Ben daha tranferden sonraki 3. Gündeyim 20 aralıkta test olacakmışım. Bu sabah 4. gün say babam say. Haberleri okumamak için buraya sardım...
Tebrik ederim:) bence yeterikadar olmuş:)Kızlar günaydın.. bu bhcg kaç olmalı.. ne zman risk olmaktan çıkıyo.. 12. gün 76 çıktı.14.gün 192 oldu.16.gün 461 ... ama p tesi tekrar istendi. ne zmana kadar böyle olacak.. yeter nokta neresi bilen var mı..
İnşallah kuzum benm inşallah bizde ilk denememizde alırız bebegimizi bu arada kandiliniz mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul olsun inşallah bu güzel günün hürmetinevalla çok güzel geliyor aynen rabbi daha fazla aratmasın uzak tutması isteyen herkesleri. ilk olduğundan tabiki endişeler hiç bişey bilmemeler. allah tekrarına muhtaç etmesin ama ikincide hepimiz daha tecrübeli oluruz ikinci bebeklere işallah
Görünür canım inşallah kese hemen hemen aynı haftalardayiz bana da 20 aralık kontrol verdilerkizlar 25 kasim do durulmus embriyo transferim oldu 4 kasimda test yaptirdim 9.gun 51 11.gun 135 13.gun 405 cikto baska test yapma dediler.20 aralikta ultrasyon randevum var.degerlerim nasil kese gorunur ins.6.denemem bu
beklemek zordaha once iki hamileligim dusuk ve kurtajla sonuclandi korkuyorum.sizin degerleriniz nasilGörünür canım inşallah kese hemen hemen aynı haftalardayiz bana da 20 aralık kontrol verdiler
İnşallah kayiplariniz cennete girmenize vesile olur.bunu da Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı ve Salih evlat olmasını nasip eder. Benim değerlerim de hemen hemen aynı sizinlebeklemek zordaha once iki hamileligim dusuk ve kurtajla sonuclandi korkuyorum.sizin degerleriniz nasil
Tebrik ederim, Sağlıkla al bebeğini kucagına, benimde dondurulmuşum var, hangi ilaçları kullandınız , neler yaptınız,kizlar 25 kasim do durulmus embriyo transferim oldu 4 kasimda test yaptirdim 9.gun 51 11.gun 135 13.gun 405 cikto baska test yapma dediler.20 aralikta ultrasyon randevum var.degerlerim nasil kese gorunur ins.6.denemem bu
jel bide estofrem kullandim adetten 2 hafta so ra transferim oldu simdi 20 araligi bekliyorum.ons evlatlarimizi kucagimiza alirizTebrik ederim, Sağlıkla al bebeğini kucagına, benimde dondurulmuşum var, hangi ilaçları kullandınız , neler yaptınız,
Tebrik ederim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza versin. Endişelenmeyin hamileliğiniz normal, eğer hamile olmasaydınız sonuçlar ikiye bile katlanmazdı. Herşey yolunda gözüküyor. Artık rahatlayabilirsiniz:)kizlar 25 kasim do durulmus embriyo transferim oldu 4 kasimda test yaptirdim 9.gun 51 11.gun 135 13.gun 405 cikto baska test yapma dediler.20 aralikta ultrasyon randevum var.degerlerim nasil kese gorunur ins.6.denemem bu
beklemek zordaha once iki hamileligim dusuk ve kurtajla sonuclandi korkuyorum.sizin degerleriniz nasil
cok tesekur ederim ins iyidir 20 kasimi sabirsizlikla bekliyorum.rabbim kucagimizi bos birakmasinTebrik ederim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza versin. Endişelenmeyin hamileliğiniz normal, eğer hamile olmasaydınız sonuçlar ikiye bile katlanmazdı. Herşey yolunda gözüküyor. Artık rahatlayabilirsiniz:)
cok tesekur ederim valla yorumlariniz icimi rahatlatti.ins bu yolda hepimiz muaffak oluruzHer zaman güzel olanı düşünelim. Böyle bir durumda haberleri kapatıp romantik filmler falan izlemek lazım. Ben bu sefer sizin muvaffak olacağınıza inanıyorum.
cok tesekur ederim valla yorumlariniz icimi rahatlatti.ins bu yolda hepimiz muaffak oluruz
ne guzel anlatmissiniz dogru gercekten biseye inanmak pozitif dusunmek onemli ama iste onceki olumsuzluklar akildan cikmiyor.bu 6.denemem artik korkum bundanBen de sizleri takip ediyorum 4 gündür. Hem de manyak gibi :) Dondurulmuş tek yumurta ile yaptırdık. Yaş 39 kısmetse tutar diyorum. Annem çiçeklerini bile büyümeye tatlı dille ikna ederdi. Neden olmasın? Bu konuda bir sürü yayın okudum. Hiç bir seferin diğeri ile bir alakası yokmuş. Ben de test yaptıracağım günü hem heyecanla hem de korkuyla bekliyorum. Sizleri okudukça iyi haberlerinizi aldıkça rahatlıyorum.
rabbim hepimizin yuzunu guldursun test gununuz nezaman rabbim kucagumiza almayi nasip etsin insBen de sizleri takip ediyorum 4 gündür. Hem de manyak gibi :) Dondurulmuş tek yumurta ile yaptırdık. Yaş 39 kısmetse tutar diyorum. Annem çiçeklerini bile büyümeye tatlı dille ikna ederdi. Neden olmasın? Bu konuda bir sürü yayın okudum. Hiç bir seferin diğeri ile bir alakası yokmuş. Ben de test yaptıracağım günü hem heyecanla hem de korkuyla bekliyorum. Sizleri okudukça iyi haberlerinizi aldıkça rahatlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?