- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 39
Kızlar topigin kurucusu yok ortada bugün test yaptıracakti merak ettim.acaba Allah korusun olumsuz mu sonuç aldi acaba.genelde olmuşuz sonuç alanlar ortadan kayboluyor
inşallahhh hayırlı olur bu sefer herkes için de.hadi hayırlısı olsun bugün mi basladin. bende 5 gun oldu e strofeme başlayalı hayırlısı artik
benimde haftaya kontrol sonrada inşallah transfer yeni yıla girerken inşallah mutlu haber alırızTebrik ederim Allah kucagina almayıfa nasip etsin
Ahh bende ayni durumdayım haftaya kontrolum var
MaşaAllah ikiz mi geliyor ne
Canım merhaba hayırlı olsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız sen de :) ağrı dedin de dikkatimi çekti ne ağrısı? Estrofem mi yPti ?inşallahhh hayırlı olur bu sefer herkes için de.2günüm bugün hatta ağrı bile yaptı
Canımm şimdi verdim kan 3 saate çıkar dedi bakalım
Yok canım bekliyorum olumlu olumsuz kısmet herşeyKızlar topigin kurucusu yok ortada bugün test yaptıracakti merak ettim.acaba Allah korusun olumsuz mu sonuç aldi acaba.genelde olmuşuz sonuç alanlar ortadan kayboluyor
Sabahtan beri çok merak ettik kimse de bişey bilmeyince yani herşey olabilir diye inşallah güzel bir değer cikarYok canım bekliyorum olumlu olumsuz kısmet herşey
tedavin hayırlı olsun canımbenimde haftaya kontrol sonrada inşallah transfer yeni yıla girerken inşallah mutlu haber alırız
İnşaallah , allahım hayırlısını versin cümlemizeBence ikiz
Amin inşallahİnşaallah , allahım hayırlısını versin cümlemize
bendede baş ağrısı ve sinir yapiyo çok. nezaman kontrolun. benim 5 araliktainşallahhh hayırlı olur bu sefer herkes için de.2günüm bugün hatta ağrı bile yaptı
Benim doktorum kullanmamami tavsiye etmişti sonuç alana kadar. Böyle durumlarda doktordan doktora değişebilir ama senin kullanman şart değilse bence kullanma canımKızlar aranızda çoğu kisi olumlu haberi almis ne guzel darısı bize ben aralık transfer olacaklar gurubundayım da size sorum su transferden 12-13 gun sonra arac sürebilir miyim acaba surdunuz mu o sırada bir tehlike olur mu ?
Sorma canim cumartesi kontrol var igneler ne çabuk geçti anlamadım ama bu transferi beklemek uzun zaman aldı sanki sonda birde 12 gün öyle bekledondurulmuş embriyonun süreci geçmek bilmiyor estrofem günde 1 adet başladım offff offff
çok sağol inşallahhhCanım merhaba hayırlı olsun. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız sen de :) ağrı dedin de dikkatimi çekti ne ağrısı? Estrofem mi yPti ?
hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsınCanımm şimdi verdim kan 3 saate çıkar dedi bakalım
seninde hayırlı olsun az kalmış bikaç gün sonra tamamdır mutlu haber gelir inşallahKızlar bugün transfer sonrası 6. günüm. ne kadar zor beklemek
tedavin hayırlı olsun canım
Transfere araç sürerek gittim ve döndüm test gününe kadar da araç kullandım sorun olmadiKızlar aranızda çoğu kisi olumlu haberi almis ne guzel darısı bize ben aralık transfer olacaklar gurubundayım da size sorum su transferden 12-13 gun sonra arac sürebilir miyim acaba surdunuz mu o sırada bir tehlike olur mu ?
Hadi güzel haberler alicaz inşallahCanımm şimdi verdim kan 3 saate çıkar dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?