- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Genetik test tekrarlayan tüp bebek basarisizliginda yapiliyor sizin kacinci denemeniz?Selam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktorbenim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim
Aaa oyle mi, tesekkr ederim yanitladigin icin :) bizim ilk deneme canim, yaa aslinda doktor uygun gorse soylerdi diye dusundum ama yinede size sormadan gecemedimGenetik test tekrarlayan tüp bebek basarisizliginda yapiliyor sizin kacinci denemeniz?
Ne mutlu bi son hatta baslangic diyelim. Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah ve gene insallah hepimiz buradan guzel haberler veririz kac embiryo transfer edilmisti cnm ve senin sorun neydiSaol canım Allah razı olsun. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu. İlk denememizdş şükürler olsun tuttu. Bu dönemde stres kesinlikle olmamalı ama sakin ve pozitif ol lütfen. 10 günde neymiş gelir geçer. Yeterki sonu güzel olsun. Bu anlarında tadını çıkar neticede hamilesin şuanda
Ilk deneme de bakmazlar cnm 3 olumsuz denemede bakiyorlar ins ilk tedavinde anne olursunAaa oyle mi, tesekkr ederim yanitladigin icin :) bizim ilk deneme canim, yaa aslinda doktor uygun gorse soylerdi diye dusundum ama yinede size sormadan gecemedim
Amin canim benim cok sagol guzel dileklerin icin, hepimiz anne olalim bu duyguyu tadalim :) seninde kuzuna bir kardes gelsin 2. Kere anneligi tat insallahIlk deneme de bakmazlar cnm 3 olumsuz denemede bakiyorlar ins ilk tedavinde anne olursun
Bir sorunumuz yoktu canım bilinmeyen infertilite. 2 embriyo transfer edilmişti 5.gün. Darısı başına inşallahNe mutlu bi son hatta baslangic diyelim. Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah ve gene insallah hepimiz buradan guzel haberler veririz kac embiryo transfer edilmisti cnm ve senin sorun neydi
Benimde 2. gun 2 embiryo bakalim beklemedeyiz. Allah Razi olsun cnm hayirlisi insallah.Bir sorunumuz yoktu canım bilinmeyen infertilite. 2 embriyo transfer edilmişti 5.gün. Darısı başına inşallah
canm ıcme bence ıhlamur falan etkılerı cok buyuk bıtkı caylarının ben sut ısıtıp ıcıyorum hem ısınıyosn hatta dun okadar kaynar yapms kı esım üstüme dokuldu nasıl bırden ayaga kltm bacaklarm yandı ben hala ani kalktım derdindeydimMerhabalar, transfer sonrasi beslenmeye dikkat ediyoruz ama havalar soguyor malumsicak birseyler icmekte lazim. Su disinda neler iciyorsunuz ve onerirsiniz? Internetten baktim ve adacayi haric genellikle sinirli olmak kaydi ile bitki caylari onerilmis. En zararsiz olarakta ihlamur belirtilmis. Sizlerin onerisi var midir?
canım genetik test birden fazla düşüklerde istiyor dr. Eşle beraber kan veriyorsun daha önce hamileliğin oldumu benim düşüklerim oldugu için genetik test istedi benden şuan sonucu bekliyorumSelam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktorbenim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim
Mrb canım genetik test dusuklerden sonra isteniyor benimde dusugum oldu ve ysptirmistik sonuç temiz çıktı seninle aramızda bir gün var ben 6 .ignemi oldum bugün kontrolumde vardıSelam kizlar benimde ignelerde 5. Gunum, yarin doktor kontrolum var bakalim ne diyecek doktorbenim kafama takilan genetik testten bahsetmissiniz, bu nedir acaba? Benim doktorum bundan bahsetmedi, ne zman yaptirmam gerek, ben boyle birsy yaptirmadim
Bugün 8.günüm hayırlısı gelsin minnaklarKacinci günün bugun hersey yolunda gider ins
Ne güzel maşallah inşallah hayırlı sonuçlar olsun. Kaçıncı günün transferden sonra?Benimde 2. gun 2 embiryo bakalim beklemedeyiz. Allah Razi olsun cnm hayirlisi insallah.
canm ıcme bence ıhlamur falan etkılerı cok buyuk bıtkı caylarının ben sut ısıtıp ıcıyorum hem ısınıyosn hatta dun okadar kaynar yapms kı esım üstüme dokuldu nasıl bırden ayaga kltm bacaklarm yandı ben hala ani kalktım derdindeydim
cok tesekkur ederim canim, benim daha once Dusuk olmadi, 2 dis gebeligim var.. o yuzden istemedi demekki. Umarim guzel sonuclar gelir arkadasim, rabbim gonlunuze gore versincanım genetik test birden fazla düşüklerde istiyor dr. Eşle beraber kan veriyorsun daha önce hamileliğin oldumu benim düşüklerim oldugu için genetik test istedi benden şuan sonucu bekliyorum
Aaa super, temiz cikmasina sevindim canim, bugun ki kontrolun nasil gecti? Benimde sabah kontrolum varMrb canım genetik test dusuklerden sonra isteniyor benimde dusugum oldu ve ysptirmistik sonuç temiz çıktı seninle aramızda bir gün var ben 6 .ignemi oldum bugün kontrolumde vardı
bacaklarm bıraz yandı ama onemlı deıl bebıslerıme zarar vermems olaymda yanı bıtkı catı ıcme sakın neolur neolmaz az dayan sut ıcCok gecmis olsunyanmamissindir umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?