2016 Kasım tüp bebek

Ben süt iciyorum en fazla 3 bardak cay iciyorum ayran içiyorum bitki çaylarıni oldum olasi sevmem o yuzden icmiyorum bol bol su iciyorum nescafe degilde turk kahvesi bir kere icilebilir ben bi dün ictim bide kış ayi icecegi sahlep icebilirsin

Benim klinik hemsiresi ve embriyologlar kesinle ihlamur haric bitki cayi icilmeyecek dedi. kahvede arada oda turk kahvesi dendi

Benim klinik hemsiresi ve embriyologlar kesinle ihlamur haric bitki cayi icilmeyecek dedi. kahvede arada oda turk kahvesi dendi

Kahve hic icmedim bol su iciyorum ve sut iciyorum ama vucudum baska sivilara ihtiyac duyuyor :) ihlamur konusunda birkac doktorun sitesinde de olumlu yorumlar okudum. Sanki cay yerine daha iyi gibime gelmisti ama onu da artik arada icerim. Zaten gebelerin de icmesi uygunmus. Tesekkur ederim bilgi icin.

Transfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.

Transfer olan arkadaslarr sizinde gobekleriniz sismi. benim gobegim sis acaba tedavi esnasindaki ignelerin ilaclarin yan etkisi mi fikri olan var mi acaba yoksa regli sisli mi bilemedim.

Benim dondurulmus embryo transferi olmasina ragmen sis kesinlikle ilaclarin etkisi diye dusunuyorum.

Ignelerden dolayi canim merak etme insallah ici bebekle dolar.

Kizlar şimdi wc den ciktim jel kahverengili beyazli gelmis kan gibi degil ama kahverengi insallah hayirlara vesiledir.

Kizlar şimdi wc den ciktim jel kahverengili beyazli gelmis kan gibi degil ama kahverengi insallah hayirlara vesiledir.
Insallah cnm tutunma belirtisidir. senib kacinci gun oldu teste kac gunun vardi cnm.

Mutlaka oluyor şişlik canım. Çok rahatsız edici değilse sıkıntı yok. İyi düşün iyi olsun

Oda çok normal canım. Bende korkmuştum sordum jel işlevini gördükten sonra kalıntılar renk değiştiriyormuş. Korkacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…