2016 Kasım tüp bebek

Aranizda bacağı ağrıyan var mı? Benim adet olduğum zamanlar hafif hafif ağrıyan bacağım bugün bayağı ağrıdi. İnternette gonal f in yan etkilerini okudum tirstim. Bacağınız agrirsa ilacı kullanmayi bırakın doktora gidin diyordu

Çok fazla yumoşunmu oldu öyle bikaç kişiyi okudum bende aynı ay işlemi olmayan drlar dinlenmesi için gelecek ay demişler. Bende şimdi ovitrelle vurdum kendime pazartesi toplancak inşallah
5 yumurta toplandi 5de 1ci kalite dendi ama2adetinde gel dedi cnm sabirsizlaniyorum iste braz

Yok cnm bendede oldu ozellikle son kullandigim gunlerde merak etme

Gunaydın hanımlar
Usenmedım 179 sayfanın tamamını okudum..
Oncelıkle babasını kaybeden arkadaşımıza başsağlığı ve sabırlar dılıyorum. Onun ruhuna bebısı gelsın dünyaya ınsallah..
Tedavıde olan bekleyen hamıle olan arkadaslarıma da bol şans ve guzellıkler dılıyorum.
Benım 5. Tup denemem 8 kasımda 2 tane 3. Gun emb. Transfer edıldı. 20/11 test gunum. 40 yasındayım.
Ilk kez mayıs syındakı tedavımde pozıtıfı gördük ancak 6-7 haftalıkken alındı.
Dr bu tedavımde sağ yumurtalığımın Bızı bıraktığını soyledı sok gecırdım. Soldan 6 toplandı 4 ü mıkro oldu 3 ü dollendi 2 tanesı 3. Gune geldı. Bırısı 8 hucrelı bırısı 9 hucrelı. Ikısıde ıyı dedıler. Hıcbır belırtım yok sadece gaz var sanırım onun ağırlığını hıssedıyorum kasıklarımda.
Bu tedavımden de hayırlısıyla kucağıma sağlıkla bır evlat alamazsam artık Ne yaparım gerçekten hıc bılmıyorum. Daha kac kere deneyebılırız kı sonucta. Neyse olumsuzları suan düşünmek ıstemıyorum.
herkese sevgılerımı gonderıyorum elımden geldıgınce yazıyor olacağım

Hayirlisi olsun cnm bende 35 yasindayim ilk denemem sakin umudunu kesme bizim bir arkadasimiz 11ci denemesinde hamile kaldiii rabbimin yaninda hicbir sey sen umutlu olki olsunnnn uzme kendini stres olumsuz etkiliyor sakin unutma belki bu sefer senin sirandir rabbim verirrr ins cnmm

Kızlar günaydın dünden bu yana enerjim çok düşük.surekli uyku hali kolumu kaldırmaya halim yok bugün 4. Günüm ilaçlar sizde de bu etkileri yaptimi

Kızlar günaydın dünden bu yana enerjim çok düşük.surekli uyku hali kolumu kaldırmaya halim yok bugün 4. Günüm ilaçlar sizde de bu etkileri yaptimi
İlaçları kullanırken akşamları onds sızıyodum bende :) ama genel anlamda bi halsizliğim yoktu

Gece cok sancım oldu acıle gıttım kan aldılar hatta damar yolu falan actılar acıl hastaların arasında bekledm ıyıce stres yaptm bır saat sonucum pozıtıf cktı ama doktor takıp edılmesı gerekıo duzenlı artıs olrsa hamılesın dedı dua edın artık artıs olsun hamıle olayım bugun 10.gunm buarada

Kizlar benim 10. Gun sabah idrar testimde negatif hemde bariz tek cizgi cok baktim belki 2. Yi az da olsa gorurum diye ama be yazikki zaten hic birseyde hissetmiyorum sanirim.benim sontedavim de negatifle sonuçlanacak. Allahtan hayirlisi esimle bu tedavinin son olmasina karar vermistik nasibimizde bi evlat varmis Rabbim ona hayirli uzun omurler versin. Rabbim sizlerin yuzlerinizi guldursun insallah. Allaha emanet olun. 12. Gun sonucumuda paylasirim

Hayirlisi olsun cnmmm ins devami gelirrr dik et farkli ilac kullanmaaa sakin rabbim yardimcin olsunnn

Canım benim öncelikle geçmiş olsun.. inş çok iyi sonuç alıcak inş katlanıcak.. Rabbim yar ve yardımcın olsun

canım ya once kanda cksn bı dur bakalm hemen uzulme allah saglıklı ve hayırlsını versın ınsallah sen yınede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…