Çikolata kisti olan varmi arkadaslar tup bebek basarisini cokmu etkiliyor doktormuz ektlemez diyor ama arastiriyorum embryonun tutunmsini zorlastirir yaziyor 23 yasindayim ilk denememiz ;(
Doktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.etkisi olmaz ilaçlarla doktorlar tedbirini alıyor..
şanslısın yaşın çok küçük ..
doktorun kim?
Doktorumda yastan cok sey kazandigimi soyluyor daha 23 bile tam degilim cok buyuk bi kistte degil 3 cm civarinda umutlu konusuyo ama allah bilir yinede. Izmr mediclpark a gidiyorum doktorm süleyman akarsu.
malesef hiç fikrim yok,Çikolata kisti olan varmi arkadaslar tup bebek basarisini cokmu etkiliyor doktormuz ektlemez diyor ama arastiriyorum embryonun tutunmsini zorlastirir yaziyor 23 yasindayim ilk denememiz ;(
Canm ben basladim tedaviye yumurta toplama falan oldu ohss oldugum icin transferim kasım adetine kaldi 14 tane dondrulms embryom varmalesef hiç fikrim yok,hakkımızda hayırlısı olsun bir kaç doktora gidip ücretsiz ön görüşme yapıp fikir al derim.
Maşallah sana vallahi 14üde a kalite mi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsıCanm ben basladim tedaviye yumurta toplama falan oldu ohss oldugum icin transferim kasım adetine kaldi 14 tane dondrulms embryom var
Ewet canm 2o yumurta toplandi 19 tane olgun cikti 17 döllendi 14 tane 1. Kalite dondruldu 9 tanesi 3. Gün 5 tanesi 5. GünMaşallah sana vallahi 14üde a kalite mi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsı
OhhhEwet canm 2o yumurta toplandi 19 tane olgun cikti 17 döllendi 14 tane 1. Kalite dondruldu 9 tanesi 3. Gün 5 tanesi 5. Gün
Amiiin hepimizi insallahhMaşallah canım benim ne güzel. Rabbim olduğun yolda utandırmasın
Canm bende tam bilmiyorum ama bazi embryolar 3gune gelip dewam etmeyebiliyomus bir kismini 3.gun dondryolar kalanlari her ihtimale karsi 5 gune bekletiyolarmis.bende interntten duymayim kesin bilgi degl yaniOhhh
Ohhhh maşallah hadi gözün aydınBu 3. Gün 5. Gün ne ddmek canm yaaa
Ok canımCanm bende tam bilmiyorum ama bazi embryolar 3gune gelip dewam etmeyebiliyomus bir kismini 3.gun dondryolar kalanlari her ihtimale karsi 5 gune bekletiyolarmis.bende interntten duymayim kesin bilgi degl yani
Valla hiç anlamadım bu konudanda bakalım başlayınca anlarım herhaldeEmbriyo kalitesini gösteriyor 5. Embriyosu en kaliteli olanı neden daha fazla bölünerek gelişiyor..
Tutunma olasılığı daha fazla..
maşallah inşallah iyi sonçlar alırsın :)Ewet canm 2o yumurta toplandi 19 tane olgun cikti 17 döllendi 14 tane 1. Kalite dondruldu 9 tanesi 3. Gün 5 tanesi 5. Gün
İlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.canım durumunla ilgili bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum. ama önerim doktorunu tekrar arayıp rahatsızlığını söylemen. ama söylemesen bile ilk gittiğinde ultrason oluyor geçmişini herşeyini anlatıyorsun. ona göre ilaçlarını söylüyorlar.
evet ilk denemem. samsun fakülte hastanesinde olacak bakalım. çok heyecanlı ve tedirginim.hangi merkezde yaptırıyorsun..
ultrason da mutlaka görücekdir ona göre tedavi uygular..
ilk denemem mi?
Hiç korkma ve tedirgin olma lütfen iyi düşünmemiz lazım. Adetin gelsin gitte ilk bi görüş için rahatlayacak eminim canımİlk denemem olacak, Samsunda fakültede göreceğim tedavimi. Doktor öncesinde görmemin bir anlamı yok demiş adetli iken istemiş herhalde söylediğiniz gibi muayene sonucuna göre bir yol izlenecektir sanırım. Heyecanla ve belki de biraz korku ve endişe ile adeti bekliyorum.
İnşaallah desteğin için teşekkür ederim. Yüreğim hep pır pır Allahtan hayırlısı.Hiç korkma ve tedirgin olma lütfen iyi düşünmemiz lazım. Adetin gelsin gitte ilk bi görüş için rahatlayacak eminim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?