Hayırlı olsun cnm yaş kaç kaçında sonucun listeye yazayım senideMerhaba
Benimde 8 kasimda transferim yapildi.. Kan testi icin beklemedeyim :)
Evet cnm bir kac yere sorun arastirin banada biyer 450 dedi biyer 380 dedi en son 250 tlye buldum cnmBikaç yere sormak lazım ozaman canım ya ben hiç sormadan aldım bi yerden
Sakin bekleme cnm sadece zaman kaybi 5 asilama yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum parana yazik asilamaya verecegin parayla tup bebegin 4te1ni karsiliyorsun ve sadece %15sans varMerhaba arkadaslar.ben polikistik overliyim ve 1 yildir tedavi goruyorum.2.asilamam yapildi beklemedeyim.bu da olumsuz olursa sizce 3.asilamayida denemeli miyim yoksa tup bebegemi gecmeliyim.doktorumda pek 3.asilama taraftari diil.sizler ne dersiniz
2 kutusumu canım ben 2 kutu gonalf450/75 600 verdimEvet cnm bir kac yere sorun arastirin banada biyer 450 dedi biyer 380 dedi en son 250 tlye buldum cnm
Evet cnm2 kutusumu canım ben 2 kutu gonalf450/75 600 verdim
Çok uygunmuş 2 kutu 250 valla neyse artık olan oldu inşallah sonucumuz güzel olurEvet cnm
Allah allah niye ucuz ki heryerde çok pahalıGonalf 75 70 tlye veririm dedi ama gerek kalmadi sukur ona
Cnm eczaci tanidikti resmen kara borsa yenge dedi bu ilacta fiyat konusunda saglik bakanligi zorunluluk vermiyormus cnm o yuzden isine gelen isine gelen fiyata veriyor mlsffAllah allah niye ucuz ki heryerde çok pahalı
Hımmm ok canım ama arkadaslar yeni tedaviye başlayanlar mutlaka araştırsın ilaçları bikaç eczane sorup öyle alsınlar gerek yok fazla para ödemeyeCnm eczaci tanidikti resmen kara borsa yenge dedi bu ilacta fiyat konusunda saglik bakanligi zorunluluk vermiyormus cnm o yuzden isine gelen isine gelen fiyata veriyor mlsff
Çok fazla yumoşunmu oldu öyle bikaç kişiyi okudum bende aynı ay işlemi olmayan drlar dinlenmesi için gelecek ay demişler. Bende şimdi ovitrelle vurdum kendime pazartesi toplancak inşallahOpu olali 1 ay oldu sizin ayni ay oldu hep galiba beni niye bekletiyor anlamadim yaa
Benim ilk denemede bekletmeden transfer etti tutmadı rahim kaynaklı fazla kalinlasma dedi bu iğneler rahimi çok yoruyor ikincide dondurup doğal siklusta transfer yapixak şen doktoruna güven rahat olOpu olali 1 ay oldu sizin ayni ay oldu hep galiba beni niye bekletiyor anlamadim yaa
Oyle yapicam sanirimm.tskr ederimmSakin bekleme cnm sadece zaman kaybi 5 asilama yapmis biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum parana yazik asilamaya verecegin parayla tup bebegin 4te1ni karsiliyorsun ve sadece %15sans var
Teskr edrm inşallah
Ben gonal f 300 dozla basladim 4 gün, bugun gonal f 225 ve menopur vuruldum, yarında cetrotide eklenecek. Tam hatırlamamakla beraber iki tane 12 lik bir tane 11lik ve 8 tane 9 luk vardı galiba iyi geliştiklerini söyledi ama ben kist oluşacak diye çok korkuyorum çünkü normal aylardada oluşuyor. Dua edin oluşmasın. Nerde tedavi görüyorsun.Merhaba cnm ikimizde benzer asamalardayiz bnde ignenin 3. Gunundeyim beni 6. Gun kontrolr cagirdi. Sen hangi igneleri kullniyrsn? Ben gonalf 150 doz merional ve femara hap kullaniyrm. Sali baska ilaclarda ekleyecek sanrm kac yumos var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?