Bende ginera kullaniyorum cok fazla gogus hassasiyetim olustu sizdede oldumu banami yan etki yapti acababenimde ginera dogum kontrol hapindan 10 tane kaldı ve 11 kasım da randevum var ogun iyne yapılacak göbekten yumurta olusmasin diye. sonra nezaman cagirir bilmiyorum
yok canim bende olmadi.Bende ginera kullaniyorum cok fazla gogus hassasiyetim olustu sizdede oldumu banami yan etki yapti acaba
bende olmadı ama kilo artışı varBende ginera kullaniyorum cok fazla gogus hassasiyetim olustu sizdede oldumu banami yan etki yapti acaba
sanırım birkaç gün aralıklarla üçümüzün transferleri olacak burda birbirimize destek olalım :)Banada duruma gore 5-1o aralik arasinda olur dedi bekliyorum baklm zamanda gecmiyo
Senin baya varmis bende az diye endiseleniyorum ama doktoruma da güveniyorum vardir bi bildigiBen de progestan sabah ogle aksam 2 tane fitil seklinde, estrofem gunde 4 defa, ecopirin 1 defa, vinalac vitamin 1 defa, gun asjri progestan igneve hergun clexane igne.. Epeyce varmis benim
Heyecandan bişey hissedemezsin ve her ağrıyı acaba diye düşünürsün en zor kısmı bu bekleme süreci rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canımKIzlar benimde transferimin 4. Günü hem korku hem heyecan var hemde hiç bir belirti hissetmiyorum sizde de öyle mi
Senin baya varmis bende az diye endiseleniyorum ama doktoruma da güveniyorum vardir bi bildigi
2.embrıyomda transfer edıldı geldım.artk ıcımde 2tane var bırı dondurulmus ınsallah benı bırakmazlar guzel sonuclar alırız.buarada ben 2tedavımdede progesteron ıgne kullanıodım bu defa yok ssadece vajınal jel var bende bırde estrofem hıc ılac vermedıler folık asıt bıle bısey yazmamıslar kafam karıstı
doktorla tekrar konusamadm ama hemsıre gerek yok ılaclarına devam et yeter dedı cok farklı budefa hersey bende hayırlısı olaun artık 15 kasımı beklıycem heyacanla umutlaaaHayirli olsun. Guzel guzel tutunsunlar insallah :) Transfer sonrasi doktorunuzla gorusme imkaniniz oldu mu? Eger olmadiysa isterseniz sorun iciniz rahat etsin.
Hayirlisi ile güzel sonuçlar alın bize de umut olun minnaklar bırakmasin annelerini2.embrıyomda transfer edıldı geldım.artk ıcımde 2tane var bırı dondurulmus ınsallah benı bırakmazlar guzel sonuclar alırız.buarada ben 2tedavımdede progesteron ıgne kullanıodım bu defa yok ssadece vajınal jel var bende bırde estrofem hıc ılac vermedıler folık asıt bıle bısey yazmamıslar kafam karıstı
tesekkur ederım canım ınsallah bu defa bırakmazlar burdakı bekleyen herkes dualarımdaHayirlisi ile güzel sonuçlar alın bize de umut olun minnaklar bırakmasin annelerini
Sağol canım cümlemizin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHeyecandan bişey hissedemezsin ve her ağrıyı acaba diye düşünürsün en zor kısmı bu bekleme süreci rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım
merhaba bende yapmıyor canımGonal f uyku yaptımı arkadaşlar sizde
Kaçıncı iğnen canımmerhaba bende yapmıyor canım
15 kasimi 3 kisi bekliyoruz sanirimdoktorla tekrar konusamadm ama hemsıre gerek yok ılaclarına devam et yeter dedı cok farklı budefa hersey bende hayırlısı olaun artık 15 kasımı beklıycem heyacanla umutlaaa
11 . günüm canım yanısıra lucrın de vurunuyorumKaçıncı iğnen canım
hayirli olsun insallah guzel haberlerini aliriz Allah yardimcin olsun gun gun anlat yasadiklarini bize :)2.embrıyomda transfer edıldı geldım.artk ıcımde 2tane var bırı dondurulmus ınsallah benı bırakmazlar guzel sonuclar alırız.buarada ben 2tedavımdede progesteron ıgne kullanıodım bu defa yok ssadece vajınal jel var bende bırde estrofem hıc ılac vermedıler folık asıt bıle bısey yazmamıslar kafam karıstı
saol canım ınsallah oyle cok yasadıklarıma da takmak ıstemıyorm acıkcası bu 3.transferm oncekılerde neler hıssetmıstım neler olmadı cok umutlı da olmak ıstemıorm cok uzuluyorum sonraZaten olmazsa vazgeccem bu sevdadan allah ne ısterse o olsun herkesn kalbındekı olsun ınsallahhayirli olsun insallah guzel haberlerini aliriz Allah yardimcin olsun gun gun anlat yasadiklarini bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?