2016 Kasım tüp bebek

Bende film vs izliorum,,,hadi inşallah bende guzel haberler alirim hepimiz kacinci gununuzdesiniz tedavinin hangi asanasi
Benim tedavinin 7.günü adetimin 11.günü bugün anesteziye göndereceklerdi opü için ama grip olduğum için göndermedi yarın gideceğim sanırım inşAllah gribim geçer yoksa ertelerlermiş çok üzülürüm ya 10 tane yumurtam oluşmuş okadar iğne ilaç zahmet

Canım sen genetik faktör testlerini yaptırdın mı kan pıhtılaşman olabilir ondan düşmüş olabilirler Yen'i hamileliklerinde kan sulandırıcı kullanıyorsun ve hiç birşey olmuyor kardeşimden biliyorum

haklsıın canım sabır ısteyen bır yol hıccc uzulme tek duan saglıklı yumoslar olsun dollensın bolunsun bu olsun...benımd 10 tane ıdı hersey yolundaydı 1 i bolundu suan ıcımde

haklsıın canım sabır ısteyen bır yol hıccc uzulme tek duan saglıklı yumoslar olsun dollensın bolunsun bu olsun...benımd 10 tane ıdı hersey yolundaydı 1 i bolundu suan ıcımde
Aynen aynen inşAllah bitanecik olsun benim olsun tutsun da bana yeter duamız bu tabi senin içimdeki de sana tutunacaktır inşAllah en zor günler bence transferden sonraki günler nasıl sabredeceğiz test gününe kadar bilmiyorum okadar çok korkuyorum ki ama umudumuzu ne olursa olsun kaybetmeyeceğiz

Merhaba arkadaşlar_ inşallah ben de bu ay tüp bebeye başlayacağim, Allah'in izni ile. Yarın adet günüm. Çok heyecanliyim, önceden düşüklerim de olduğu için çok korkuyorum...,
Ilk tedavim..Rabbim hepimize , tüm hasret çekenlere sağlıkli ve hayırlı evlat nasip etsin_ inşallah

Hayırlı olsun guzel sonuclansin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…