Grip olunca niye erteliyor ki ilaç kullanabilion mu grip için ya o ârada catlarlarsa nolacakBenim tedavinin 7.günü adetimin 11.günü bugün anesteziye göndereceklerdi opü için ama grip olduğum için göndermedi yarın gideceğim sanırım inşAllah gribim geçer yoksa ertelerlermiş çok üzülürüm ya 10 tane yumurtam oluşmuş okadar iğne ilaç zahmet
Başladınız mı tedaviyeorayla görüştük cok tatlı bir doktor vardı ilgilendi ama ben bayan doktor istiyorum pembe mavi ile de görüştük
geçen ay orhan beyle görüştük pembe mavide. çok güven verdi ancak sonradan bayan doktor istediğime karar verdim nevin hanımdan randevu aldık daha tanışamadım ama onda yaptırıcam 11- 12 kasım gibi başamak gerkiyorBaşladınız mı tedaviye
o yoktu biz gittiğimizde bilemiyorum açıkcası nasıldır bilgi bulamadım pek. bi daha da gitmedik.nevin hanım hakkında dha bilgi sahibi oldumÖzer KUTLU benim doktorum çok iyi anlattı herkes umarım öyledir :) Ayşe hanım da var sanırım orda bayan doktor
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)geçen ay orhan beyle görüştük pembe mavide. çok güven verdi ancak sonradan bayan doktor istediğime karar verdim nevin hanımdan randevu aldık daha tanışamadım ama onda yaptırıcam 11- 12 kasım gibi başamak gerkiyor
siz başladınız mı problem neydiHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Evet başladık 7 gün oldu iğneleri kullanıyorum bende . eşimde sprem azlığı varsiz başladınız mı problem neydi
hemen hemen aynı durumEvet başladık 7 gün oldu iğneleri kullanıyorum bende . eşimde sprem azlığı varSizin problem nedir
Yaşınız kaçhemen hemen aynı durum
benimde öyle canım iğneden sanırımKızlar bende başladım tedaviye dun itibariyle ikinci ignemi olacam bugün ama karnim yani kasiklarimda dolgunluk var gibi hissediyorum
Benimde bugun transferim oldu. 3 tanesi dollenmisti doktorum 3unude transfer edelim mi dedi? Tamam dedim şimdi 3ude içimde ama korkuyorum 3uz olursa diye ☺ 2 tanesi 1a grade 1 tanesi 2a grade dedi. 15 kasim testBenim 8 tane den 5 tanesi dollendi, 4 tanesi kaliteliydi ve 3. Gunde donduruldu. 2 regl gecmesini bekledi doktorum, yumurtaliklarim sismisti opu sonrasicok sukur bugun 2 tane transfer yapilacak. Ne guzel beraber sayalim :))
Insallah 3 bebegimde icimde şimdi bakalim nasipte ne var ☺ Rabbim yuzlerimizi güldürsünYarın güzel bir gün olacak alacaksın yavrunu kucağına inşallah ..
Endimetrium kaç olması gerekiyor benim 8li bişeydi bugünKizlar bugun transferim oldu 3 embriyo 3. Gunde transfer edildi. 2 tane 1a grade 1 tane 2a grade transfer edildi. Endimetriumu sordum bakti 16 mm cok iyi dedi. Kizimda 17 idi. Insallah üçüz olmaz sagliklari acisindan ama ikize raziyim. Hayirlisi Allahtan
Bu arada Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :)Kizlar bugun transferim oldu 3 embriyo 3. Gunde transfer edildi. 2 tane 1a grade 1 tane 2a grade transfer edildi. Endimetriumu sordum bakti 16 mm cok iyi dedi. Kizimda 17 idi. Insallah üçüz olmaz sagliklari acisindan ama ikize raziyim. Hayirlisi Allahtan
Benimde bugun transferim oldu. 3 tanesi dollenmisti doktorum 3unude transfer edelim mi dedi? Tamam dedim şimdi 3ude içimde ama korkuyorum 3uz olursa diye ☺ 2 tanesi 1a grade 1 tanesi 2a grade dedi. 15 kasim test
Benimde pazartesi ya da salı yumurta toplamı olcak cumartesı gunu belli olcak çok heyecanlıyım :)Haydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)
İkiz olsa keşkeee :)Haydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)
Benimde pazartesi ya da salı yumurta toplamı olcak cumartesı gunu belli olcak çok heyecanlıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?