- 18 Kasım 2016
- 340
- 390
- 33
- 34
Yaa bizim durumda baya karisik aslinda. Yurtdisindan geldik esimin donus tarihi yaklasiyor sanirim yetismiycek bizde sperm dondurtucaz. 8ine de bisey kalmamis yatcaz kalkcaz hooppp 8'i
Bence gayet güzel hayırlı olsun 2 gün sonra 350 yi geçer masallahDayanamadim, gittim kan testi yaptirdim. Sonuc 180 kizlar. 10. Gun. Test gunume iki gun var daha.
Offf iyiki onu kullanmıyorumo zamanKötüde kelime mi. Bir ay morluklarım geçmedi birde zıplıyodum resmen vurulduğumda.
Dayanamadim, gittim kan testi yaptirdim. Sonuc 180 kizlar. 10. Gun. Test gunume iki gun var daha.
Ayyy had gözün aydın cnmBence gayet güzel hayırlı olsun 2 gün sonra 350 yi geçer masallah
Hayırlısı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin bu bekleyişler mahf edicek beni ya biran önce geçsin günlerGunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
Cnm inşallah korktuğun gibi olmaz ya rabbim yardımcım olsun bitanemkanamam devam ediyor doktor olumlu konuşmadıerken ama yarın test yap dedi
Hayırlısı olsun canım rabbim bizlerede nasip etsin inşallahDayanamadim, gittim kan testi yaptirdim. Sonuc 180 kizlar. 10. Gun. Test gunume iki gun var daha.
Dayanamadim, gittim kan testi yaptirdim. Sonuc 180 kizlar. 10. Gun. Test gunume iki gun var daha.
Aynen şükret kuzuOfff iyiki onu kullanmıyorumo zaman
Hayırlı olsunGunaydin kizlaaar. Sabah uyanir uyanmaz ilk is idrar testi yaptim veee gayet kalin bi sekilde gordum ikinci cizgiyi. Allah sonunu getirmeyi nasip eder ins.
Yok canım yapmadım moralim bozuldu dün akşam minik minik bikaç tane kahverengi leke gördüm sanki eşim getircek test çarşamba test günü izin vermedi o güne kadar moralsiz tv izliyorum öyle
Belki iyi habercidir o minik lekeler bozma moralini Rabbim seninle ve bebeğinle olsun inşallahYok canım yapmadım moralim bozuldu dün akşam minik minik bikaç tane kahverengi leke gördüm sanki eşim getircek test çarşamba test günü izin vermedi o güne kadar moralsiz tv izliyorum öyle
Saol canım benimmmBelki iyi habercidir o minik lekeler bozma moralini Rabbim seninle ve bebeğinle olsun inşallah
Bence bekleme dr git test yaptir belki igne verirler ve yatman daha iyi olur7. gün kanda çıkma şansı var mıdır
kanamam koyu renkli devam ediyor az az da olsa
bari kanda bişey çıkarsa rapor falan alır yatarım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?