2016 Kasım tüp bebek

Her kim evlat hasreti çekiyorsa Rabbim sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar la kucağını ve yuvasını doldursun akşam hep böyle dua ettim

Kızlar bu gün muayene gittim estrofem kullanıyordum ona devam et dedi birde progestan verdi ama ağiz yoluyla değilde vaginal yoldan kullanacaksin dedi cuma transferim olacak dua edin inşaAllah:)birde bu şekilde kullananlar varmı ikisini birden ne gibi yân etkileri oluyor

Forumdaki ilk mesajıma size cevap vererek başlayım :)
Aynı ilaçları bende kullandım ve hiç yan etkisi olmadı bende. Tek sorun progestan'ı günde 3 kez aldığım için ve çalıştığım için yerleştirdikten sonra masama gidene kadar kayması oluyordu. Umarım sizde benim gibi hemencecik mutlu sonuca ulaşırsınız :)

bugun yaptirdim 2938 cikti degerim

Teşekkür ederim canım benim inşaAllah

Merhaba hanımlar,
Transferden sonra 5. gündeyim biraz bulantım var. Değişik bir de kasık sancısı gibi bir şey oluyor. Bunlar iyiye işaret olabilir mi?

Merhaba hanımlar,
Transferden sonra 5. gündeyim biraz bulantım var. Değişik bir de kasık sancısı gibi bir şey oluyor. Bunlar iyiye işaret olabilir mi?

bulantı ilaç kaynaklı olabilir. bende uykudan uyandıracak kadar çok şiddetli bir kasık ağrısı olmuştu ve çok şükür ki tutundu. Yarında inşallah ultrasonda göreceğiz :) Darısı başına

Ne kadarlık oldu tahlilden kaç gün sonra ultrasona cagirdi

Kan tahlili 2 Aralık'tı. 12 gün sonrasına çağırdı :) 2 embiryo transfer edildi. Şu an meraktan ölüyorum 1 mi 2 mi diye
Benim de 1 aralık ti beni de 20 araliga çağırdı bende meraktan oluyorum niye benin bu kadar geç çağırdı ne insafsız doktor bu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…