Amin canim inssnutella08 geçmiş olsun canım Rabbim en yakın zaman da nasip eylesin insallah
Benimde aksam ole geldi sabahda adet oldum.koyu kahve kan gelmiş adet başlangıcı gibi sanki
7. gün
Icin rahat deyilse baska yerde gene yaptir ben öyle yapardimKzlr merhaba benm bugn transfern 12 gunu dun kan tahlili yaptk negetf cikti yaptrdgmz merkezde cihazlr bozuktu tahliller gec ckti biraz.. Ve bende hala bi bas donmesi sol kaskta batma gibi hislerm var devam ediyo sizce kanda yanlma payi var mdr ne olur yardmci olursanz sevnrm
Teşekkür ederim cnm bugün ilk iğnemi olcam ama sanki bişey olmuş gibi sabahtan ağlıyorum kendimi durduramiyorumCanım dr ve asistanları yardımcı olurlar sana yapman gerekenleri söylerler merak etme. Tedavin Hayırlı olsun
Benim 15.gün yapildiKızlar transferi adetin kaçıncı günü yapıyorlar
Benim 15.gün yapildi
15 de yum toplandı 19 da transfer edildi 2 tane transfer edildi ve carsamba sonuç belli olacakKaçtane yaptılar sonuç ne oldu cnm
Arkadaşlar, benim sonucum negatif maalesef.Rabbim her birimize hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Duanızı eksik etmeyin....
Hakkında hayırlı olsun inşallah en kısa zmanda tekrar denersiniz inşallah o zmn hamile kalırsın üzülme desek boş duâ etcezBen adet oldum kizlar malesef negatif.
Temennilerin için teşekkür ederim canım. İnşaallah güzel haberler alırsınız...Hakkında hayırlısı olsun canım ,üzülme desek boş ama elimizden sadece duâ etmekden başka bi şey gelmiyor, inşallah kendiliginden hamile kalırsın kendini toplayınca devam et olacak bi gün
hayirli olsun ,inşallah bizlerede nasip olur pozitif sonuç almak ,pozitiflere seviniyoz negatiflere üzülüyoz, allahim herkesi sevindirsinGunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
ama sen daha kan testi yaptırmamışki üzülmen için erken canim testi bi yaptır tutunurken kan gelirmiş bazenTemennilerin için teşekkür ederim canım. İnşaallah güzel haberler alırsınız...
15 de yum toplandı 19 da transfer edildi 2 tane transfer edildi ve carsamba sonuç belli olacak
Bence 3.günü yaptır en doğru sonucu o zaman verirmerhaba arkadaslar ben 3. tüpbebek tedavime başlıcam doktorum fsh ve prolactin testi istedi ama bu testler adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş ben 10. günü yaptırmıştım sorun olurmu sonuclarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?