2016 Kasım tüp bebek

Kızlar günaydın.. bu bhcg kaç olmalı.. ne zman risk olmaktan çıkıyo.. 12. gün 76 çıktı.14.gün 192 oldu.16.gün 461 ... ama p tesi tekrar istendi. ne zmana kadar böyle olacak.. yeter nokta neresi bilen var mı..

İnşallah kuzum benm inşallah bizde ilk denememizde alırız bebegimizi bu arada kandiliniz mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah bu güzel günün hürmetine

kizlar 25 kasim do durulmus embriyo transferim oldu 4 kasimda test yaptirdim 9.gun 51 11.gun 135 13.gun 405 cikto baska test yapma dediler.20 aralikta ultrasyon randevum var.degerlerim nasil kese gorunur ins.6.denemem bu

kizlar 25 kasim do durulmus embriyo transferim oldu 4 kasimda test yaptirdim 9.gun 51 11.gun 135 13.gun 405 cikto baska test yapma dediler.20 aralikta ultrasyon randevum var.degerlerim nasil kese gorunur ins.6.denemem bu
Görünür canım inşallah kese hemen hemen aynı haftalardayiz bana da 20 aralık kontrol verdiler

beklemek zordaha once iki hamileligim dusuk ve kurtajla sonuclandi korkuyorum.sizin degerleriniz nasil
İnşallah kayiplariniz cennete girmenize vesile olur.bunu da Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı ve Salih evlat olmasını nasip eder. Benim değerlerim de hemen hemen aynı sizinle

Tebrik ederim, Sağlıkla al bebeğini kucagına, benimde dondurulmuşum var, hangi ilaçları kullandınız , neler yaptınız,

Tebrik ederim, Sağlıkla al bebeğini kucagına, benimde dondurulmuşum var, hangi ilaçları kullandınız , neler yaptınız,
jel bide estofrem kullandim adetten 2 hafta so ra transferim oldu simdi 20 araligi bekliyorum.ons evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Tebrik ederim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza versin. Endişelenmeyin hamileliğiniz normal, eğer hamile olmasaydınız sonuçlar ikiye bile katlanmazdı. Herşey yolunda gözüküyor. Artık rahatlayabilirsiniz:)

cok tesekur ederim ins iyidir 20 kasimi sabirsizlikla bekliyorum.rabbim kucagimizi bos birakmasin

cok tesekur ederim valla yorumlariniz icimi rahatlatti.ins bu yolda hepimiz muaffak oluruz

Ben de sizleri takip ediyorum 4 gündür. Hem de manyak gibi :) Dondurulmuş tek yumurta ile yaptırdık. Yaş 39 kısmetse tutar diyorum. Annem çiçeklerini bile büyümeye tatlı dille ikna ederdi. Neden olmasın? Bu konuda bir sürü yayın okudum. Hiç bir seferin diğeri ile bir alakası yokmuş. Ben de test yaptıracağım günü hem heyecanla hem de korkuyla bekliyorum. Sizleri okudukça iyi haberlerinizi aldıkça rahatlıyorum.

ne guzel anlatmissiniz dogru gercekten biseye inanmak pozitif dusunmek onemli ama iste onceki olumsuzluklar akildan cikmiyor.bu 6.denemem artik korkum bundan

rabbim hepimizin yuzunu guldursun test gununuz nezaman rabbim kucagumiza almayi nasip etsin ins

8 Aralık transfer, 20 Aralık test günü. Yaşınız o kadar genç ki bünyeniz nasıl mucizeler yaratır inanamazsınız.
Benim geçen sene birden bir ilaç yüzünden ağır epilepsi nöbetlerim oldu. Çok ağır ilaçlar kullanıyordum. Buna rağmen öyle ağır bir nöbet geçirdim ki ambulansta bu hastalıkla asla çocuk sahibi olamayacağım diye ağlıyordum. Hastalığın başlangıç sebebini 3 nörolog çözemedi. Kendim İngilizce forumları makaleleri okumaya başladım. Efedrin diye bir maddeyi buldum. Nurofen ve aferin de var. Ben de o dönem griptim bir de malum patlamalar oluyordu. Çok üzülmüştüm ve nöbetler başladı. Yoldan geçerken Medipolde bir Nörolog buldum. Tamamen tesadüf gittiğim 4. Nörolog kendisine nurofen kullandığımı söyledim. Hemen ahhh dedi. Şakın kullanmayın efedrin var burun spreyi bile kullanmayın dedi. Tamamdır sebebi bulduk dedim. Peki tedavi ? 1 doz 2 doz 3 doz keppra sırayla denendi. Hamilelik için uygun ilaçlar sınırlıymış. 3doz Maksimum dozmuş keppra için. Nöbetler dişimi kırmayacağım ölçüde azaldı ama hala ağır bir biçimde mevcuttu. Nörolog ben bunu kontrol altına alıcam, önce sizin niye çocuğunuz olmadı onu çözelim dedi. Ben de bu durumda çocuk hayal bile edemiyorum ki dedim. Merak etmeyin pek çok epileptiğin çocuğu var gerekirse yumurtanızı dondururuz dedi.
Kadın Doğuma gönderdi. Amh 0.4 fsh 16 değerlerim utanmasa menopoz çıkacakmış. Gideyim bir merkeze diye aranırken bir arkadaşım Medicanada %50 indirim alabildiği kuponları varmış sana satayım mı dedi. Önce gittik doktora görüştük tek yumurta, değerler kötü, iki kez yumurta toplayalım dedi. Olur dedik. O arada nörolog Yen'i bir ilaca başladı. İşe yaradı bıçak gibi kesildi. Yumurta toplana kadar keppra 2 doza düşürüldü. Şimdi tek doz keppra tek doz lamiktal kullanıyorum.
Yüksek kalite bir embriyomuz oldu. İki ay sonra dondurulmuş tek yumurtamla transferi yapmak istediğimi söyledim. İç güdü. Yaptım bekliyorum. Tüm engellere rağmen son 3 ayda her şey olumlu gelişti. Hayal bile edemezken umudum var... Konunun özü bir kadının isteğinin önüne hiç bir sağlık problemi engel olamaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…