- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
İki transfer miydi.benim ilk hamileligimde de öyle olmustuOlmadi kizlar benim 10 .gun kan testim 52 küsür dü bugün test günüm yaptım 63 küsür iki kat artması gerekirdi olmadı ilaçları hemşire bırak dedi
İkinci denemem evet iki transferİki transfer miydi.benim ilk hamileligimde de öyle olmustu
Ciddi misin CanımBenim ilk testim 148 di.iki gün sonra 187.üzüldüm ağladım sonraki 350 çıktı. Maşallah güzel bir kızım dünyaya geldi .iki embiriyo transfer edilmişti bana da.o nedenle belli olmaz.iki gün sonra tekrar test yap bence
Katlanır mı cidden ilaçları bırak dedi yarın doktorla konuşup dönecekler bana persembe tekrar test yap dedi şuan yıkılmış haldeyimCiddi misin Canım
Can'ım 12. Gun icin 63 kotu bir değer degıl ancak ikiye katlamasi onemlı elbette. Umutlandırmak ıstemem ama 3. Gun embriyosu ise 12. Gun test gunu oluyor ve klinik olarak 10 dan büyük değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Ben yerinde olsam 14. Gun tekrar baktırıp ona göre bırakırdım ilaçları. Çünkü 63 Cidden iyi bir değer. Benim daha oncekı denemelerimde birinde 19 cıktı Dr iki gun sonra tekrarlattı. Birinde de 25 cıktı yine 2 gun sonra bakalım dendi. Sonrakı testlerimde de zaten rakamlarım hep duştu ve ilaçları bıraktım.. Hatta test yaptırdığın yer ve saat bıle onemlı. Bence bugun yaptırdığın yer ve saatte yarın tekrar test yaptır. İki gun sonra 126 cıvarı olması gerektiğine göre yarın 90 li değerler çıkarsa hersey yolunda demektir. Ama artıs olmadıysa ya da azaldıysa hayırlısı buymuş demekten başka bırsey gelmiyor elden..Olmadi kizlar benim 10 .gun kan testim 52 küsür dü bugün test günüm yaptım 63 küsür iki kat artması gerekirdi olmadı ilaçları hemşire bırak dedi
Dr bırak demeden bırakma bence Can'ım. İlaçlar cok onemlı. Belki cok kritik bir andasın ilaçları 1 gun daha icsen ne olabilir ki olumsuz..Katlanır mı cidden ilaçları bırak dedi yarın doktorla konuşup dönecekler bana persembe tekrar test yap dedi şuan yıkılmış haldeyim
Haklısın canım ama dünya başıma yıkılmış gibiDr bırak demeden bırakma bence Can'ım. İlaçlar cok onemlı. Belki cok kritik bir andasın ilaçları 1 gun daha icsen ne olabilir ki olumsuz..
