2016 Kasım tüp bebek

arkadaşlar lütfen yardım edin başına böyle bişey gelen var mı?
21 kasımda blast transferi oldu; koku hassasiyeti ve göğüslerde büyüme olunca 7. gnden itibaren idrar testi yaptım(predictor early-erken gebelik testi) . pzt ikinci çizgi çok koyu iken, salı daha azaldı, bu sabah baktığımda daha da hafif bir 2. çizgi olmuş. 2. çizgiler giderek silikleşiyor (

böyle bişey yaşayıp yine de gebelik yaşayan var mı?

Canım hiç idrar testi yapmadım yanıltıcı olduğundan dolayı ben senin yerinde olsaydım idrar testi yerine kan testi yapardim

Çatlatma iğnesini bu ay mı vuruldunuz ?

normal adet bu ya ona karar verdim artık devam ediyor
1 aralıktı adet günü 28 kasımda olmuş oldu
Doktorunuzla görüştünüz mü ? Kanama olsa da test ysptırın diyorlar belki tuttu ama Allah korusun düşüyo bunu bilebilmek için test yaptırmalısınız

7. gun cok erken degil mi cnm. bugun kacinci gundesin istrsen kan ver. insallah hayirlisi ile pozitifi gorursun tatlim.

Tatlım bende var bi kutu ama nasıl göndericem soğuk kalması gerekiyor
arkadaşım flakon olan yani toz ve su ayrı ayrı olan gonal f in soğuk kalmasına gerek yok
sende ki kalem olanmı ?
eğer öyleyse kaçlık ?
ben istanbul avrupa yakasındayım
aslında hava da soğuk
bilemedim sen nerdesin

Evet onu dolaba koymaya gerek yok bana hemsire 20 dereceye kadar oda isisinda olabilir demisti . ben hic dolaba koymadim o yuzden

7. gun cok erken degil mi cnm. bugun kacinci gundesin istrsen kan ver. insallah hayirlisi ile pozitifi gorursun tatlim.
Can'ım acele etmeyim diyodum test 3 aralık ama ben cuma günü vereyim diyorum. Cuma 11.gun . Doktor cmt olmuyor
İğneden tırstım

Can'ım acele etmeyim diyodum test 3 aralık ama ben cuma günü vereyim diyorum. Cuma 11.gun . Doktor cmt olmuyor
İğneden tırstım
Benim bildigim igneler nerdeyse 9. gune kadar etkiliymis 11. gun kan ver madem oyle acele etme sabir yuzdun yuzdun kuyruguna geldin az kalmis. Rabbim Yar uardimcimiz olsun tatlim cidden cok zor surecmis Allahim dermensiz dertler vermesin kimselere. insallah guzel sonuc alirsin cnm...

Ca
normal adet bu ya ona karar verdim artık devam ediyor
1 aralıktı adet günü 28 kasımda olmuş oldu
coraspin ı kes canım. Doktorum benimd3 kanama olunca bırak hemen dedi.igne verdi.kullanma kan sulandırıcı sonuçta. ALLAHA şükür benim tuttu bak kanama geçirdim bende senin gibi.su anda kesildi Rabbim e Hamd olsun.gununde git test yaptırmama. Doktorunu neden aramıyorsun beni hep o bilgilendirdi

3 gündür coraspin içmiyorum zaten
tahlil de 8. günde 1,20 çıktı yükselmez herhalde şu saatten sonra
doktora da kızgınım aslında ilk gün kanama az başladı progestan fitil şeklinde kullanıyordum bir doz ağızdan al dedi kanama devam ederse kötü dedi
2. gün yine ben msj attım kanama devam ediyor diye
kötü haber dedi test yaptırma kesilirse yaptırırsın devam ederse zaten negatif dedi
ama şunu yap bunu yap vs demedi
yine de test yaptırdım işte 1.20 kanama da yoğun şekilde devam ediyor doktoru bir daha aramayı düşünmüyorum

Arkadaslar merhaba
Tup bebegi olumlu sonuclanan arkadaslar vardir aranizda insallah ...elinde gonal f 450 flakon (SU VE TOZ ) kalan varsa ucreti ile almak isterim bende suanda ilac kullaniyorum en gec cumartesi elimdr olmasi lazim bulamazsam cok yuksek fiyata eczaneden almak zorunda kalicam

DÜNKÜ MESAJIMI YENİLİYORUM İNŞALLAH BİRİNİZDEN ÇIKAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…