2016 Kasım tüp bebek

Grip olunca niye erteliyor ki ilaç kullanabilion mu grip için ya o ârada catlarlarsa nolacak

Başladınız mı tedaviye
geçen ay orhan beyle görüştük pembe mavide. çok güven verdi ancak sonradan bayan doktor istediğime karar verdim nevin hanımdan randevu aldık daha tanışamadım ama onda yaptırıcam 11- 12 kasım gibi başamak gerkiyor

Özer KUTLU benim doktorum çok iyi anlattı herkes umarım öyledir :) Ayşe hanım da var sanırım orda bayan doktor
o yoktu biz gittiğimizde bilemiyorum açıkcası nasıldır bilgi bulamadım pek. bi daha da gitmedik.nevin hanım hakkında dha bilgi sahibi oldum

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsınız :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Kızlar bende başladım tedaviye dun itibariyle ikinci ignemi olacam bugün ama karnim yani kasiklarimda dolgunluk var gibi hissediyorum

Benim 8 tane den 5 tanesi dollendi, 4 tanesi kaliteliydi ve 3. Gunde donduruldu. 2 regl gecmesini bekledi doktorum, yumurtaliklarim sismisti opu sonrasi cok sukur bugun 2 tane transfer yapilacak. Ne guzel beraber sayalim :))
Benimde bugun transferim oldu. 3 tanesi dollenmisti doktorum 3unude transfer edelim mi dedi? Tamam dedim şimdi 3ude içimde ama korkuyorum 3uz olursa diye ☺ 2 tanesi 1a grade 1 tanesi 2a grade dedi. 15 kasim test

Kizlar bugun transferim oldu 3 embriyo 3. Gunde transfer edildi. 2 tane 1a grade 1 tane 2a grade transfer edildi. Endimetriumu sordum bakti 16 mm cok iyi dedi. Kizimda 17 idi. Insallah üçüz olmaz sagliklari acisindan ama ikize raziyim. Hayirlisi Allahtan

Endimetrium kaç olması gerekiyor benim 8li bişeydi bugün

Bu arada Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :)

Benimde bugun transferim oldu. 3 tanesi dollenmisti doktorum 3unude transfer edelim mi dedi? Tamam dedim şimdi 3ude içimde ama korkuyorum 3uz olursa diye ☺ 2 tanesi 1a grade 1 tanesi 2a grade dedi. 15 kasim test

Haydi hayirlisi :) ben de simdi eve geldim. 2 tane transfer edildi. Allahin izni ile hersey yolunda olacak. Kismetin onune gecilmezmis üçüz olur ikiz olur ayyy ne guzel :)

Benimde pazartesi ya da salı yumurta toplamı olcak cumartesı gunu belli olcak çok heyecanlıyım :)

Tahmin edebiliyorum :) hep olumlu dusunmeye calis. Cok ise yariyor. Bir de kaderin onune gecilmiyor. Olumlu dusunup dua edip bekleyecegiz. Az kalmis opu islemi biraz zahmetli gibi gozukse de bence en kolay kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…