Hayır öyle düşünme sonuçta ikiye katlanmamış ama artmış iki gün daha sabret bakalım heleHaklısın canım ama dünya başıma yıkılmış gibi
Vallahi benim sonradan normale dönmüştü. Bence iki gün sonra tekrarla olmazsa ilaçları bırakKatlanır mı cidden ilaçları bırak dedi yarın doktorla konuşup dönecekler bana persembe tekrar test yap dedi şuan yıkılmış haldeyim
Sakin birakma cnm hemen biraz bekle 1 hafta kadar benim bir akrabam oyleydi 1 hafta sonra normale dondu tutunmaya calisiyor dedi dr 1 hafta daha dvm etttOlmadi kizlar benim 10 .gun kan testim 52 küsür dü bugün test günüm yaptım 63 küsür iki kat artması gerekirdi olmadı ilaçları hemşire bırak dedi
Canım üzülme nolur.iki gün sonra tekrarla kan testini ınsallah yükselir. ilaçları da bırakma sakin.rabbim yardımcın olsun canım.ınsallah güzel haberler verirsin bizeOlmadi kizlar benim 10 .gun kan testim 52 küsür dü bugün test günüm yaptım 63 küsür iki kat artması gerekirdi olmadı ilaçları hemşire bırak dedi
canim maşallah değerin çok güzel ins kat kat katlanacak dualarim seninle ama eskiyi yada kötüyü düşünme herşey güzel olacakcanım tesekkur ederm sonucum 248 cktı ıyımı?bugun 10.gunum ınsallah katlanır ılkı gıbı olmaz oyuzden dua et olurmu katlansn acayıp kabız oldum bugun dayanamdım artık mecbur ıkndım sonra cok pısman olsumama hala cok fenayım kabızlk bosey yapmaz ınsallah
Canim tutacagi varsa kalitesine bakmaz Allah kısmet etsin yeter. 3. Günde en az 6 hucrelı olmasını bekliyorlar. Hücrelerin büyüklükleri ve birbirleri ile olan acıları düzgün olması ıyıymıs.. Bak bir link ekliyorum güzel gostermıs ...Kizlar dun hemşireden embriyolarin resmini istedim sisteme sadece 2 tanesi atilmis onlari gonderdi birinin kalitesi bana cok düşük geldi digeride 1. Kalite degil gibi sanki onemi yok ama hastane acaba kaliteleri yonunden abartti mi ki? Anlayan bi baksin
Biliyorum cnm benim sordugum doktorum acaba kalite işini abartmis mi bana 2 embriyo icin grade 1a 1 tanesi icin grade2a dedi acaba dogru degil mi? Onu merak ettim embrolog bi arkadasa gonderdim ikiside a kalite degil dedi ama doktorul neden oyle dedi acaba beni rahatlatmak icinmi?Canim tutacagi varsa kalitesine bakmaz Allah kısmet etsin yeter. 3. Günde en az 6 hucrelı olmasını bekliyorlar. Hücrelerin büyüklükleri ve birbirleri ile olan acıları düzgün olması ıyıymıs.. Bak bir link ekliyorum güzel gostermıs ...
bana doktor embiyoları gösterdi ama iki tane gösterdi 3. nün fotosu yok dedi. bu iki tane pırıl pırıl embriyo dedi. 8 hücreli ve 1. kalite dedi. diğer 3. sü de 6 hücreli 2. kalite ama çok kötü kalite değil dedi. bende onun bu sözlerine istinaden 3üzden bile korkuyordum. ama şimdi negatiften korkuyorum. bugün 11. günüm hala ne bi bel ağrısı ne bi kasık ağrısı hic biri yok. sadece bacak ağrısı ve arada bi gögüste sızlama var o kadar. ama kızımda rahim içine kazınma hissetmiştim onu hissi ve bel ağrısını istiyorum ama yok.Bilmiyorumki Can'ım rahatlatmak icin dogru söylememesi pek etik olmaz. Embriyolog asıl kalitesini söylüyor ya. Ona sormak lazım bir de..
canım kan testinde çıkar 11.gün hiç bekleme bence hemen kan ver.bana doktor embiyoları gösterdi ama iki tane gösterdi 3. nün fotosu yok dedi. bu iki tane pırıl pırıl embriyo dedi. 8 hücreli ve 1. kalite dedi. diğer 3. sü de 6 hücreli 2. kalite ama çok kötü kalite değil dedi. bende onun bu sözlerine istinaden 3üzden bile korkuyordum. ama şimdi negatiften korkuyorum. bugün 11. günüm hala ne bi bel ağrısı ne bi kasık ağrısı hic biri yok. sadece bacak ağrısı ve arada bi gögüste sızlama var o kadar. ama kızımda rahim içine kazınma hissetmiştim onu hissi ve bel ağrısını istiyorum ama yok.
Çok korkuyorum. bugün kan verirsem yarın doktoruma gitmek istemeyebilirim. yarın kendi hastanemde verip hemde sonucu doktorumla konuşayım dedim o yüzden bugün vermek istemiyorum. bugün bide iş başı yaptım. çalışıyorumcanım kan testinde çıkar 11.gün hiç bekleme bence hemen kan ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?