2016 Kasım tüp bebek

Icin rahat deyilse baska yerde gene yaptir ben öyle yapardim

Arkadaşlar, benim sonucum negatif maalesef. Rabbim her birimize hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Duanızı eksik etmeyin....

Hakkında hayırlısı olsun canım ,üzülme desek boş ama elimizden sadece duâ etmekden başka bi şey gelmiyor, inşallah kendiliginden hamile kalırsın kendini toplayınca devam et olacak bi gün

Hakkında hayırlısı olsun canım ,üzülme desek boş ama elimizden sadece duâ etmekden başka bi şey gelmiyor, inşallah kendiliginden hamile kalırsın kendini toplayınca devam et olacak bi gün
Temennilerin için teşekkür ederim canım. İnşaallah güzel haberler alırsınız...

Gunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
hayirli olsun ,inşallah bizlerede nasip olur pozitif sonuç almak ,pozitiflere seviniyoz negatiflere üzülüyoz, allahim herkesi sevindirsin

merhaba arkadaslar ben 3. tüpbebek tedavime başlıcam doktorum fsh ve prolactin testi istedi ama bu testler adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş ben 10. günü yaptırmıştım sorun olurmu sonuclarda

merhaba arkadaslar ben 3. tüpbebek tedavime başlıcam doktorum fsh ve prolactin testi istedi ama bu testler adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş ben 10. günü yaptırmıştım sorun olurmu sonuclarda
Bence 3.günü yaptır en doğru sonucu o zaman verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…