2016 Kasım tüp bebek

Hayırlı olsun canımmmmm
Kuz sen 12 ci gunu beklemiycen mi? Benim de bu gun 9 cu gunum. ama korkarim ben 12 cu gunu beklicem. Allahim aklima geldikce delirecek gibi oluyor um. Artik gun gectikce icimde tutmadi dusunceleri daha da artmaya basladi. Hic. sinav heyecani bu kadar bastirmamisdi beni.

Kizlar herkesde bu kadar erken cikmayabilir. Ben kendimde erken ciktigini bildigim icin idrar testi yaptim. Siz erkenden yaparsaniz ve cikmazsa uzulmayin. Bunyeden bunyeye degisiyor cunku

Gunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
Hayirli olsun canım darısı kanda görmeye sonra kese ve kalp atışına sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yarindi test gunum ama bugun adet oldum
DR u aradinmi canım bence sen yine de tahlil yaptır çünkü benim önceki denemelerde kanama başlasa bile tahlil yaptırın sanılanın aksine düşük veya dış kanama olabilir diye yazılan bir kağıt verilmişti hayırlısı olsun hersey nasip daha günü gelmemiş ama bir gün illa ki gelecek inşallah

Slm kızlar Rabbim bana çok şükür ilk denemede bana nasip etti şuan 1 buçuk aylık olduk 2 aralıkta kesimine bakılacak Rabbim hepinize nasip etsin

Arkadaşlar, benim sonucum negatif maalesef. Rabbim her birimize hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Duanızı eksik etmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…