bu gün hiç kalkmadım sadece iğne vurdurmaya giderken yürüdüm biraz
inşallah canim inşallah ...Olur tabi neden olmasınnn inşallah sımsıkı tutunmuştur bebeğiniz:)
9.gün 149 11.gün 443 inşallah yarın güzel cikarTatlım ilk bhcg kaç çıkmıştı senin
Ben transferden sonraki gün ve hala hergün iğne ye yürüyerek gidip geliyorum inşallah bişey olmayacak Rabbim in izniyleinşallah bu defa olur birazcık umudum var inşallah yıkılmayız yine, bu gün hiç kalkmadım sadece iğne vurdurmaya giderken yürüdüm biraz
Ben transferden sonraki gün ve hala hergün iğne ye yürüyerek gidip geliyorum inşallah bişey olmayacak Rabbim in izniyle
Bu arada kaç kere tekrarlanması gerekiyor bu testlerin Allah nasip ederse normal giderse herseybenim daha 1 kere oldu birde salı var.9.gün 149 11.gün 443 inşallah yarın güzel cikar
2 kez yetiyor ama arkadaş 9.gün yaptırdığı için 3 kez yaptiriyor galibaBu arada kaç kere tekrarlanması gerekiyor bu testlerin Allah nasip ederse normal giderse herseybenim daha 1 kere oldu birde salı var.
Çok teşekkür ederim.2 kez yetiyor ama arkadaş 9.gün yaptırdığı için 3 kez yaptiriyor galiba
Yarın 10 benimdeBurdayim tatliyim yoruldum bugun erken yattim oylesine tv ye bakiniyorum. sen nasilsin takipteyim yazilanlari.
Idrar yapma yapicaksan kan yaptir tatlim. idrar negatif cikarsa aldatmis olur uzulursun cnm.hepyek-34 test merkez 12. Gün dedi ama hem korkuyorum hem günü var ne bilim çok karışığım öyle. Yarın bi idrar yapim diyorum
Aynen seninde çıkmamıştı üzülmüştükIdrar yapma yapicaksan kan yaptir tatlim. idrar negatif cikarsa aldatmis olur uzulursun cnm.
Evet cnm ne kadar uzulmustum sen taniksin idrar tavsiye etmem ki 12. gundu ustelik benim. kaldiki senin daha 10 ama istrsen kan yaptir fakat bu seferde 3 kez kan vermek zorunda kalicaksinAynen seninde çıkmamıştı üzülmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?