Evet cnm insallah Rabbim saglikla mujdeli haberleri almamimizi nasip etsin insallah.Mutlaka oluyor şişlik canım. Çok rahatsız edici değilse sıkıntı yok. İyi düşün iyi olsun
Amin canım benim. Güzel günlere doğsun güneşlerimiz inşallahEvet cnm insallah Rabbim saglikla mujdeli haberleri almamimizi nasip etsin insallah.
Senin ikiz mi cnm belli oldu mu hcg degerin kacti ikiz olunca daha yuksek cikiyormus sanirimAmin canım benim. Güzel günlere doğsun güneşlerimiz inşallah
Hayırlısı ile tutunur inşallah minnagın tedavi nasıldı kaç yumurta toplandı kaçi döllendi kusura bakma çok soru sordum gibi
Benim cuma günü yumurta toplandı bugünde transfer yapıldı şimdi beklemedeyim canım
Belli değil canım baya yüksek çıktı 25inde belli olcak bakalım:)Senin ikiz mi cnm belli oldu mu hcg degerin kacti ikiz olunca daha yuksek cikiyormus sanirim
6. Gun canimKaçıncı günün canım senin
Insallah Rabbim gonlundekini versin cnm hayirlisiylaBelli değil canım baya yüksek çıktı 25inde belli olcak bakalım:)
Amin inşaallahHayırlısı ile tutunur inşallah minnagın tedavi nasıldı kaç yumurta toplandı kaçi döllendi kusura bakma çok soru sordum gibi
Ne zaman test günün inşAllah pozitifi göreceğiz hep beraber sizde sorun neydi acabaAmin inşaallahtabi sorabilirsin canım benim ilk denemem 14 yumurtam toplandı 7 tanesi döllendi bunlardan en iyilerinden bir tanesi transfer edildi .. ama zaman çabuk geçiyor inşaallah seninde her sürecin güzel geçer
Amin inşaallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmazNe zaman test günün inşAllah pozitifi göreceğiz hep beraber sizde sorun neydi acaba
Cnm hayirli olsum simdiden. korkma 3 dakikada bitiyor jinekojik muayene gibi anlamiyorsun hic bisey. 35 yas ustu iki konuyor. hadi hayirlisi olsun hakkinda tatlim. guzel sonuclarin olsunKızlar benimde yarın transferim 5 yumurta toplanmıştı rabbime şükür 4 ü döllenmiş 3.gün embriyosu olarak transfer olacaklar acaba iki tane koyar mı transfer de anestezi oluyor mu nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz bu arada topiğimiz de kaç hamiş var Y Yellu çok tebrikler rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede biran önce aynı haberi almak nasip olsun inşAllah
Transfer çok kolay bi işlem hiç korkulacak bişey yok aynı rutin muayene gibi bişey anlamayacağına eminim rahat ol herşey güzel olucakKızlar benimde yarın transferim 5 yumurta toplanmıştı rabbime şükür 4 ü döllenmiş 3.gün embriyosu olarak transfer olacaklar acaba iki tane koyar mı transfer de anestezi oluyor mu nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz bu arada topiğimiz de kaç hamiş var Y Yellu çok tebrikler rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede biran önce aynı haberi almak nasip olsun inşAllah
Hayırlısı olsun inşAllah gönlünden kaç tanesi geçiyorsa tutsun bu durumda bana bir tane transfer edecek ikiz çok isterim ama hayırlısı olsunO One of the twist transfet zor degil anesteziyle yapılmıyor 35 yas üstü ve basarisiz denemelere 2 konuluyor ben 28 yasindayim ama 3 embriyo transferi oldum ☺ çünkü erken rezevr yetmezligi var
Okudum Rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla nasip etsin insMerhaba kizlar bende yarin sabah dondurulmus embriyo transferi yapilacak ancak bildiginizz uzere cozuldukten sonra belli olacak konulup konulmayacagi. Lutfen benim icin dua edin bir fatiha yeter. Insallah hastaneden bebegimi alip gelirim. Rabbim olmayanlarin yuzunu guldursun bizlerede hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eylesin.....
Allah yardımcın olsun canım okudum Fatiha inşaallah bebişinle dönersin evineMerhaba kizlar bende yarin sabah dondurulmus embriyo transferi yapilacak ancak bildiginizz uzere cozuldukten sonra belli olacak konulup konulmayacagi. Lutfen benim icin dua edin bir fatiha yeter. Insallah hastaneden bebegimi alip gelirim. Rabbim olmayanlarin yuzunu guldursun bizlerede hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eylesin.....
Senin kac gunun kaldi teste cnm ayin kacinda yapican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?