Can'ım ne diyorsun te 9. Güne kadar geliyor mu iğnelerin etkileri. Çok haklı olabilirsin keza her gün azaldı çizgiler hele bi de erken gebelik testleri kullandığım.Benim bildigim igneler nerdeyse 9. gune kadar etkiliymis 11. gun kan ver madem oyle acele etme sabir yuzdun yuzdun kuyruguna geldin az kalmis. Rabbim Yar uardimcimiz olsun tatlim cidden cok zor surecmis Allahim dermensiz dertler vermesin kimselere. insallah guzel sonuc alirsin cnm...
Aminnn canım inşallahTeşekkürler tatlım inşallah aralık ayı hepimize şifa olsun hayırlı olsun bol bol Bebek olsun
Çok üzüldüm canım ya rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bi daha denersin ve o zaman bebeğine kavuşursunnormal adet bu ya ona karar verdim artık devam ediyor
1 aralıktı adet günü 28 kasımda olmuş oldu
bir daha denemeyeceğimÇok üzüldüm canım ya rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bi daha denersin ve o zaman bebeğine kavuşursun
Tebrik ederim Allah kucagina almayıfa nasip etsinArkadaşlar testi tekrarladım ve sonuç 980 progesteron 25 şükürler olsun Allah ima. RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı nasip kısmet etsin.igneye ve günde 1 jel devam.cuma tekrar gidecegim
Ahh bende ayni durumdayım haftaya kontrolum vardondurulmuş embriyonun süreci geçmek bilmiyor estrofem günde 1 adet başladım offff offff
MaşaAllah ikiz mi geliyor ne13.gün değerim 859hcg çıktı
Tebrik ederim Allah kucagina almayıfa nasip etsin
Ahh bende ayni durumdayım haftaya kontrolum var
MaşaAllah ikiz mi geliyor ne
hadi hayırlısı olsun bugün mi basladin. bende 5 gun oldu e strofeme başlayalı hayırlısı artikdondurulmuş embriyonun süreci geçmek bilmiyor estrofem günde 1 adet başladım offff offff
Birden 859 görunce cok gibi geldi ama rakamlara bakılirsa tek gibi ama cok güzel artmış sağlıklı bir bebiş insallah18.11.2016 5.gün tek embriyo transfer oldum
9.gün 165 - 11.gün 406 hcg 13.gün 859 hcg bilmiyorum ki çok merak ediyorum
Hadi inşaallahKizlar 10. Gun 180 olan degerim 12. Gun 459 olmus. Pazartrsi kontrole cagirdi doktorum :) Allahim bu sefer olacak mi ki hala hala icim bi tuhaf. Allah hepimize nasip eder kucaklarimizin dolmasini insallah.
Bence ikiz13.gün değerim 859hcg çıktı
Can'ım bugun kan testi yaptım 9.gun blast transferinden sonra sonuç 22 çıktı.aslında gebe görünüyorum ama bana düşük geldi birazCanım hiç idrar testi yapmadım yanıltıcı olduğundan dolayı ben senin yerinde olsaydım idrar testi yerine kan testi yapardim
Can'ım kan verdim sonuç 22 9.gunde. Hamileyim ama emin olamadım sonuç Yüksek değil gibi7. gun cok erken degil mi cnm. bugun kacinci gundesin istrsen kan ver. insallah hayirlisi ile pozitifi gorursun tatlim.
Gen aşırı yine yaptır takip et sakın ihmal etme.Can'ım bugun kan testi yaptım 9.gun blast transferinden sonra sonuç 22 çıktı.aslında gebe görünüyorum ama bana düşük geldi biraz
Kaçıncı gün embriyosu eğer 5.gün embriyosu ise seni üzmek istemem ama Kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir o yüzden hun aşırı kan testini yaptır değer artışına bakalimCan'ım kan verdim sonuç 22 9.gunde. Hamileyim ama emin olamadım sonuç Yüksek değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?