2016 Kasım tüp bebek

Benim cuma günü yumurta toplandı bugünde transfer yapıldı şimdi beklemedeyim canım
Hayırlısı ile tutunur inşallah minnagın tedavi nasıldı kaç yumurta toplandı kaçi döllendi kusura bakma çok soru sordum gibi

Hayırlısı ile tutunur inşallah minnagın tedavi nasıldı kaç yumurta toplandı kaçi döllendi kusura bakma çok soru sordum gibi
Amin inşaallah tabi sorabilirsin canım benim ilk denemem 14 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi bunlardan en iyilerinden bir tanesi transfer edildi .. ama zaman çabuk geçiyor inşaallah seninde her sürecin güzel geçer

Kızlar benimde yarın transferim 5 yumurta toplanmıştı rabbime şükür 4 ü döllenmiş 3.gün embriyosu olarak transfer olacaklar acaba iki tane koyar mı transfer de anestezi oluyor mu nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz bu arada topiğimiz de kaç hamiş var Y Yellu çok tebrikler rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede biran önce aynı haberi almak nasip olsun inşAllah

Amin inşaallah tabi sorabilirsin canım benim ilk denemem 14 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi bunlardan en iyilerinden bir tanesi transfer edildi .. ama zaman çabuk geçiyor inşaallah seninde her sürecin güzel geçer
Ne zaman test günün inşAllah pozitifi göreceğiz hep beraber sizde sorun neydi acaba

Ne zaman test günün inşAllah pozitifi göreceğiz hep beraber sizde sorun neydi acaba
Amin inşaallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz benim eşimde sperm sayısı 6 milyon hareketlilikte azdı önce varikosel dediler ameliyat oldu bi umut artar diye 10 ay bekledik 9 milyon oldu ama sonra yine düştü bu arada da bende de 2 cm ve 1 cm çikolata kisti çıktı sonra baktıkki 15 Ay olmuş normal yolla gebe kalamıyorum tedaviye başladık işte böyle inşaallah güzel sonuçlanır
21 kasım da test günüm bana biraz geç gibi geldi ama doktorum o zman gelmemi istedi bende bişey demedim

Cnm hayirli olsum simdiden. korkma 3 dakikada bitiyor jinekojik muayene gibi anlamiyorsun hic bisey. 35 yas ustu iki konuyor. hadi hayirlisi olsun hakkinda tatlim. guzel sonuclarin olsun

Transfer çok kolay bi işlem hiç korkulacak bişey yok aynı rutin muayene gibi bişey anlamayacağına eminim rahat ol herşey güzel olucak

Merhaba kizlar bende yarin sabah dondurulmus embriyo transferi yapilacak ancak bildiginizz uzere cozuldukten sonra belli olacak konulup konulmayacagi. Lutfen benim icin dua edin bir fatiha yeter. Insallah hastaneden bebegimi alip gelirim. Rabbim olmayanlarin yuzunu guldursun bizlerede hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eylesin.....

O One of the twist transfet zor degil anesteziyle yapılmıyor 35 yas üstü ve basarisiz denemelere 2 konuluyor ben 28 yasindayim ama 3 embriyo transferi oldum ☺ çünkü erken rezevr yetmezligi var
Hayırlısı olsun inşAllah gönlünden kaç tanesi geçiyorsa tutsun bu durumda bana bir tane transfer edecek ikiz çok isterim ama hayırlısı olsun

Okudum Rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla nasip etsin ins

Gndn kızlar bilgisi olan varsa cevaplasin lütfen dun kontrolde endometrium 13.8mm ölçüldü daha ignemin 5. dozunda bu kadar kalın olması normal mi aklıma takildi

Allah yardımcın olsun canım okudum Fatiha inşaallah bebişinle dönersin evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…