- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Hayirli olsun. Benimde ilk 4tu sonra 5 oldu ama opuda 4 tanesi işlem gördü 3u dollendi yarin insallah transferim olacakbende bugun başladım kızlar tedaviye 4 yumurta var gözüken 237,5 doz uygulucam hakkımızda hayırlısı.
Hadi insallah birlikte gün sayalim. Sizin kac yumurta dollendi. 3. Gun transferi mi olacakBende :) tabii once yarin transfer. Sanirim ayni gunlerde ayni durumlarda olacagiz. Insallah sonunda guzel haberleri aliriz :)
Tabiki,inşallah pozitfi,görürüz hayırlı si ile,,sanki,karnim agrimaya basladi,gbi,,ne,bileyim bi,umit iste,,,diomki inatci cikti,bu,benimle olacaktir inşallah, ,ama,ben,8,ine kadar beklicegimi sanmiom malesef mutlaka kan testi yaptircamAynen aynen inşAllah bitanecik olsun benim olsun tutsun da bana yeter duamız bu tabi senin içimdeki de sana tutunacaktır inşAllah en zor günler bence transferden sonraki günler nasıl sabredeceğiz test gününe kadar bilmiyorum okadar çok korkuyorum ki ama umudumuzu ne olursa olsun kaybetmeyeceğiz
HAyırlı olsun tatlim transferin katil aramiza hos geldinHayirli olsun. Benimde ilk 4tu sonra 5 oldu ama opuda 4 tanesi işlem gördü 3u dollendi yarin insallah transferim olacak
İnşallah canim benimde negatif aşılama sonta dogal hamike,kaldim gelismedi kurtaj oldum ustune tup denedik,negatif, ,simdi,ikinci,tupum,,,,ama,bizim genetik şükür temiz cikti,,bende ise pihtilasmaevet ilk deneme.Daha önce doğal yolla iki kez hamile kaldım ama 7. haftada kalpleri durduğu için kaybettim.Sonrada bir daha hamile kalamadım,eşimde morfoloji bozukluğu çıktı.Bizde tüp bebek denemeye karar verdik.İnşallah hepimizin kucağı bebekle dolar...
Yarın güzel bir gün olacak alacaksın yavrunu kucağına inşallah ..Hayirli olsun. Benimde ilk 4tu sonra 5 oldu ama opuda 4 tanesi işlem gördü 3u dollendi yarin insallah transferim olacak
Yaptirdim canim...Pihtilasma var ama normal boyuttaymıs,gerci ben yinede corasprin kullaniyorum.ins. bebis olurda ben iğne olmaya razıyımCanım sen genetik faktör testlerini yaptırdın mı kan pıhtılaşman olabilir ondan düşmüş olabilirler Yen'i hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanıyorsun ve hiç birşey olmuyor kardeşimden biliyorum
Cok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olurIn
İnşallah canim benimde negatif aşılama sonta dogal hamike,kaldim gelismedi kurtaj oldum ustune tup denedik,negatif, ,simdi,ikinci,tupum,,,,ama,bizim genetik şükür temiz cikti,,bende ise pihtilasma
İnşallah canim rabbim sesinizi seslerinizi duysun inşallahCok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olur
Merhaba, inşallah dediğiniz gibi tüp bebek çare olur da_Cok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olur
Inşallah tüp bebek çare olur_ Siz de ve burdaki tüm arkadaşlar da anne olur.Cok sükür bizimde kromozom ve genetik testleri iyi cikti.Esimde sadece morjoloji bozuk umarim tup bebek caremiz olur
Hadi insallah birlikte gün sayalim. Sizin kac yumurta dollendi. 3. Gun transferi mi olacak
Günaydın hadi kızlar kuzununannesi ozelif35 açılışı yapın arkanızdadan da bizler geliyoruzBenim 8 tane den 5 tanesi dollendi, 4 tanesi kaliteliydi ve 3. Gunde donduruldu. 2 regl gecmesini bekledi doktorum, yumurtaliklarim sismisti opu sonrasicok sukur bugun 2 tane transfer yapilacak. Ne guzel beraber sayalim :))
merhaba ben bursadayımhepiniz İstanbul dan mısınız Bursa da olan yok mu
ben de nereye gidiyorsunuzmerhaba ben bursadayım
Eurofertil e gidiyorum sen nereye gidiyorsunben de nereye gidiyorsunuz
orayla görüştük cok tatlı bir doktor vardı ilgilendi ama ben bayan doktor istiyorum pembe mavi ile de görüştükEurofertil e gidiyorum sen nereye gidiyorsun
Özer KUTLU benim doktorum çok iyi anlattı herkes umarım öyledir :) Ayşe hanım da var sanırım orda bayan doktororayla görüştük cok tatlı bir doktor vardı ilgilendi ama ben bayan doktor istiyorum pembe mavi ile de görüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?