- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
Masallah az kalmis insallah guzel haberler verirsinBugün 8.günüm hayırlısı gelsin minnaklar
Ben süt iciyorum en fazla 3 bardak cay iciyorum ayran içiyorum bitki çaylarıni oldum olasi sevmem o yuzden icmiyorum bol bol su iciyorum nescafe degilde turk kahvesi bir kere icilebilir ben bi dün ictim bide kış ayi icecegi sahlep icebilirsinMerhabalar, transfer sonrasi beslenmeye dikkat ediyoruz ama havalar soguyor malumsicak birseyler icmekte lazim. Su disinda neler iciyorsunuz ve onerirsiniz? Internetten baktim ve adacayi haric genellikle sinirli olmak kaydi ile bitki caylari onerilmis. En zararsiz olarakta ihlamur belirtilmis. Sizlerin onerisi var midir?
Hayirli olsun cnmSelam kızlar dün akşam adetim geldi sabah dr umu aradım öğleden sonra gel dedi ve bugün tedaviye başladık inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Benim klinik hemsiresi ve embriyologlar kesinle ihlamur haric bitki cayi icilmeyecek dedi. kahvede arada oda turk kahvesi dendiBen süt iciyorum en fazla 3 bardak cay iciyorum ayran içiyorum bitki çaylarıni oldum olasi sevmem o yuzden icmiyorum bol bol su iciyorum nescafe degilde turk kahvesi bir kere icilebilir ben bi dün ictim bide kış ayi icecegi sahlep icebilirsin
Benim klinik hemsiresi ve embriyologlar kesinle ihlamur haric bitki cayi icilmeyecek dedi. kahvede arada oda turk kahvesi dendi
Hayırlı olsun canımSelam kızlar dün akşam adetim geldi sabah dr umu aradım öğleden sonra gel dedi ve bugün tedaviye başladık inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Transfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.
Senin kac gunun kaldi teste cnm ayin kacinda yapicanBenim dondurulmus embryo transferi olmasina ragmen siskesinlikle ilaclarin etkisi diye dusunuyorum.
Ignelerden dolayi canim merak etme insallah ici bebekle dolar.Transfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.
Insallah cnm tutunma belirtisidir. senib kacinci gun oldu teste kac gunun vardi cnm.Ignelerden dolayi canim merak etme insallah ici bebekle dolar.
Kizlar şimdi wc den ciktim jel kahverengili beyazli gelmis kan gibi degil ama kahverengi insallah hayirlara vesiledir.
Transfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.[/QUOTE
yumurtalıkların normalin 3 katı büyüdü neredeyse hormonların yüzünden vücudumuz için anormal bir durum ama bu süreç için çok normal yani kesinlikle ilaçların etkisi var sakın endişelenme rahat ol benimde aynı
Tesekkurler canım hepimize hayırlı olsun inşallahHayirli olsun cnm
Tesekkurler canımHayırlı olsun canım
Bugun 4. Gunum bitiyor. Test 15 kasimInsallah cnm tutunma belirtisidir. senib kacinci gun oldu teste kac gunun vardi cnm.
Benim cuma günü yumurta toplandı bugünde transfer yapıldı şimdi beklemedeyim canımTesekkurler canımsiz tedavide ne aşamadasınız
Bende 16 kasimBugun 4. Gunum bitiyor. Test 15 kasim
Mutlaka oluyor şişlik canım. Çok rahatsız edici değilse sıkıntı yok. İyi düşün iyi olsunTransfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.
Oda çok normal canım. Bende korkmuştum sordum jel işlevini gördükten sonra kalıntılar renk değiştiriyormuş. Korkacak birşey yokIgnelerden dolayi canim merak etme insallah ici bebekle dolar.
Kizlar şimdi wc den ciktim jel kahverengili beyazli gelmis kan gibi degil ama kahverengi insallah hayirlara vesiledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?