2016 Kasım tüp bebek

Yaa bizim durumda baya karisik aslinda. Yurtdisindan geldik esimin donus tarihi yaklasiyor sanirim yetismiycek bizde sperm dondurtucaz. 8ine de bisey kalmamis yatcaz kalkcaz hooppp 8'i
Evet gelsin bir an önce Eşimizde gelememe durumu vardı. Ve azosperm olduğu için hemen donduruldu. Ama yumuşlar toplanırken geldiği için fresh aldılar eğer bulunamasaydı tese ameliyatı olacaktı. Eğer sizin böyle bir probleminiz yoksa ve dondurulma işlemi yapıldıysa eşinizin dönmesinin problemi yok. Ben mecbur transfere tek gidicem :/ tam Veli toplantısına denk geliyor çünkü Hakkımızda hayırlısı olsun tüm isteyenlerin gönlüne göre versin

Kizzlar transfere giriyorum iki tane 8 hücreli verecek bir tane de 7 hücreli var onu iptal edecek sizce dondurmaya değer mi tek dayanmaz dedi doktor bilemedim

Gunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
Hayırlısı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin bu bekleyişler mahf edicek beni ya biran önce geçsin günler

Slm arkadaslar surekli takip ediyirum sizleri de bende 10 kasımda tedaviye basladim 23 kasımda yumurtalarım toplantı 9 taneden 6 tanesi dollendi 3. Güne 4 iyi iki orta geldi bugun 5. Gun ve hic iyi değiller Dedi embriyolog yarını bekleyeceğiz dondurma icin Dedi bir tane bile kalmayabilirmiş hic boyle bir ihtimal düşünmemiştim yıkıldım resmen transfere bile gidememek düşüncesi mahfetti beni yarin herseu belli olacak dua edin bana da lutfen sizlerin Nasıl oldu tedaviniz kısa Kı uzun protoko muydu ? Benim uzun protokoldü aralık ayının ortasında transfer olacaktı fkt bir tane kalırsa kaliteli onu yapacaklar

7. gün kanda çıkma şansı var mıdır
kanamam koyu renkli devam ediyor az az da olsa
bari kanda bişey çıkarsa rapor falan alır yatarım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…