Muhtemelen garanti olsun diye seni öyle cagirmistir. Cunku kalp atışı genellikle 6. Haftadan itibaren duyuluyormus. Ben keseyi görüp bir daha kalp atisi duymaya gidecekmisim gibi geliyor. Doktorum sabırsızlığıma dayanamamis olabilirBenim de 1 aralık ti beni de 20 araliga çağırdı bende meraktan oluyorum niye benin bu kadar geç çağırdı ne insafsız doktor bu yaaaa
kontrole ege tüp bebeğe mi gidiyorsun cnmBenim de 2 embriyo konulmuştu bir tane tuttu buna da şükürler olsun.persembe kalp atışı için gidecegiz Allah nasip ederse
Amiin ulrtasondan da güzel haberlerinizi bekliyorum:)
Ne güzel bebişlerin hayırlı olsun tekrardan canımmiki keseyi gördük ama daha kalp atışı için erken dedi. Tekrar 26'sına çağırdı
iki keseyi gördük ama daha kalp atışı için erken dedi. Tekrar 26'sına çağırdı
Canım merhaba :) fazla giremiyorum işyerinde yoğunluk var bu arada biz bebeği gördük kalp atışını dinledik çok şükür :) 6+3 bugün itibariyle :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo
Evet canım oraya gidiyorum ilk kese için gittik yarın da kalp atışı için gidecegiz.sonrs da doktorum perientolog ayarlayalım dedi.kontrole ege tüp bebeğe mi gidiyorsun cnm
ikiz miydi.. levi hoca mı yapıyo gebelik kontrolünü deEvet canım oraya gidiyorum ilk kese için gittik yarın da kalp atışı için gidecegiz.sonrs da doktorum perientolog ayarlayalım dedi.
Kaç gündür bakamadım foruma kanamam oldu düşük tehlikesi ile yatıyorum malesef. Sen iyisindir umarım.
İki idi fakat 1 tane kese oluştu. Ben levi hocanın muayenehanesi ne gidiyordum.her şeyi o yaptı. Muayene yi de o yapıyor evet.ikiz miydi.. levi hoca mı yapıyo gebelik kontrolünü de
Inşallah sağlıkla kucağına alırsınİki idi fakat 1 tane kese oluştu. Ben levi hocanın muayenehanesi ne gidiyordum.her şeyi o yaptı. Muayene yi de o yapıyor evet.
Allah r siz olsun saolasin.insallah sen de sağlıkla kucağına alirsinInşallah sağlıkla kucağına alırsın
evet duydum canım ama bır gun once az bı kanama oldu agrım var pıhtı olusmus kesede yatıyorum insallah bısey olmaz
Geçmiş olsun canımevet duydum canım ama bır gun once az bı kanama oldu agrım var pıhtı olusmus kesede yatıyorum insallah bısey olmaz
Allah korusun inşallah canım yat dinlen iş filan yapmaKaç gündür bakamadım foruma kanamam oldu düşük tehlikesi ile yatıyorum malesef. Sen iyisindir umarım.
İyiyim tatlım bende hiç yazmıyosunuz eskisi gbi merak ettim bende sizleri iyi bak kendine arada yazCanım merhaba :) fazla giremiyorum işyerinde yoğunluk var bu arada biz bebeği gördük kalp atışını dinledik çok şükür :) 6+3 bugün itibariyle :) sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo
Bu arada pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum
Negatif alan arkadaşlara inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif sonuç almalarını diliyorum
aaaa tebrikler cok sevindim kalb atışlarını duymama. ins kanamaya geçer gider güzel bir hamilelik gecirirsinevet duydum canım ama bır gun once az bı kanama oldu agrım var pıhtı olusmus kesede yatıyorum insallah bısey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?